subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Apr 20 2007, 06:31 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 69 Регистриран: 17-January 07 Град: БУРГАС Потребител No.: 1 327 Статус: Офлайн |
аде моля ви се дайте някой линк, към по-познат турент сървър, че вобще не ме допуска до тези който си дал като възможност. Арена, Замунда или нещо подобно благодаря предварително!!!!!! |
|
|
|
|
|
|
Apr 20 2007, 10:51 PM
Коментар
|
|
![]() Велико зло ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 735 Регистриран: 19-February 07 Потребител No.: 11 345 Статус: Офлайн |
...
Този коментар е бил редактиран от KaSmeT4e на Jan 4 2008, 10:02 PM |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Apr 20 2007, 11:07 PM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
За букви не знам но искам на следващия път Даниел да говори като заекващ тоя човек как успява да казва толкова сложни неща толкова бързо не знам, не знам как му смогват феновете които им е роден език а за нас какво остава .....
|
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
Apr 21 2007, 11:23 AM
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Apr 21 2007, 01:34 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 9 Регистриран: 8-January 07 Град: У катакомбите на Фараона Потребител No.: 319 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ http://s2.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=51336
"Seek not wickedness amongst your neighbours lest it find purchase into your own house!" ![]() |
|
|
|
|
Apr 21 2007, 02:27 PM
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
Apr 21 2007, 09:05 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 55 Регистриран: 11-January 07 Град: Аксаково,Варна Потребител No.: 622 Статус: Офлайн |
Тоз часовник е един или два екземпляра и е правен лично по поръчка.Според мен едно стотина хилядарки минимум за да ти го направят
|
|
------------------------------------ We are waiting for SGU!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Apr 22 2007, 11:52 AM
Коментар
|
|
![]() UNACS TEAM ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 521 Регистриран: 8-January 07 Град: Somewhere in The Infinity Потребител No.: 292 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ ![]() The Future Is OURS / "When Two Worlds Collide, Anything Can Happen..." |
|
|
|
|
Apr 23 2007, 01:29 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 177 Регистриран: 11-January 07 Град: София Потребител No.: 503 Статус: Офлайн |
Искам гоооо, страхотен е Малък спойлер за The Ark of Truth на френски. И един въпрос за бъдещия сериал. Може и да е споменато някъде, но не ми се търси Мерси |
|
|
|
|
|
Apr 23 2007, 01:51 PM
Коментар
|
|
Искам гоооо, страхотен е Малък спойлер за The Ark of Truth на френски. И един въпрос за бъдещия сериал. Може и да е споменато някъде, но не ми се търси Мерси Към момента сериалът представлява една машинописна страница текст . MGM са заинтересовани да го менажират, но още няма медия, която да го поръча. Т.е. да плати за заснемането му. Такава ще се търси в близките месеци и най-вероянто след края на снимките на Ark Of Truth и Continium, когато Куръп и Райт ще са по-свободни, ще се работи повече по въпроса. |
|
|
|
|
|
Apr 23 2007, 02:21 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 177 Регистриран: 11-January 07 Град: София Потребител No.: 503 Статус: Офлайн |
Ясно. Много ти благодаря |
|
|
|
|
|
Apr 23 2007, 04:20 PM
Коментар
|
|
|
|
|
|
|
|
Apr 25 2007, 03:12 PM
Коментар
|
|
|
|
|
|
|
|
Apr 26 2007, 11:18 AM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 55 Регистриран: 11-January 07 Град: Аксаково,Варна Потребител No.: 622 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ We are waiting for SGU!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Apr 26 2007, 12:23 PM
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн |
Спойлери за 8ми епизод на Атлантида - Тhe Seer Атлантида бива посетена от човек на име Давос, който по между другото е пророк, та той умира и затова отива в Атлантида, за да сподели това, което знае с "хората, които живеят в града на Предците". Та отивайки там, той ги уведомява, че Призраците идат. После си се връща на планетата, Тейла отива при него, за да го попита какво е станало с народа й, той й казва, че са добре, но са "обвити в тъмнина". Също така казва, че Тейла е бременна (и оттука става сапунка Помежду другото Призраците са успели да изключат или обезвредят Репликаторите, които МакКей без да иска включва отново. Та с помощта на Призрак, с който си имат вземане-даване (сигурно Майкъл), се надява да успеят отново да ги изключат. Този коментар е бил редактиран от Insaneboy на Apr 26 2007, 12:24 PM |
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 5th November 2025 - 07:53 PM |