subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Nov 8 2007, 10:52 AM
Коментар
|
|
![]() (◕◡◕) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 085 Регистриран: 7-March 07 Град: Misanthrope, sie bitte! Потребител No.: 16 581 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Nov 8 2007, 03:24 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 8-November 07 Град: Самоков Потребител No.: 50 457 Статус: Офлайн |
Ами аз ползвам Princo.И досега нямам похабен диск. |
|
------------------------------------ Как да те забрааа като немога те запомнааа!!!!
|
|
|
|
|
Nov 8 2007, 03:39 PM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
DVD-та само Verbatim или в краен случай Sony. Всяко отклонение от този принцип после ми е струвало скъпо и съм умирала от яд, особено когато се оказа, че почти цялата ми музика щеше да е заминала (ако нямах back-up), щото бях експериментирала с някакви незнайни марки |
|
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
|
Nov 8 2007, 03:45 PM
Коментар
|
|
![]() ..: Гъбата :.. ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 700 Регистриран: 24-January 07 Потребител No.: 2 657 Статус: Офлайн |
В последно време съм много доволен от DVD-та Philips и LG. Иначе за CD-та от години ползвам SONY, но от Германия. |
|
------------------------------------ Не е достойно да се използва името на "Екип", за оправдание на лична вендета и цензура. Хората не са глупави. Извинение или оставка.
|
|
|
|
|
Nov 8 2007, 04:07 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 622 Регистриран: 12-January 07 Град: София Потребител No.: 739 Статус: Офлайн |
Забравих да спомена MEMOREX За тези, които се интересуват: Blank media quality guide & FAQ Този коментар е бил редактиран от dimi123 на Nov 8 2007, 04:26 PM |
|
|
|
|
|
|
Nov 9 2007, 11:05 AM
Коментар
|
|
![]() -= Пенсиониран Манекен на Винпром =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: СтелТ Коментари: 453 Регистриран: 22-December 06 Град: Ичера, край МегданЯ Потребител No.: 24 Статус: Офлайн |
От доста време за по-непретенциозни неща ползвам носителите на SKY (CD и DVD) и съм изключително доволен от тях. Нямам оплаквания и от дисковете на Maxell и на Epro. По-важни за мен неща пиша на Verbatim, Ricoh или на Prime Disc (последните ги предпочитах пред останалите, но нещо изчезнаха от пазара). |
|
|
|
|
|
| plambi |
Nov 15 2007, 11:56 AM
Коментар
|
|
Качени субтитри Гост Статус: Офлайн |
В офиса бръмчат две бройки H-L-D-S GSA-4166B (Hitachi - LG) |
|
|
|
|
|
|
Jan 23 2009, 09:56 AM
Коментар
|
|
![]() (◕◡◕) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 085 Регистриран: 7-March 07 Град: Misanthrope, sie bitte! Потребител No.: 16 581 Статус: Офлайн |
Когато ги запивам (ултра рядко) - Verbatim Dual Layer DVD-R. Иначе си ги държа по твърдите дискове. След време ги трия без изобщо да се сетя повече за тях. |
|
|
|
|
|
Jan 23 2009, 12:22 PM
Коментар
|
|
![]() . ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 691 Регистриран: 8-February 07 Потребител No.: 7 360 Статус: Офлайн |
Каквото и да си говорим Verbatim е най-качественото. На Dual Layer записвам игрите за xbox-a и ползвам само Verbatim. Иначе ето ти сайт с доста прилични цени - http://mallbg.com/products.php?page=1&...e&order=asc На мен току-що ми докараха от HP-тата. Този коментар е бил редактиран от KALBI на Jan 23 2009, 12:29 PM |
|
|
|
|
|
|
Jan 23 2009, 04:27 PM
Коментар
|
|
![]() ..: Гъбата :.. ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 700 Регистриран: 24-January 07 Потребител No.: 2 657 Статус: Офлайн |
Покупката на 500 GB хард диск е два пъти по-изгодна от необходимите дискове за същият обем информация. При диск с по-голям капацитет, далаверата е още повече. Да не говорим за възможността за многократно използване. В краен случай, ако се налага примерно за запис на игра към конзола, ползвам ТDK DVD+R 8.5GB 8х Double Layer - около 4 лв. бройката. Засега съм доволен.
