subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= DEXTERITY =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 310 Регистриран: 17-September 08 Град: Ботевград Потребител No.: 77 645 Статус: Офлайн ![]() |
Режисьор: Сам Фел Сценарист: Кейт Дикамило, Уил МакРоб Озвучение на английски от: Роби Колтреин, Кевин Клаин, Кристофър Уолкън, Сигорни Уивър, Матю Бродерик, Ема Уотсън, Дъстин Хофман (гласове) Държава: Съединените Американски Щати (САЩ) Година: 2008 г. Времетраене: 83 минути Жанр: Комедия, Анимация, Семеен Език: Английски Резюме: Малкият и грациозен мишок Десперо, с огромни уши и също толкова огромни мечти смята, че е твърде голям за малкия свят, в който е роден. Отказвайки да живее живота си в страх, той се сприятелява с принцесата - Пеа и се научава да чете книги ( освен да ги яде ). В тях той открива истории за велики рицари, дракони и феи. Изгонен от мишия свят, зарадаи това, че е повече човек, отколкото мишка Десперо е спасен от също така отхвърления Роскуро, който също иска да чуе приказките. Но... когато принцесата отхвърля приятелството с Роскуро, той се превръща в много краен плъх и започва да сее отмъщение с приятеля си аутсаайдер Миг. След като Пеа е отвлечена, Десперо открива, че е единственият , който може да й помогне. И така въпреки дори най-малката мишка на света открива куража на рицарят с блестящите одежди и оръжие! БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Не синхронизирайте за други релийзи, оставете на мен!
Moля, не качвайте субтитрите по други сайтове! Винаги изчаквайте синхронизация от мен за новите рилийзи! Не качвайте лично синхронизирани субтитри в торента, в който и да е тракер! Този коментар е бил редактиран от yonkaval на Feb 19 2012, 11:19 PM |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн ![]() |
19 потребител/и са ви благодарили : ИванМатин, derfuchs, zoiq, naruto, SmUrF, pomukal, Riddic, grind, sweetyboni, grimeriper, inviSible, gasolincho, lex_luthor, Petroka, roman99, Pepara, hippiebg, SLR, tzeko There has/have been 19 person(s) who've used this so far. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 8-May 07 Потребител No.: 27 952 Статус: Офлайн ![]() |
Аз съм на 19 и пак ще го гледам пич ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
KokI_, като изчакваш нещо и не си започнал превод, защо си пуснал тема? Тук не се гледа добре на "заплюването" на филми за превод. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= DEXTERITY =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 310 Регистриран: 17-September 08 Град: Ботевград Потребител No.: 77 645 Статус: Офлайн ![]() |
Субтитрите са по слух.
Този коментар е бил редактиран от KokI_ на Feb 13 2009, 10:03 AM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Субтитрите са готови. Синхронизацийте ще си правя аз. Не искам да бъдат качвани в торента. Това са желанията ми. Иначе филма е много хубав, наистина се забавлявах докато превеждах. Препоръчвам да си свалите рилийза на iAPULA, защото е с най-добро качество, и именно по него съм правил субтитрите. Надявам се накой ъплоудър да популяризира този рилийз в българия, като естествено даде линк в описанието. Приятно гледане от мен. Този коментар е бил редактиран от KokI_ на Feb 13 2009, 10:04 AM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Правя редакция в мометна. Видях няколко неточности и сега ги оправям. До час и половина ще ги пусна. Изникна нещо вкъщи и няма да успея. Утре ще е готово. Този коментар е бил редактиран от KokI_ на Feb 16 2009, 08:15 PM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 52 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 44 Статус: Офлайн ![]() |
Анимацията утепа Мафията (Underbelly) ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Появи се двдрип, ще изчакам английските букви за финална справка и пускам...
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Почвам нов превод. Няма да го бавя. Ако утре няма субтитри за Reaper може би ще го свърша. Правя го, защото искам всичко да е изпипано перфектно, винаги се стремя към перфекзионизъм, и затова няма да оставя и този филм с превод по слух. Засега съм до 20 процента, но напредвам с бързи темпове. До сутринта може би ще съм до 50 процента стигнал... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 29 Регистриран: 11-January 07 Град: най-близката Лудница Потребител No.: 480 Статус: Офлайн ![]() |
ще може ли някой да синхронизира наличните субтитри на KokI_ за 720p релийза на септик: The.Tale.Of.Despereaux.720p.BluRay.x264-SEPTiC |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 109 Регистриран: 7-July 07 Град: София Потребител No.: 35 525 Статус: Офлайн ![]() |
Появи се и BRRip-чето. С нетърпение ще изчакам новият превод. ![]() |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 17th September 2025 - 09:19 PM |