subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Mar 29 2007, 11:23 AM
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 067 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн |
В подписите: Цитат ------------------Translator's Heaven ------------------ Преди Translator's няма шпацийка, а след Heaven има. И дали няма да е по-семпло ако се премахне надписа и се остави нещо като: ______________________ Само предлагам, не ме бийте. едит: И да не е центрирано. В целия форум, всичко е ляво подравнено и изведнъж това - центрирано. |
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
|
Mar 29 2007, 11:49 AM
Коментар
|
|
![]() -.-. -..- -.- -.-. -..- -.- .-.- --.. -..- -.- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 186 Регистриран: 3-February 07 Град: who's asking? :spiteful: Потребител No.: 5 706 Статус: Офлайн |
Изобщо не ми отваря картинките, които са с "Щракнете върху изображението за пълен размер", с Опера съм, ако има някакво значение... |
|
------------------------------------ "...не мога да крача из предградията в самотата на нощта, без да мисля, че самотата не се харесва,
защото премахва излишните подробности, подобно на спомена..." |
|
|
|
|
Mar 30 2007, 03:39 PM
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн |
Изобщо не ми отваря картинките, които са с "Щракнете върху изображението за пълен размер", с Опера съм, ако има някакво значение... И аз забелязвам същото, като това се получава при мен с браузър Опера. С IE 6 ги отваря в умален форман и при кликване в/у imga-то без проблем ги максимизира. |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Mar 31 2007, 11:11 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 13 Регистриран: 30-January 07 Потребител No.: 4 245 Статус: Офлайн |
Видях туулбара, но имам предложение да се пусне един RSS feed, на сайта и да излизат всички нови субтитри в него.
|
|
|
|
|
|
|
Mar 31 2007, 04:41 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 27 Регистриран: 8-January 07 Град: Сливен-Пловдив Потребител No.: 298 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ To understand WOMEN, you will need a manual...
(Un)fortunately, MEN never read manuals |
|
|
|
|
Apr 3 2007, 12:02 AM
Коментар
|
|
![]() научно-популярен човек ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 019 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 26 Статус: Офлайн |
Такаааааааа. Гледам, чакам, гледам, пак чакам. Това вашето е мазохизъм бре хора. Една идея която ми се върти относно раздел "Заявки" Ми направете форма. Всеки който желяе да пуска заявка за буквички, трябва да попълни форма в която със звездички се посочват кои полета са задължителни и кои пожелателни. Ако формата не е пълна съответно и желанието на пожелателя неможе да бъде пуснато. Вече на базата на попълнетата форма може да заключвате, допълвате или редактирате дадена тема. Определено би спомогнало за стройната организация която се опитвате да създадете. Успех |
|
------------------------------------ Yes, London. You Know: Fish, Chips, Cup 'o Tea, Bad Food, Worse Weather, Mary Fucking Poppins... LONDON.
|
|
|
|
|
Apr 3 2007, 07:23 AM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 733 Регистриран: 22-December 06 Град: Oort cloud Потребител No.: 25 Статус: Офлайн Моят блог |
Абсолютно съм съгласен със Soler и смятам че това ще спести доста труд и нерви, както на пускащите заявки, така и на модераторите. Някога, бях предложил същото в унакса, но така и никой не ми обърна внимание. Надявам се сега нещата да се развият другояче. |
|
------------------------------------ Цитат pozdrav za julian ot jenamo |
|
|
|
|
Apr 3 2007, 08:28 AM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 116 Регистриран: 22-January 07 Град: София Потребител No.: 1 960 Статус: Офлайн |
Такаааааааа. Гледам, чакам, гледам, пак чакам. Това вашето е мазохизъм бре хора. Една идея която ми се върти относно раздел "Заявки" Ми направете форма. Всеки който желяе да пуска заявка за буквички, трябва да попълни форма в която със звездички се посочват кои полета са задължителни и кои пожелателни. Ако формата не е пълна съответно и желанието на пожелателя неможе да бъде пуснато. Вече на базата на попълнетата форма може да заключвате, допълвате или редактирате дадена тема. Определено би спомогнало за стройната организация която се опитвате да създадете. Успех Гласувам за това предложение с 2 ръце. Дано се приеме |
|
------------------------------------ My opinions are worthless so I give them out freely.
![]() |
|
|
|
|
Apr 3 2007, 10:44 AM
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог |
Такаааааааа. Гледам, чакам, гледам, пак чакам. Това вашето е мазохизъм бре хора. Една идея която ми се върти относно раздел "Заявки" Ми направете форма. Всеки който желяе да пуска заявка за буквички, трябва да попълни форма в която със звездички се посочват кои полета са задължителни и кои пожелателни. Ако формата не е пълна съответно и желанието на пожелателя неможе да бъде пуснато. Вече на базата на попълнетата форма може да заключвате, допълвате или редактирате дадена тема. Определено би спомогнало за стройната организация която се опитвате да създадете. Успех Това съм го предлагал преди месеци - беше отхвърлена идеята. |
|
|
|
|
|
|
Apr 4 2007, 12:08 AM
Коментар
|
|
![]() -.-. -..- -.- -.-. -..- -.- .-.- --.. -..- -.- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 186 Регистриран: 3-February 07 Град: who's asking? :spiteful: Потребител No.: 5 706 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ "...не мога да крача из предградията в самотата на нощта, без да мисля, че самотата не се харесва,
защото премахва излишните подробности, подобно на спомена..." |
|
|
|
|
Apr 4 2007, 12:13 AM
Коментар
|
|
![]() -= WAFan =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 232 Регистриран: 22-December 06 Град: мУле Потребител No.: 53 Статус: Офлайн |
И аз го предложих още като пуснаха форума... ама уж didodido ми каза добре тогава :Р
|
|
------------------------------------ UNAVAiLABLE
|
|
|
|
|
Apr 7 2007, 09:33 AM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 116 Регистриран: 22-January 07 Град: София Потребител No.: 1 960 Статус: Офлайн |
Предлагам да се направи задължително писането на кирилица. Като в датата - като пишеш мнение, ако не е написано на кирилица(или поне да съдържа и кирилица) да не можеш да го пуснеш. Мисля, че предложението е доста добро, защото забелязвам, че голяма част от постовете са написани на латиница/шльокавица
|
|
------------------------------------ My opinions are worthless so I give them out freely.
![]() |
|
|
|
|
Apr 7 2007, 01:23 PM
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн |
Предлагам да се направи задължително писането на кирилица. Като в датата - като пишеш мнение, ако не е написано на кирилица(или поне да съдържа и кирилица) да не можеш да го пуснеш. Мисля, че предложението е доста добро, защото забелязвам, че голяма част от постовете са написани на латиница/шльокавица Против. Всеки притежава достатъчно сиво вещество, за да прецени сам как и на какво да пише. |
|
|
|
|
|
|
Apr 10 2007, 10:17 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 497 Регистриран: 23-January 07 Град: София Потребител No.: 2 094 Статус: Офлайн |
Мисля, че трябва да се забрани възможността човек сам да оценява субтитрите си в сайта. Има няколко такива случая, а според мен подобна проява е под всякаква критика. И за да не съм голословна zarig си е гласувал 5-ца за Codename The Cleaner. |
|
------------------------------------ ![]() Не съм работохолик, но злоупотребявам с работното си време и ми е адски трудно да вместя и преводи в графика си. |
|
|
|
|
Apr 10 2007, 10:28 AM
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 067 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн |
Още по-добре, така глупаците имат възможност сами да се издават. |
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 24th November 2025 - 11:18 PM |