subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Dec 3 2008, 03:27 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 28-October 08 Потребител No.: 80 058 Статус: Офлайн |
Сайта е суперрррр..... |
|
|
|
|
|
|
Dec 5 2008, 06:40 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 5-December 08 Потребител No.: 82 930 Статус: Офлайн |
готин сайт , стига да разбера как точно работи . но сега засега съм доволен продължавай те с добрата работа |
|
|
|
|
|
|
Dec 5 2008, 09:43 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 5-December 08 Потребител No.: 82 936 Статус: Офлайн |
саита е много як и преводачите са номер 1 |
|
|
|
|
|
|
Dec 5 2008, 03:08 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 2-December 08 Потребител No.: 82 687 Статус: Офлайн |
браво на всички,които се трудят да си гледаме новите филмчета със субтитри иначе ще пада голямо чакане без вас |
|
|
|
|
|
|
Dec 6 2008, 03:27 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 10 Регистриран: 25-May 08 Град: Usa Потребител No.: 71 275 Статус: Офлайн |
СТРАХОТЕН САЙТ , МНОГО СЪМ ДОВОЛЕН ОТ ИНФОРМАЦИЯТА В НЕГО И ОТ КАЧЕНИТЕ СУБТИТРИ
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Dec 7 2008, 04:58 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 696 Регистриран: 25-June 08 Град: Somewhere Потребител No.: 72 961 Статус: Офлайн |
Сайта е перфектен.
|
|
------------------------------------ "Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!" |
|
|
|
|
Dec 7 2008, 06:10 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 7-December 08 Потребител No.: 83 137 Статус: Офлайн |
Опитвам се да се регистрирам. Дано да успея! Колегите ми по месторабота редовно ползват Вашият сайт и споделят задоволството си. Ами ти вече си регистриран. Този коментар е бил редактиран от yonkaval на Dec 8 2008, 06:03 PM |
|
|
|
|
|
|
Dec 9 2008, 01:05 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 16-January 08 Град: Стара Загора Потребител No.: 57 687 Статус: Офлайн |
Здравейте сайта е чудесен , но не мога осхте да се ориентирам как се работи. |
|
|
|
|
|
|
Dec 9 2008, 07:58 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 9-December 08 Потребител No.: 83 287 Статус: Офлайн |
Пичове, много е обркващо! Регистрирах се и съм като в небрано лозе! Ако не вярване седнете до един среден потребител и го накараите да използва сайта. Гледайте и се забавлявайте с нещата дето ще му хрумнат да направи!
|
|
|
|
|
|
|
Dec 9 2008, 08:43 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 9 Регистриран: 8-December 08 Град: никаде Потребител No.: 83 215 Статус: Офлайн |
№1! Перфектен е! |
|
|
|
|
|
|
Dec 9 2008, 09:08 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 9-December 08 Потребител No.: 83 294 Статус: Офлайн |
Сега се регистрирах и все още нямам впечатления
|
|
|
|
|
|
|
Dec 9 2008, 09:33 PM
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн |
ТОВА Е ТЕМА ЗА ВПЕЧАТЛЕНИЯ, А НЕ ЗА ЛИПСАТА НА ТАКИВА! Не е задължително да пишете в нея веднага след като се регистрирате. А относно функционирането и ориентацията - всичко е на български език и в сайта и във форума. Не мога да разбера какво неясно има - търсиш субтитри, отиваш на субтитри, или на търсене, търсиш софтуеърни програми за субтитри и отиваш на софт, искаш да добавиш субтитри и отиваш на добави и т.н. По-интуитивно едва ли може да се направи... |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Dec 9 2008, 10:54 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 170 Регистриран: 18-February 07 Град: Русе Потребител No.: 11 156 Статус: Офлайн |
Така е. Явно не си бил в много форуми защото в този наистина всичко е максимално опростено и изчистено явно повечето хора не знаят как се ползва търсачката |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Dec 10 2008, 12:13 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 23-January 07 Град: Шумен Потребител No.: 2 325 Статус: Офлайн |
Мисля всичко най-добро за сайта по принцип. Само хубави субтитри/преводи се правят и всичко е качествено, страхотен е! Ама този тип дето ме банна преди час от Shoutbox-a е б@хти пича, не го знам кой е, не ме и интересува! Просто попитах дали някой друг освен мен чака субтитрите за Prison Break или по-точно тяхното одобрение и дайте веднага бан, нямаме си друга работа... Какво постигна като ме банна, а? Отворковци бол! п.п. Вече си го изгледах сериала. Mod Edit: Верно е, отворковци бол. Един по-малко за този форум. Всичко хубаво! raichinov Този коментар е бил редактиран от raichinov на Dec 10 2008, 12:26 AM |
|
|
|
|
|
|
Dec 10 2008, 12:26 AM
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог |
Защо мислиш, че само ти си питал едно и също нещо? Ако си десети или двадесети пореден, е напълно разбираемо, че на някой колега няма да му издържат нервите. Чатът не е за подобни въпрос, а и като цяло такива въпроси не трябва да се задават. Кой бил чакал, кога щели да излязат. Хората в чата не са информационна агенция, тези неща ги знае само преводачът и като питате само спамите. А какво е постигнал - един спамер по-малко в чата. Крайно време е и потребителите да се култивирате малко. Добър форум не се прави само с добри субтитри, а и с интелигентни и разбиращи потребители. |
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 18th November 2025 - 04:22 PM |