subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Jul 2 2012, 08:39 AM
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн |
Честито на Испания! Просто най-добрите. След години, хората ще разказват какво са направили в рамките на 6 години... А, ето и малко бисери, събрани от мен и познати, от вече завършилото първенство. Бисери Евро 2012Отвори! 1. "Говорихме си за синовете си със съдията, а не за футбол." - Ивайло Ангелов (Холандия - Дания) 2. "Накрая Варела можеше да донесе победата на Португалия." (как става тая работа като Германия води с 1 на 0) 3. "Португалия центрира отдясно." - Петър Иванов (Германия - Португалия) 4. "3-ма играчи правят квадрат! " - Ивайло Ангелов (Холандия - Дания) Аман от ТЪПОМЕРИ! 5. "Италия тотално надигра Испания... този Х трябва да е добре дошъл за испанците ." - Петър Василев (Италия- Испания) 6. "В днешни времена джобните играчи не са на мода." - Петър Василев (Италия- Испания) 7. "С проста техника Модрич просто завъртя главата на Кийт Андрюс." - Никола Ибришимов (Ейре - Хърватска) 8. "За Буфон няма да е лошо да хвърли едно око да види дали всичко е наред със стената." - Петър Василев (Италия- Испания) 9. "Ох, тва боли ." - Никола Ибришимов (Ейре - Хърватска) 10. "Първо с краче, после опита с ръка." - Никола Ибришимов (Ейре - Хърватска) 11. "Сякаш някой го е орисал... този нападел." - Петър Василев (Италия- Испания) 12. "Ето затова го държа на пейката Винсенте дел Боске този русокос нападател." - Петър Василев (Италия- Испания) 13. "Каквото и да измисли човек, изглежда обречено." - Петър Василев (Италия- Испания) 14. "Този път показа и неумение за центриране в наказателното поле на противника." - Петър Василев (Италия- Испания) 15. "Той изконсумира правото си на грешки." - Петър Василев (Италия- Испания) 16. "Изненадаха с много сърцата, опростена игра... с онова самочувствие, което Италия демонстрира на големи шампионати." - Петър Василев (Италия- Испания) 17. "Изгуби баланс, но намери центъра на тежестта, така че да има опора." - Никола Ибришимов (Ейре - Хърватска) 18. "Неговото потекло е с австрийски произход." - Никола Ибришимов (Ейре - Хърватска) 19. "Топката е в Насри, удар на футболиста на Арсенал." - Ивайло Ангелов (Франция - Англия) 20. "Силно центриране и топката прехвърля всички футболисти ВЪВ Франция." - Ивайло Ангелов (Франция - Англия) 21. "Сега Бензема показва, че френският петел може да кукурига." - Ивайло Ангелов (Франция - Англия) 22. "Освен двамата футболисти на Англия, Чембърлейн също има жълт картон." - Ивайло Ангелов (Франция - Англия) 23. "Украйна оглави класирането с 3 точки, ШВЕЦИЯ и Франция с по 1 точка и в дъното ШВЕЦИЯ с 0 точки." - Петър Иванов (Украйна - Швеция) 24. "Украинците даже оглавяват групата си, след днешното равенство между отборите на Англия и Швеция. Възпитаниците на Олег Блохин победиха Украйна. " - Петър Иванов (Украйна - Швеция) 25. "Бомел с изключително слабо първо докосване... топката му избяга и той я изгуби" - Иво Ангелов (Холандия - Германия) 27. "Перишич игра много силно срещу Хъртавия" - Петър Иванов (Хърватия-Италия) 28. "Tук самият блясък в очите подсказва несигурност" - Петър Василев (Русия - Гърция) 29. "От 88-ма година насам, Холандия не е успявала да напусне груповата фаза..." - Иво Ангелов ( Португалия - Холандия) 30. "Прозираше тялото на Иниеста" - Петър Василев (Хърватска - Испания) 31. "Дистанционен удар на..." - Петър Василев (Хърватска - Испания) 32. "Това беше малко зрителна измама... от моя страна." - Иво Ангелов (Чехия - Португалия) 33. "Нова греда на Роналдо... неговият невървеж продължава! " - Иво Ангелов (Чехия - Португалия) 34. "Пападопулус е един от германските гърци..." - Иво Ангелов (Германия - Гърция) 35. "Шурле влиза на десния си крак" - Иво Ангелов (Германия - Гърция) 36. "Гръцкия том имаше серия от 17 мача без загуба..." - Иво Ангелов (Германия - Гърция) 37. "Топката излезна много малко в аут..." - Иво Ангелов (Германия - Гърция) |
|
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
|
Jul 2 2012, 12:35 PM
Коментар
|
|
![]() Stargate Team® Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 044 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 66 Статус: Офлайн |
Испания наистина направи показно за това как се играе футбол! Беше класи над противника. Моят фаворит отпадна на полуфинала, надигран от Италия и очаквах по-голяма съпротива от Скуадра адзура, но на финала на терена имаше само един отбор - Испания! Досега наистина не бях гледал толкова динамичен и красив финал! http://novinar.bg/news/la-furiia-pishe-ist...k2Nzs2MQ==.html |
|
------------------------------------ ![]() Чаша вода, дадена навреме, човек от бесилото може да спаси. - Народна мъдрост! |
|
|
|
|
Jul 2 2012, 03:52 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 111 Регистриран: 7-December 09 Град: Русе Потребител No.: 103 438 Статус: Офлайн |
Viva Espana! Оле, оле, оле! Изключително съм щастлива, че моите любимци защитиха титлата си и постигнаха това, което никой друг европейски отбор не е правил досега - шампиони в два поредни шампионата на Европа. Не бих се учудила и ако след две години защитят и световната си титла. Да им е честита титлата! Честито и на всички фенове на Испания! |
|
------------------------------------ Да пишеш на български с латиница е като да пишеш с лайна на стената - чете се, но не е красиво!
