subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() • Пловдивско Гестапо • ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 594 Регистриран: 18-June 07 Град: ПловДИВ Потребител No.: 33 936 Статус: Офлайн ![]() |
ЕВЪРУУД ![]() •••••••••••••••••• • Участват - Трийт Уилямс, Вивиан Кардон, Грегъри Смит, Том Амандес, Емили ВанКамп, Крис Прат, Дебра Мууни, Джон Бийсли, Стефани Низник, Мерилин Ган, Ан Хечи и др. • Държава - САЩ • Година - 2002 - 2006 (прекратен след четири успешни сезона) • Жанр - Драма • Времетраене - 45 минути • Резюме - Действието на сериала се развива в малкото планинско градче Евърууд, щата Колорадо. Историята се върти около семейство Браун, състоящо се от Анди Браун - блестящ неврохирург от Ню Йорк, неговия 15-годишен син - Ефрам и 8-годишната му дъщеря - Дилия. Какво кара един толкова успешен лекар да заведе семейството си на село, да стане семеен лекар, който не взима пари и да се сблъска с колоритния и особен мироглед на хората от провинцията, разберете сами като гледате този сериал. Гарантирам, че няма да съжалявате. • Допълнителна информация - wikipedia.org - Everwood Music • ![]() •••••••••••••••••• Първи сезон - субтитри Втори сезон - субтитри Трети сезон - субтитри •••••••••••••••••• Everwood - 04x01 -- AZDEAZ Everwood - 04x02 -- zaharchee Everwood - 04x03 -- zaharchee Everwood - 04x04 -- AZDEAZ Everwood - 04x05 -- AZDEAZ Everwood - 04x10 -- ddzaz, zaharchee ••••••••••••••••••
Този коментар е бил редактиран от zaharchee на Jan 31 2012, 06:38 PM |
|
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() • Пловдивско Гестапо • ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 594 Регистриран: 18-June 07 Град: ПловДИВ Потребител No.: 33 936 Статус: Офлайн ![]() |
AZDEAZ няма да превежда повече сериала. Оставам само аз, но без английски субтитри трудно ще стане. Ако някой намери хубави английски субтитри, различни от тези качени на сайта, ще подновя превода. По слух няма да превеждам, на работата ми е невъзможно. Този коментар е бил редактиран от zaharchee на Aug 11 2011, 05:22 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 28-January 07 Потребител No.: 3 608 Статус: Офлайн ![]() |
AZDEAZ няма да превежда повече сериала. Оставам само аз, но без английски субтитри трудно ще стане. Ако някой намери хубави английски субтитри, различни от тези качени на сайта, ще подновя превода. По слух няма да превеждам, на работата ми е невъзможно. Като тайминг пасват перфектно. Какво им има? |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 09:05 PM |