subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 16-April 09 Потребител No.: 92 247 Статус: Офлайн ![]() |
Здравейте, днес изтеглих субчетата от 5-ти епизод до последен преведен 8-ми, но... Малко се затрудних ![]() Основната номерация е объркана с едно число... Например в Сaprica - 01х05 има субчета за 6-та серия, в Сaprica - 01х06 има субчета за 7-та серия и т.н. Приятна вечер на всички и до нови срещи ![]() Този коментар е бил редактиран от scirocco на Apr 23 2010, 10:19 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 69 Регистриран: 30-January 07 Град: SO SAY WE ALL Потребител No.: 3 976 Статус: Офлайн ![]() |
Ей, май съм проспал цял месец в работа и чак сега забелязвам че е излезнал този сериал. ![]() ![]() Имали връзка с филма от миналата година. Пчвам го ![]() ![]() ![]() |
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() !!!БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 13 Регистриран: 19-January 07 Град: Sofia Потребител No.: 1 591 Статус: Офлайн ![]() |
Голямо благодаря на jedi_vader за субтитрите и на всички които качват сериите. ![]() |
------------------------------------ Нищо не е толкова зле, че да не може да се обърка още повече."
Из... 'Законите на Мърфи |
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 29 Регистриран: 1-February 07 Град: Бургас Потребител No.: 5 145 Статус: Офлайн ![]() |
Такааа..... Вече сме Октомври и до колкото ми е известно 01.10 е излязал вече.Само дето не мога да го засека по нашите торентклиенти.Нещо да ви идва на ум защо,кога или кой? ![]() ![]() ![]() |
------------------------------------ "...и слонът казал на голият мъж:
-А ти как дишаш с това?" |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 304 Регистриран: 13-March 07 Потребител No.: 18 151 Статус: Офлайн ![]() |
Такааа..... Вече сме Октомври и до колкото ми е известно 01.10 е излязал вече.Само дето не мога да го засека по нашите торентклиенти.Нещо да ви идва на ум защо,кога или кой? ![]() ![]() ![]() Нещо някой те е излъгал за 01.10. Ако прочетеш и в първия пост и IMDB и навсякъде пише, че еп.9 излиза на 05.10. Цитат Season 1, Episode 9: Unvanquished - Original Air Date—5 October 2010 Next US airings: Tue. Oct. 5 10:00 PM SYFY
|
------------------------------------ Съвет от мъдър, даден на глупак,
е жито хвърлено на камънак. ------------------------------------------------- И колкото да кърпиш вехта дреха това е временна утеха. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Джедай ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: СтелТ Коментари: 220 Регистриран: 9-October 07 Град: София Потребител No.: 46 247 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
СУБТИТРИ ЗА MEROS 01x09 За следващите епизоди търся заместник, тъй като имам доста неща на главата в момента и едва ли ще имам време. Моля, който желае да пише субтитри за Каприка, да ми пише на ЛС, мейл или скайп. Този коментар е бил редактиран от jedi_vader на Oct 8 2010, 12:33 AM |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 29 Регистриран: 1-February 07 Град: Бургас Потребител No.: 5 145 Статус: Офлайн ![]() |
Цитат Нещо някой те е излъгал за 01.10. Ако прочетеш и в първия пост и IMDB и навсякъде пише, че еп.9 излиза на 05.10. Никой не ме е лъгал,вижда се в първа серия на Stargate uneverse долу в ляво изкачат едни реклами на предстоящи прмиери или следващи епизоди.А това че в IMDB го пускат за 05.10 само говори колко са небрежни! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 75 Регистриран: 30-May 08 Потребител No.: 71 720 Статус: Офлайн ![]() |
Никой не ме е лъгал,вижда се в първа серия на Stargate uneverse долу в ляво изкачат едни реклами на предстоящи прмиери или следващи епизоди.А това че в IMDB го пускат за 05.10 само говори колко са небрежни! Точно в рекламите в първа серия на SGU ясно си пишеше премиера на Каприка следващия ВТОРНИК (т.е. 5 Октомври) веднага след SGU, ти си в грешка в случая, но си продължавай да спориш ![]() А ако IMDB са небрежни задето са дали датата за 05.10 значи също така TV.com, TVRage, Wikipedia и дори самия сайт на SyFy са също толкова небрежни ![]() Вейдъре - бих помогнал с превода, но като теб съм затрупан от работа и учене, дано се намери някой да прави субки ![]() ![]() Този коментар е бил редактиран от BorisX на Oct 9 2010, 08:40 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Колибковец =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 352 Регистриран: 10-January 07 Град: kolibka.com Потребител No.: 438 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
И продължаваш да си сляп. ![]() Няколко поста по-нагоре има линк за тях. Тук мисля че ти си слепия вече.Виждаш ли къде съм писал че ще си прегледам 9 епизод?А знаеш ли че е излязал 27.03.10? Мислиш ли че щом епизода е от март месец буквите няма да ги имам от тогава? Защото линка е само за 01х09. Макар в Замунда вече да има линк за букви(тук го няма). Този линк. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Колибковец =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 352 Регистриран: 10-January 07 Град: kolibka.com Потребител No.: 438 Статус: Офлайн ![]() |
СУБТИТРИ ЗА MEROS 01x09 За следващите епизоди търся заместник, тъй като имам доста неща на главата в момента и едва ли ще имам време. Моля, който желае да пише субтитри за Каприка, да ми пише на ЛС, мейл или скайп. Пак не гледаш внимателно в темата, затова ти казах че пак си сляп. Не го ли забелязваш линка, който стои в поста от 08.10.2010 г., а твоя пост с въпрос кога ще ги има субтитрите, е от 09.10.2010 г. - тоест на следващия ден след като са излязли вече субтитрите, ти питаш кога ще са готови. Не си ли забелязал, че по твоята номерация епизода за който си чакал субтитри може да е 10-ти, но в сайта се води като 9-ти. Мисли преди да пишеш и чети поне по три пъти, за да не ставаш за смях пред останалите. ![]() Този коментар е бил редактиран от nikra на Oct 12 2010, 11:22 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Единствения линк е за 9 епизод от 6 октомри-епизода го имам преведен с буикви от март месец.Друг линк не се вижда. Ако искаш и скрийншот ще ти направя на страницата. ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 728 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн ![]() |
Ще помоля да спрете спама! Ако някой не може да схване, че десети епизод по номерацията в замунда съвпада с девети по номерацията тук и торент клиент е нещо различно от торент тракер, нищо не е в състояние да го просвети. Следващи безсмислени упражнения по този въпрос ще бъдат санкционирани за спам! Някой няма ли да поеме щафетата за 10 епизод (епизод Caprica.S01E11.Retribution по номерацията в замунда)? |
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Спирам,спирам... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 15 Регистриран: 25-January 07 Потребител No.: 2 952 Статус: Офлайн ![]() |
Дайте някаква информация за прогреса, ако има такъв.
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 04:07 PM |