|
|
|
|
|
Jul 2 2012, 08:55 PM
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 731 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн |
За да бъдем обективни: При 2:0 имаше чиста стопроцентова дузпа за Италия. Ако съдията я беше отсъдил, може би италианците щяха да получат импулс и да паднат по-почетно. Но с останалото съм съгласен. Испания в този мач беше класи над тях. Невероятно красива игра! Апропо, аз бях за Испания в този мач. |
|
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
|
Jul 2 2012, 10:25 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 157 Регистриран: 13-January 07 Град: Translator's Hell Потребител No.: 849 Статус: Офлайн |
За да бъдем обективни: При 2:0 имаше чиста стопроцентова дузпа за Италия. Ако съдията я беше отсъдил, може би италианците щяха да получат импулс и да паднат по-почетно. Но с останалото съм съгласен. Испания в този мач беше класи над тях. Невероятно красива игра! Апропо, аз бях за Испания в този мач. За да бъдем още по-обективни - при 2:0 имаше чиста стопроцентова дузпа и за Испания за игра с ръка в наказателното поле. Апропо, избрал си да застанеш от правилната страна на блатото с жабите. |
|
------------------------------------ No subs... |
|
|
|
|
Jul 2 2012, 10:48 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 152 Регистриран: 9-February 07 Град: София Потребител No.: 8 645 Статус: Офлайн |
Италианците излязоха да се надиграват с Испания, а това е почти невъзможно. Резултатът го видяхме вчера - разгромна загуба. Само Португалия на това първенство успяваше да поддържа зверска преса почти през целия мач срещу испанците и много ги затрудни. Не съм привърженик на стила на игра на Испания, но не мога да не призная, че заслужено спечелиха първенството. |
|
------------------------------------ ![]() ![]() |
|
|
|
|
Jul 2 2012, 11:08 PM
Коментар
|
|
![]() ♦ Кълвач-преводач ♦ ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 1 595 Регистриран: 10-June 11 Потребител No.: 123 249 Статус: Офлайн |
За да бъдем още по-обективни - при 2:0 имаше чиста стопроцентова дузпа и за Испания за игра с ръка в наказателното поле. Апропо, избрал си да застанеш от правилната страна на блатото с жабите. Трудно някой ще даде дузпата, за която ти говориш на финал и то от толкова близко разстояние... |
|
------------------------------------ Цитат EurekAa: До тъпите режисьори и не знам к'во: "ПРИДЪРЖАЙТЕ СА КЪМ СКРИПТОВЕТЕ!" Цитат EurekAa: Не е снимано с тамагочи, по-скоро с тостер... Цитат EurekAa: Събирали пари от закуски да праят сериал. |
|
|
|
|
Jul 2 2012, 11:10 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 2-July 12 Потребител No.: 129 952 Статус: Офлайн |
Да точно така. Просто още от началото знаех, че Испания ще бие. Както знаете Балотели е много добър играч, усеща момента - говоря за засадите. Но да не кажа 100 % но около 60 % той си изпуска нервите и полувача жълт, но понякога и червен. Та идеята ми е че един играч не прави отбора..
