subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Dec 19 2007, 04:00 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 8-October 07 Град: София, Варна Потребител No.: 46 066 Статус: Офлайн |
Ели, ако не се лъжа единият файл автоматично се хм..генерира като се качат субтитрите. Не можеш да виниш преводачите, че искат труда им да се зачита, при цялото плагиатство в мизерната ни държава. Ако ще и 5 файла да си сложат допълнително, аз съм ЗА! Бай дЪ уей, за какво те проверяват на излизане от "Метро" и "Пикадили"? Изглеждаш подозрително или просто нямаш късмет? Моля ви, никого не виня KaSmeT4e, и аз не знам защо все ме спират да проверят какво съм купила. Може да е заради хубостта ми |
|
|
|
|
|
|
Dec 20 2007, 10:04 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 17-December 07 Потребител No.: 54 835 Статус: Офлайн |
Eli_82, няма нищо за чудене - просто някои преводачи добавят и техен файл. Разбира се, че никой не може да спре разпространението на дадени субтитри, но все пак мисля, че преводачите имат моралното право да заявят желанието си как да се консумира безвъзмездния им труд, положен за този сайт и потребителите му. А ние разчитаме на почтеността на потребителите На никой от нас не му е приятно да си види труда на друго място, където името му например е изтрито или подмемено. Надявам се, че схващаш идеята. Наистина да ти изтрият името под суб е много интересно явление,като например тук: http://free.bol.bg/feeker/Anacondas.Hunt.F...ip.DivX.-AXiNE/ Kато туй е свършил г-н TORIN,който от srt ги е направил на sub и ги бил редактирал доста основно... Този коментар е бил редактиран от purporko на Dec 20 2007, 10:19 AM |
|
|
|
|
|
|
Dec 21 2007, 05:17 PM
Коментар
|
|
![]() (◕◡◕) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 085 Регистриран: 7-March 07 Град: Misanthrope, sie bitte! Потребител No.: 16 581 Статус: Офлайн |
А! Ей това е потребителско име, което не бях виждал много отдавна. Навърши ли пълнолетие, младежче? |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Dec 21 2007, 10:30 PM
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 729 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн |
Наистина да ти изтрият името под суб е много интересно явление, като например тук: http://free.bol.bg/feeker/Anacondas.Hunt.F...ip.DivX.-AXiNE/ Kато туй е свършил г-н TORIN, който от srt ги е направил на sub и ги бил редактирал доста основно... Ако случайно разполагаш с някаква идея с какъв ник се подвизава въпросният господин тук, би ли я споделил? Тук си имаме правило да премираме подобни индивиди с безсрочен отпуск. П.П. Пардон, виждам, че и ти си в кратък отпуск. М-да, имаме и правила са нормално общуване между потребителите, лошо е, ако си пропуснал първите си седем години... Този коментар е бил редактиран от sty на Dec 21 2007, 10:35 PM |
|
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
|
Dec 22 2007, 12:56 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 22-December 07 Потребител No.: 55 108 Статус: Офлайн |
сайта е много готин трябват ми субтитри но да видим как ще ги дръпна
|
|
|
|
|
|
|
Dec 22 2007, 09:40 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 13-July 07 Потребител No.: 36 362 Статус: Офлайн |
Най-много ми харесва КАЧЕСТВЕНОТО ИЗПЪЛНЕНИЕ.За разлика от конкурентния ви сайт * вие превеждате доста по-добре,а и хората тук са къде къде по разбрани и всичко е направено по-интелигентно и с голямо желание,само шапка мога да ви сваля продължавайте в същия дух,весели празници и много здраве,щастие,любов на нашите скъпи преводачи !!!
|
|
|
|
|
|
|
Dec 23 2007, 05:22 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 43 120 Статус: Офлайн |
Невероятни сте.
|
|
|
|
|
|
|
Dec 25 2007, 01:44 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 11-November 07 Град: Пловдив Потребител No.: 50 786 Статус: Офлайн |
Вашите мнения и препоръки за http://subs.sab.bz добри сте и се радвам,че има екип от хора искащи и знаещи какво правят.честито рождество и весела коледа. |
|
|
|
|
|
|
Dec 26 2007, 08:10 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 26-December 07 Потребител No.: 55 461 Статус: Офлайн |
Сега се регистрирах, и разгледах на бързо. Сайта е много добър. Браво по десетобалната система от мен 10.
|
|
|
|
|
|
|
Dec 26 2007, 09:55 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 26-December 07 Потребител No.: 55 471 Статус: Офлайн |
Браво!Радвам се , че ви има!
|
|
|
|
|
|
|
Dec 26 2007, 11:29 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 11-March 07 Град: Монтана Потребител No.: 17 693 Статус: Офлайн |
Супер сте Продължавайте все така!!! |
|
|
|
|
|
|
Dec 27 2007, 12:21 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 26-December 07 Потребител No.: 55 481 Статус: Офлайн |
Сега се регистрирам. Сайтът е №1. Радвам се да мога да допринеса с нещо |
|
------------------------------------ EDi
|
|
|
|
|
Dec 27 2007, 01:00 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 27-December 07 Потребител No.: 55 489 Статус: Офлайн |
Поздравявам страхотният екип и работата, която върши!
|
|
|
|
|
|
|
Dec 27 2007, 02:24 AM
Коментар
|
|
![]() -= WAFan =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 232 Регистриран: 22-December 06 Град: мУле Потребител No.: 53 Статус: Офлайн |
Наистина да ти изтрият името под суб е много интересно явление,като например тук: http://free.bol.bg/feeker/Anacondas.Hunt.F...ip.DivX.-AXiNE/ Kато туй е свършил г-н TORIN,който от srt ги е направил на sub и ги бил редактирал доста основно... Я, не очаквах, че ще си видя някой мой акаунт тук след толкоз време... purporko, хубаво ... пример даваш... само че... замислял ли си се, че може да не си ми ги дал ти тези субтитри директно на мен? Едно време се подвизаваха из фрийтата субтитрите най-вече и кой знае от къде съм ги дръпнал и "цепнал"... аз НИКОГА не съм трил името на преводача от субтитри (да не говорим, че в случай да ги "пооправя малко" и тайминг: XxX не слагам) ... дори веднъж ми се разсърди... май беше IVY (която от мн. време не съм засичал) и то що? Щото си помисли, че сам съм сменял името й в края на субтитрите... та такива работи.. мисли понякога и за вариантите... Вече е по-лесно да разбереш от къде са "тръгнали" субтитрите... преди не беше така... едит: Като видях ника ти... се върнах в спомените, когато имаше "конфликти" из фрийтата относно субтитрите Този коментар е бил редактиран от SeeKnDestroY на Dec 27 2007, 02:27 AM |
|
------------------------------------ UNAVAiLABLE
|
|
|
|
|
Dec 27 2007, 12:52 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 27-December 07 Потребител No.: 55 509 Статус: Офлайн |
поздравления за добрата работа. здраве и късмет през новата 2008 година.
|
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 21st November 2025 - 07:45 AM |