subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Jan 7 2009, 05:10 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 22-January 08 Град: Ruse Потребител No.: 58 373 Статус: Офлайн |
Сайта е много добре направен субтитрите винаги са на ниво СУПЕР СТЕ!!!
|
|
|
|
|
|
|
Jan 19 2009, 09:55 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 16-November 08 Потребител No.: 81 398 Статус: Офлайн |
Супер сте,вършите голяма работа
|
|
|
|
|
|
|
Jan 19 2009, 10:12 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 17-January 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 85 880 Статус: Офлайн |
Страхотни сте.Благодарим Ви |
|
|
|
|
|
|
Jan 21 2009, 06:12 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 23-August 08 Потребител No.: 76 177 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Jan 22 2009, 02:52 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 22-January 09 Потребител No.: 86 248 Статус: Офлайн |
Сайта е най-добрия от този вид харесва ми .че субтитрите се качват доста бързичко и са хубави
|
|
|
|
|
|
|
Jan 22 2009, 08:46 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 13 Регистриран: 9-October 07 Потребител No.: 46 270 Статус: Офлайн |
Сайтът ми харесва,правят се добри преводи (Имам си групичка от преводачи труда на,които харесвам много.Няма да ги споменавам,за да не се обиди някой ), но администрирането малко не ми допада. Все по-често започнахте да заключвате теми- " за да се избегне спам-а". Вярно, че има доста потребители с меко казано малоумни "проблясъци", но заради тях не е нужно да страдаме останалите. Това започва леко да ме дразни и чесно казано чуството се засилва. Има и други начини да се противопоставите на спама и постоянните хленчения за субтитри. Това ако пооправите,няма да имате грешка Този коментар е бил редактиран от chezet на Jan 23 2009, 05:40 PM |
|
------------------------------------ ВПРЯГАЙ И КАРАЙ НИЩО,ЧЕ КОНЯТ Е УМРЯЛ!
|
|
|
|
|
Jan 23 2009, 09:52 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 23-January 09 Потребител No.: 86 354 Статус: Офлайн |
N1 сте
|
|
|
|
|
|
|
Jan 24 2009, 02:24 AM
Коментар
|
|
![]() бет аз иртитбус ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 969 Регистриран: 20-January 07 Град: Г.Делчев Потребител No.: 1 692 Статус: Офлайн |
Сайтът ми харесва,правят се добри преводи (Имам си групичка от преводачи труда на,които харесвам много.Няма да ги споменавам,за да не се обиди някой ), но администрирането малко не ми допада. Все по-често започнахте да заключвате теми- " за да се избегне спам-а". Вярно, че има доста потребители с меко казано малоумни "проблясъци", но заради тях не е нужно да страдаме останалите. Това започва леко да ме дразни и чесно казано чуството се засилва. Има и други начини да се противопоставите на спама и постоянните хленчения за субтитри. Това ако пооправите,няма да имате грешка Визираш моята тема за "Изгубени", предполагам. Теми "често" не се заключват по въпросната причина. Обяснение не възнамерявам да давам. Заключването си има строго конкретни причини. Ако те интересуват, пиши ми лично. Няма нужда да удряш самара, за да се сети магарето. Впрочем би ли пояснил как точно "страдате останалите" заради една заключена тема? |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Jan 24 2009, 06:29 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 128 Регистриран: 23-January 07 Град: София Потребител No.: 2 125 Статус: Офлайн |
