subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 391 Регистриран: 19-February 09 Град: София Потребител No.: 88 586 Статус: Офлайн ![]() |
Мислим, мислим, ма не идва. За справка - подписа ми. Така че ще се радвам някой да ме светне. |
------------------------------------ "Коса расте, акъл не идва".
(фризьорка от Княжево) |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 391 Регистриран: 19-February 09 Град: София Потребител No.: 88 586 Статус: Офлайн ![]() |
Ще прощавате за двойния пост, но реших да последвам примера на tato за скрийншоти. Дадох Disable на Адблока за сайта и рефрешнах страницата. Дъ резълт: цък. След това свалих произволно няколко превода. В действителност започнаха да ми се отварят разни досадни сайтове като този: цък. Дадох Enable на Адблока и пак съм си 6. И понеже съм Индиана Джоунс с техниката, няма да се напъвам да търся причината, че най-много да напиша някоя глупост. Има си компетентни хора за тая работа. |
------------------------------------ "Коса расте, акъл не идва".
(фризьорка от Княжево) |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Darth Choco ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 493 Регистриран: 30-December 06 Потребител No.: 169 Статус: Офлайн ![]() |
На сайта от край време има реклами, които излизат в нови прозорци. Случвало ми се е и при браузване с телефон, когато става още по-досадно. Да си призная, сложих си адблок на компютъра точно заради тях. Не бих имала нищо против да виждам реклами на сайта, защото знам, че помагат за издръжката му, но и на мен са ми прекалени. Не решаваме ние обаче. |
------------------------------------ Жицкъ шоколадената принцеса a.k.a. Милка Локумова Шоколадкова
yve_sl (20:41:52 20/03/2011) Баси, като боа глътнала слон съм. :( yve_sl (21:05:54 26/05/2011) Ти щеше да си дремеш, аз - да те храня. ![]() С радиото не се спори. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Пробвайте да смените адблока с µblock https://github.com/gorhill/uBlock/releases вече ublock ![]() Има осезаема разлика в бързината. https://github.com/gorhill/uBlock |
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. ![]() Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
Ауу, току-що „успях” и аз да отворя рекламка.
Този коментар е бил редактиран от tato на Apr 2 2015, 02:08 AM |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 30-May 09 Потребител No.: 95 195 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря за отговорите! Днес свалям титрите за The Following и направих screenshot. Avast го спря, но досега са ми изскачали сайтовете на безлихвени кредити и тези последните два
Прикачени файлове
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
Това нещо при кликване върху субтитри в сайта ли се случва?
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 30-May 09 Потребител No.: 95 195 Статус: Офлайн ![]() |
И да, и не. Първият рекламен сайт се отваря при случайно клик-ане в сайта на sub.sab и вторият рекламен сайт се отваря като клик-на на самите субтитри, за да ги сваля. Ако свалям после втори-трети субс, няма проблем и не се отварят други сайтове. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= WAFan =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 232 Регистриран: 22-December 06 Град: мУле Потребител No.: 53 Статус: Офлайн ![]() |
Много е голяма вероятността да си заразен с нещо, което да генерира именно тези линкове. Пробвах през IE и Chrome, но не засякох такива проблеми. Странно, а и не вярвам тук това някога да го направят - чак такова генериране на реклами по този начин. Сканирай с нещо браузерите ти или мини там един чек с Malwarebytes... примерно.
Този коментар е бил редактиран от SeeKnDestroY на Apr 2 2015, 12:02 AM |
------------------------------------ UNAVAiLABLE
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Проблемът е доста странен, защото, специално простотиите на AliExpress, като ти се лепнат веднъж, започват да ти изскачат от всички сайтове. Отделно, че съм сигурен, че ПС-то ми е чисто, и е проверено с MB. Досега ми изскочи само една шитня, при кликване в search бокса на сайта. