subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 12 Регистриран: 13-June 18 Потребител No.: 140 686 Статус: Офлайн ![]() |
![]() ![]() Сериалът е по едноименната поредица на Майкъл Конъли. Адвокатът Мики Холър подготвя делата си в своя Линкълн, който се движи из Ел Ей. Мики работи с бившата си съпруга и постоянна сътрудничка Лорна и със Сиско – астоящият ѝ приятел и следовател. Случва му се да се сблъсква в съда и с първата си бивша съпруга, прокурор Маги Макфърсън (Маги „Страшната“), с която имат дъщеря. СЕЗОН 1 - превод SN.. СЕЗОН 2 - превод SN.. Започнал съм превода, но нарочно чакам да се съберат повече епизоди, за да ги редактирам един по един и пусна през, примерно, седмица. Другият вариант е до края на седмицата да кача три епизода наведнъж, а четвъртият - през януари, но не мисля, че така има смисъл. Този коментар е бил редактиран от gpym4e на Feb 11 2025, 11:25 AM |
|
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 12 Регистриран: 13-June 18 Потребител No.: 140 686 Статус: Офлайн ![]() |
Ще се заема, но кога ще мога да отделя повече време - не знам. Засега малко по малко.
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 29th August 2025 - 11:42 AM |