Послепис: Пиша го отгоре защото напоследък често се случва, започвайки да пиша/говоря за нещо да се отплесна в размисли... Благодаря предварително за отделеното внимание( прочитайки следващите редове), надявам се да не съм обидил никой с тях, просто се опитвам да бъда обективен, в границите на градивната критика.... Да ви кажа честно, сайта ми е сложен във Favorites, това ясно подчертава мнението ми за Субс.саб и екипа, стоящ зад него, включаю модератори, администратори, самата атмосфера и прочее ... Но тази тема според мен е излишна... Просто не ми го побира ума, кой ще е глупака, който да премине границата на градивната критика и да се изкаже крайно негативно за сайта, в началото може и да е изпълнила предназначението си, но сега се е превърнала в нещо от рода "да се подмажа, поствайки мнението си там", в крайна сметка самият факт че един потребител е регистриран(но активен) ясно показва препочитението му... една Анкета при регистрация, най-реално ще покаже нещата... макар да не съм наясно тя (анкетата може ли да се направи напълно анонимна). Съжалявам ако съм засегнал някого. Ако сметнете, че мнението ми е в нарушение с правилата на сайта, който прочртох по диагоналната система при регистрацията си преди време - моля изтрийте го... |
|
------------------------------------ ![]() "Няма човек, няма проблем." - Й. В. Сталин |
|
|
|
|
Jan 24 2009, 09:03 AM
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 729 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн |
Е, че защо да го трием твоето мнение? Всъщност идеята на тази тема е потребителите да дадат някакви предложения за самия сайт - какво им харесва, но и какво биха искали да се промени. Не се случва често, но се появяват и такива предложения и някои от тях са взети предвид и сайтът е променян. Относно благодарностите... Ами остави това малко удоволствие на хората, които отделят толкова часове безвъзмездно, за да могат другите да гледат филмите с качествени субтитри. Хора сме все пак, имаме нужда от поощрение, а тези благодарности са единствената ни отплата. Този коментар е бил редактиран от sty на Jan 24 2009, 09:03 AM |
|
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
|
Jan 24 2009, 10:15 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 13 Регистриран: 9-October 07 Потребител No.: 46 270 Статус: Офлайн |
Визираш моята тема за "Изгубени", предполагам. Теми "често" не се заключват по въпросната причина. Обяснение не възнамерявам да давам. Заключването си има строго конкретни причини. Ако те интересуват, пиши ми лично. Няма нужда да удряш самара, за да се сети магарето. Впрочем би ли пояснил как точно "страдате останалите" заради една заключена тема? Фен съм на сериала,но в този случай нямах него в предвид, а "24" Както се вижда от профила ми не участвам активно във форума,но ми е интересно да чета коментарите на другите( естествено без мрънканията и хленченията Това пък ме подсеща нещо, което не споменах. В някой случаи съм забелязал,че в основната страница не се показва прогреса на превод на филми и сериали радващи се на голям интерес от потребителите, а направо се пускат направените субтитри. Ясно е ,че всеки преводач си решава дали да информира за това или не. Но това води само до непрестани питания и накрая до заключване на дадена тема. Ако може нещо да направите по въпроса ще е идеално. Друго хубаво нещо, което правите са забележките към субтитрите - ако има нужда от такива разбира се.По този начин предварително се информирам не толкова за грешките, колкото за краткотрайни реплики и любимото ми - субтитри на три реда. П.П. Изказвам ти големи благодарности за бързите, сигурен съм и качествени преводи на 2-та епизода на "Изгубени". Тази вечер ще ги гледам пак (вече с превод) за да видя какво съм изпуснал от английския |
|
------------------------------------ ВПРЯГАЙ И КАРАЙ НИЩО,ЧЕ КОНЯТ Е УМРЯЛ!
|
|
|
|
|
Jan 24 2009, 10:23 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 24-January 09 Потребител No.: 86 474 Статус: Офлайн |
Страхотни сте!!!
|
|
|
|
|
|
|
Jan 24 2009, 10:42 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 24-January 09 Потребител No.: 86 501 Статус: Офлайн Моят блог |
добре се справяте сьс преводите
|
|
|
|
|
|
|
Jan 25 2009, 06:35 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 25-January 09 Потребител No.: 86 598 Статус: Офлайн |
Сайтът е номер 1
|
|
|
|
|
|
|
Jan 28 2009, 10:15 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 28-January 09 Потребител No.: 86 903 Статус: Офлайн |
СУПЕр СТЕ 66666666666666666666
|
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 18th November 2025 - 02:50 PM |