subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Jan 10 2007, 02:15 PM
Коментар
|
|
![]() OTK Качени субтитри Група: Root Admin Коментари: 1 371 Регистриран: 22-December 06 Град: В нас Потребител No.: 18 Статус: Офлайн Моят блог |
Чрез този модул можете да оцените дадена тема.
Прикачени файлове
|
|
------------------------------------ Даааа, лошо нещо е нета... Навремето два шамара и в ъгъла, да не се обажда. Сега им четеш простотиите.
"Изгубих си времето с този филм." Като го прочета и направо откачам... Все едно някой ви е спрял облагородяването на майка България. Хайде стига, седите по цял ден в леглата пред телефоните и мрънкате. Само торите фаянса. |
|
|
|
|
Jan 10 2007, 03:27 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 32 Регистриран: 7-January 07 Град: Варна Потребител No.: 260 Статус: Офлайн |
При мен няма звездички а някакви чертички а съм с Mozilla Firefox |
|
------------------------------------ THE TRUTH IS OUT THERE |
|
|
|
|
Jan 10 2007, 03:27 PM
Коментар
|
|
![]() Darth Choco ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 493 Регистриран: 30-December 06 Потребител No.: 169 Статус: Офлайн |
Само няколко въпроса. Кое точно се оценява, полезността на темата ли? Или е един вид "thank you"? Ще може ли да се вижда кой с колко е гласувал (и ако не сега, то в бъдеще)? И предлагам, ако е възможно, това оценяване (по-специално за темите в сериали) да може да се прави само от преводачите. Цитат При мен няма звездички а някакви чертички а съм с Mozilla Firefox:huh: Мисля, че само някои подраздели имат опцията. Аз чертички нямам... всичко си е наред. Също съм с Firefox. |
|
------------------------------------ Жицкъ шоколадената принцеса a.k.a. Милка Локумова Шоколадкова
yve_sl (20:41:52 20/03/2011) Баси, като боа глътнала слон съм. :( yve_sl (21:05:54 26/05/2011) Ти щеше да си дремеш, аз - да те храня. С радиото не се спори. |
|
|
|
|
Jan 10 2007, 03:42 PM
Коментар
|
|
![]() OTK Качени субтитри Група: Root Admin Коментари: 1 371 Регистриран: 22-December 06 Град: В нас Потребител No.: 18 Статус: Офлайн Моят блог |
Оценяване има за "Сериали", "В процес на превод", "Дискусии". Оценката е обща, както за пригледноста на темата, така и за самият филм/сериал/полезност на темата. Все още обмисляме варианта с "Тенк Ю" бота. |
|
------------------------------------ Даааа, лошо нещо е нета... Навремето два шамара и в ъгъла, да не се обажда. Сега им четеш простотиите.
"Изгубих си времето с този филм." Като го прочета и направо откачам... Все едно някой ви е спрял облагородяването на майка България. Хайде стига, седите по цял ден в леглата пред телефоните и мрънкате. Само торите фаянса. |
|
|
|
|
Jan 10 2007, 06:51 PM
Коментар
|
|
![]() -= Мани-мани =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 828 Регистриран: 9-January 07 Град: София Потребител No.: 370 Статус: Офлайн |
Здравейте, И при мен се виждат само чертички, но по-лошото е, че когато ги натиснах и се появи малко прозорче, автоматично ми се въведе рейтинг 4, а аз исках 5. В груга тема от Сериали изобщо не се активираха чертичките. Бъркам ли нещо? |
|
------------------------------------ In life go straight and turn right... Чудото на чудесата е, че понякога се случват! |
|
|
|
|
Jan 10 2007, 07:48 PM
Коментар
|
|
Забелязах проблема, става при дефоулт скина на сайта субс.саб.бз Утре ще се опитам да го фиксна. |
|
|
|
|
|
Jan 10 2007, 08:08 PM
Коментар
|
|
![]() Stargate Team® Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 044 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 66 Статус: Офлайн |
Форума само за Мозила ли е адаптиран максимално, защото аз ползвам Опера 9+... Хич не ми се иска да сменям браузъра, защото (отделно от това, че много съм му свикнал) имам доста бързи бутони, които съм си въвел - за пароли и ник и т.н... Дали ще се оптимизира и за други браузъри?
|
|
------------------------------------ ![]() Чаша вода, дадена навреме, човек от бесилото може да спаси. - Народна мъдрост! |
|
|
|
|
Jan 11 2007, 09:43 AM
Коментар
|
|
Фикснато и за дефоут скина. Вече трябва да има и там звездички.
|
|
|
|
|
|
Jan 11 2007, 10:50 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 32 Регистриран: 7-January 07 Град: Варна Потребител No.: 260 Статус: Офлайн |
Има да.Мерси |
|
------------------------------------ THE TRUTH IS OUT THERE |
|
|
|
|
Jan 11 2007, 03:50 PM
Коментар
|
|
![]() UNACS TEAM ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 521 Регистриран: 8-January 07 Град: Somewhere in The Infinity Потребител No.: 292 Статус: Офлайн |
И при мен е ОК ! Tha |
|
------------------------------------ ![]() The Future Is OURS / "When Two Worlds Collide, Anything Can Happen..." |
|
|
|
|
Jan 11 2007, 05:42 PM
Коментар
|
|
![]() Stargate Team® Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 044 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 66 Статус: Офлайн |
Фикснато и за дефоут скина. Вече трябва да има и там звездички. Сега работи без грешка EDIT: Един въпрос... Понеже вчера пробвах рейтинг системата в една от моите теми, сега не мога да видя броя на гласувалите... Бутона вече не е активен. Дали има опция да може да се преглежда броя на гласувалите? Този коментар е бил редактиран от Babilon на Jan 11 2007, 07:09 PM |
|
------------------------------------ ![]() Чаша вода, дадена навреме, човек от бесилото може да спаси. - Народна мъдрост! |
|
|
|
|
Jan 12 2007, 03:55 PM
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 067 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн |
Напълно съгласен, много добра идея. Според мен най-добре след звездичките в скоби да пише цифрата. |
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
|
Jan 12 2007, 04:04 PM
Коментар
|
|
Готови сте!
|
|
|
|
|
|
Jan 12 2007, 04:11 PM
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 067 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн |
Вече май можем да си променяме гласа? Чудесничко е. |
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
|
Jan 12 2007, 04:16 PM
Коментар
|
|
Само да вметна - тази опция е възможна за Мастърите и Модовете, за останалите след гласуването няма да е активен бутона.
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 21st November 2025 - 01:19 PM |