|
|
|
|
|
|
|
Jul 3 2012, 12:18 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 157 Регистриран: 13-January 07 Град: Translator's Hell Потребител No.: 849 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ No subs... |
|
|
|
|
Jul 3 2012, 10:24 AM
Коментар
|
|
![]() Stargate Team® Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 044 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 66 Статус: Офлайн |
На Европейското първенство през 2000 година в Белгия и Холандия, Португалия отпадна на полуфинала от Франция с много по-съмнителна дузпа (пак за игра с ръка), при това в продълженията (1:1 в редовното време), при това тогава бяха въвели малоумното правило за "Златен гол". Чиста дузпа си беше тази игра с ръка, но Испания не се нуждаеше от нея. Досега не бях виждал на финал толкова осезаема разлика между два отбора на финал... |
|
------------------------------------ ![]() Чаша вода, дадена навреме, човек от бесилото може да спаси. - Народна мъдрост! |
|
|
|
|
Jul 3 2012, 11:00 AM
Коментар
|
|
![]() • Пловдивско Гестапо • ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 595 Регистриран: 18-June 07 Град: ПловДИВ Потребител No.: 33 936 Статус: Офлайн |
По принцип такава дузпа не се отсъжда, а дали съдията ще реши да я отсъди си остава негово решение. Не знам къде я видяхте великолепната игра на Испания... Италианците допуснаха много грешки и заслужено не победиха в мача. Но чак великолепна игра... Не съм съгласна. Този коментар е бил редактиран от zaharchee на Jul 3 2012, 11:02 AM |
|
|
|
|
|
|
Jul 3 2012, 11:40 AM
Коментар
|
|
![]() ♦ Кълвач-преводач ♦ ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 1 595 Регистриран: 10-June 11 Потребител No.: 123 249 Статус: Офлайн |
От това по-чиста дузпа за игра с ръка, и то след удар с глава, а не с крак, здраве му кажи... И как според теб, Бонучи трябваше да се предпази? Вдигнал е ръце, за да не отсъдят дузпа, защото Рамос в този момент пада. За мен дузпа няма, и само български съдия би дал такава. Мнението си е лично мое, и никого не товаря с него! |
|
------------------------------------ Цитат EurekAa: До тъпите режисьори и не знам к'во: "ПРИДЪРЖАЙТЕ СА КЪМ СКРИПТОВЕТЕ!" Цитат EurekAa: Не е снимано с тамагочи, по-скоро с тостер... Цитат EurekAa: Събирали пари от закуски да праят сериал. |
|
|
|
|
Jul 3 2012, 11:50 AM
Коментар
|
|
![]() eMDi DiaR ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 172 Регистриран: 17-February 07 Град: McR! Потребител No.: 10 661 Статус: Офлайн Моят блог |
Според мен причината да са във въздуха ръцете му не е в падналия Рамос или идващата топка, но не мога да налагам мнението си, а и самото то не е достатъчно добре подкрепено с доказателства. Не го мислете, при всички случаи испанците щяха да бият. Добре играха момчетата, но ако играха така срещу Португалия, финалът щеше да има други отбори. То ако, ако, ако... знаете какво са казали старите хора за "ако"-то. Радвайте се на отбора, дет стана победител, заслужиха си го, сякаш. Футболът е игра на голове, другото е украса. |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Jul 3 2012, 12:02 PM
Коментар
|
|
За мен дузпа няма, и само български съдия би дал такава. Мнението си е лично мое, и никого не товаря с него! Съдията в мача Франция - Португалия, за който писах в предния пост, не беше българин, но реши срещата в полза на Франция, които, поне според мен, бяха по-слабия отбор във въпросния мач. И тогава имаше едно малоумно правило от баскетбола - "Златен гол"! zaharchee, дори и италианската преса призна класата на Испания |
|
|
|
|
|
Jul 3 2012, 12:04 PM
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 731 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн |
Уди, Захарче, дават се такива дузпи, и още как! Само заслепен фен би обвинил съдията, ако я даде. Спира пътя на топката с ръка в наказателното поле при удар директно към и във вратата. Дори да е било случайно, това е идеално основание да се отсъди дузпа. Да не припомняме случаи, когато авторитетни съдии са отсъждали дузпи за спиране на топката с ръка от защитник, който в момента пада на земята и се е протегнал да омекоти удара... но топката е отправена към вратата. Спиране на голов удар с ръка... Съдията или не видя добре, или не пожела да приключи мача още в 49. минута. Според мен италианците тотално бяха объркали тактиката си за мача, очевидно бяха уморени и на всичко отгоре имаха отвратителен късмет с контузиите. Разликата в класите не е чак такава, пролича си от първия мач между двата отбора, също и от мача на Испания с Португалия. Но сега испанците показаха най-доброто от себе си и играта им наистина беше великолепна. Колко отбора могат да вкарат 4 гола на Италия, па дори тя да е уморена и без късмет? |
|
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 5th June 2026 - 05:50 PM |