|
|
------------------------------------ Не е достойно да се използва името на "Екип", за оправдание на лична вендета и цензура. Хората не са глупави. Извинение или оставка.
|
|
|
|
|
Jan 23 2009, 05:14 PM
Коментар
|
|
![]() -= Пенсиониран Манекен на Винпром =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: СтелТ Коментари: 453 Регистриран: 22-December 06 Град: Ичера, край МегданЯ Потребител No.: 24 Статус: Офлайн |
... ползвам ТDK DVD+R 8.5GB 8х Double Layer - около 4 лв. бройката... ТDK за 4 кинти? Това си е пладнешки обир! От известно време ползвам 9-ки PHILIPS също 8х за малко над 2 лева, а по-непретенциозните неща изпичам на някаква кучИмарка (на диска пише само "DVD+R DL 8.5GB 2.4х") за кинта и нещо. |
|
|
|
|
|
Jan 23 2009, 05:50 PM
Коментар
|
|
![]() . ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 691 Регистриран: 8-February 07 Потребител No.: 7 360 Статус: Офлайн |
Покупката на 500 GB хард диск е два пъти по-изгодна от необходимите дискове за същият обем информация. При диск с по-голям капацитет, далаверата е още повече. Да не говорим за възможността за многократно използване. В краен случай, ако се налага примерно за запис на игра към конзола, ползвам ТDK DVD+R 8.5GB 8х Double Layer - около 4 лв. бройката. Засега съм доволен. Зависи от нуждите. Аз гледам всичко на телевизора и записвам всичко на дискове. Иначе за това TDK... DVD+R Verbatim Dual Layer 240мин./8.5Gb 8X - 10 бр. в шпиндел * Скорост на запис 8X * Капацитет 250min./8.5GB. * Единична цена с ДДС – 4.06 лв. |
|
|
|
|
|
|
Jan 25 2009, 07:41 PM
Коментар
|
|
![]() -=БиРоЛоГ=- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 321 Регистриран: 1-January 07 Град: София Потребител No.: 186 Статус: Офлайн |
Каквото и да записвам вече го правя само на Verbatim, щото иначе записаната информация просто ми пропада и ми иде да си изям .... от яд. Най-гадните дискове - Princo Budget, пълна отврат, стават само да плашат врабците на лозето. Записвачка - LG, не знам кой модел е, синето я купи, за да запиша "Френските крале" за жената. Така, че драги ми ВинЗЪ, разкарай туй принко, щото шъ береш ядове. |
|
------------------------------------ Там, където виждам моя баща,
там, където виждам моята майка, моите сестри и братя. От самото начало на времето те ме зоват да заема своето място сред тях! "Истина е, че няма идеални, но има идеали..." ...разлях на клавиатурата си една бира, след това каквото и да натисках, печатеше само три главни букви: "ОЩЕ"... |
|
|
|
|
Jan 25 2009, 08:53 PM
Коментар
|
|
KALBI: Казаха ми че мога да си намеря някъде и по три лева Вербатим ДВД9. Aма ти с тоя сайт ме разби 5.50 лв. Все пак от два месеца умувам за един от най-яките филми правени някога Властелина на пръстените оригинални двд-та екстендед версиите... 12 по ДВД9... 12 по 5.50 = А единствените двд-та дето записах са на досиетата Ъ... за 19 лева 50 бройки А само 6 двд-та от тея са над 30 лева Ще умувам още два месеца какво да правя. А DVD-R Princo Dual Layer 1.60 лв. Но пък не се знае кога ще се прецакат. Нещо не зацепих, защо по 5.50? Иначе имам познати с боксове, дето си записват двуслойни HP и Maxell и нямат проблеми. От тоя сайт дето го дадох са по 22.50 лв Maxell и 23 лв HP-то. |
|
|
|
|
|
|
Jan 25 2009, 09:26 PM
Коментар
|
|
... Записвачка - LG... ЛГ ли? Още ли не си им ял бахура, бат' Боре? В мазето ми се търкалят поне 5 броя от тоя вид дръвца + още куп представИтели на други видове техника от тази марка - от няколко години насам свястно нещо на ЛГ не съм срещал. Иначе най-читавите "печки" от по-нисък клас (разбирай по-евтини), с които съм имал вземане-даване засега, са на NEC. |
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 23rd May 2026 - 10:30 AM |