subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
Apr 15 2007, 05:06 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 62 Регистриран: 16-January 07 Град: София Потребител No.: 1 207 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
![]() |
Nov 19 2007, 10:10 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 2-March 07 Град: france Потребител No.: 14 557 Статус: Офлайн |
Здр. Помощ, някой знае ли как се казва песента от soundtrack-a на сериала и от къде мога да я дръпна?
|
|
|
|
|
|
|
Nov 19 2007, 10:36 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 15 Регистриран: 10-June 07 Град: София Потребител No.: 33 143 Статус: Офлайн |
Здр. Помощ, някой знае ли как се казва песента от soundtrack-a на сериала и от къде мога да я дръпна? Песента: Fired Up - The Unit Theme Song Extended П.П. 1 Възможно ли е по някакъв мноооого заплетен, завъртян и странен начин, докторчето да е гръмнат, поради факта, че видя полковник Раян с Тифи ? В страницата на CBS, за 8 епизод, пише, че Джонас и останалите, ще се върнат в Ливан, да търсят убиеца на докторчето... Мисля си, че ако има нещо общо полковника, ще става яко заплетено. П.П. 2 Много ме хвана яд като го думнаха док... Беше ми любимец... Този коментар е бил редактиран от mart1nezZ на Nov 19 2007, 10:37 PM |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 21st May 2026 - 10:24 AM |