subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Nov 13 2007, 09:04 PM
Коментар
|
|
![]() Не искам вече с рейса! Искам Lamborghini! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 171 Регистриран: 2-November 07 Град: http://subs.sab.bz/ Потребител No.: 49 667 Статус: Офлайн |
Няма защо да търсите в друг сайт тук си има сичко :>
|
|
------------------------------------ Пием твърде много, пушим твърде много, харчим твърде безотговорно, смеем се твърде малко, шофираме твърде бързо, ядосваме се твърде лесно, лягаме си твърде късно, събуждаме се твърде уморени, четем твърде малко, гледаме твърде много телевизия и се молим твърде рядко. Увеличихме притежанията си, но намалихме ценностите си. Говорим твърде много, обичаме твърде рядко и мразим твърде често. |
|
|
|
|
Nov 14 2007, 05:48 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 13-November 07 Потребител No.: 51 203 Статус: Офлайн |
Много съм щастлив че ви има , продължаваите все така да ни радвате с субчета |
|
|
|
|
|
|
Nov 14 2007, 07:43 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 18-January 07 Град: София Потребител No.: 1 566 Статус: Офлайн |
n1
|
|
|
|
|
|
|
Nov 14 2007, 08:55 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 14-November 07 Потребител No.: 51 385 Статус: Офлайн |
сайта е the best преди малко се регистрирах иначе ползвам сайта от малко повече от месец и искам да изкажа благодарности на Влади Раичинов за субтитрите които качва много добри са
|
|
|
|
|
|
|
Nov 15 2007, 12:23 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 33 Регистриран: 18-April 07 Град: Пловдив Потребител No.: 24 021 Статус: Офлайн |
Ако напиша "неудобно мнение" ще просъществува ли, или да не си губя времето? Надявам се разбирате, че "неудобно мнение" далеч не включва несвързани псувни, а конкретно, негативно мнение.
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Nov 15 2007, 12:28 AM
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 067 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн |
Пиши си спокойно - аз вече не мога да банвам. |
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
|
Nov 15 2007, 01:14 AM
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Nov 15 2007, 07:15 AM
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 729 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн |
Ако напиша "неудобно мнение" ще просъществува ли, или да не си губя времето? Надявам се разбирате, че "неудобно мнение" далеч не включва несвързани псувни, а конкретно, негативно мнение. Аз прочитам заглавието на темата така: Какво мислите за http://subs.sab.bz Да не би вие да го четете така: Тук напишете вашите горещи благодарности към http://subs.sab.bz? Пишете, дори да не ни харесат аргументите ви, няма лошо да ги чуем. Този коментар е бил редактиран от sty на Nov 15 2007, 07:16 AM |
|
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
|
Nov 15 2007, 08:19 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 8 Регистриран: 22-March 07 Потребител No.: 19 906 Статус: Офлайн |
6 точки сте
|
|
|
|
|
|
|
Nov 15 2007, 08:48 AM
Коментар
|
|
![]() (◕◡◕) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 085 Регистриран: 7-March 07 Град: Misanthrope, sie bitte! Потребител No.: 16 581 Статус: Офлайн |
Не е точно така. Имаше негативни мнения, които лично аз бих оставил, защото нямаше нищо тъпо или просташко в тях. Но изчезнаха. Както и да е, направили сме си изводите... |
|
|
|
|
|
Nov 15 2007, 09:26 AM
Коментар
|
|
![]() OTK Качени субтитри Група: Root Admin Коментари: 1 371 Регистриран: 22-December 06 Град: В нас Потребител No.: 18 Статус: Офлайн Моят блог |
Не е точно така. Имаше негативни мнения, които лично аз бих оставил, защото нямаше нищо тъпо или просташко в тях. Но изчезнаха. Както и да е, направили сме си изводите... Да ги видим. Кои са били, и дали е трябвало да бъдат оставени. Oтносно мненията, държа да подчертая, че ние сме особен сайт, сайт за преводача/те. И ако се спазват тези правила - http://subs.sab.bz/forum/index.php?act=Reg&CODE=00, http://subs.sab.bz/index.php?act=faq, http://subs.sab.bz/forum/index.php?act=SR&f=6, няма никакъв проблем. |
|
------------------------------------ Даааа, лошо нещо е нета... Навремето два шамара и в ъгъла, да не се обажда. Сега им четеш простотиите.
"Изгубих си времето с този филм." Като го прочета и направо откачам... Все едно някой ви е спрял облагородяването на майка България. Хайде стига, седите по цял ден в леглата пред телефоните и мрънкате. Само торите фаянса. |
|
|
|
|
Nov 15 2007, 04:31 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 Регистриран: 15-November 07 Потребител No.: 51 480 Статус: Офлайн |
е то мисленето ако го можеше всеки....
|
|
|
|
|
|
|
Nov 15 2007, 04:39 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 33 Регистриран: 18-April 07 Град: Пловдив Потребител No.: 24 021 Статус: Офлайн |
За потребителите - почти идеални сте. Качествени субтитри, извадени в достатъчно бързи срокове. Но за потенциалните преводачи не мисля така. На мен лично ми са отхвърляни субтитри заради "нецензурни изрази" (във филм, в който всяка втора дума е "fuck" и не смятам за подходящо да смекчавам тона на филма - това си е работа на сценаристи/режисьори. Който не му харесва стила на разговорите, няма да му хареса и филма, а на който му харесва точно стила на разговорите, няма да му харесат "меки" субтитри. Просто и ясно.), "непреведени английски реплики" (които после се оказаха точно 1 ред, който съм пропуснал). Това е, изказах си мнението. Да видим ще просъществува ли |
|
|
|
|
|
Nov 15 2007, 04:42 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 15-November 07 Потребител No.: 51 482 Статус: Офлайн |
немислимо е следенето на всички нови серии или филми без този сайт....регистрирах се днес, но "услугите " на сайта, ползвам от около 6-7 месеца. благодаря на всички които безвъзмездно подаряват труда и знанията си!
|
|
|
|
|
|
|
Nov 15 2007, 04:50 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 12-November 07 Потребител No.: 50 971 Статус: Офлайн |
Няма място за спор - много сте добри! Супер Сайт!
|
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 19th November 2025 - 07:06 AM |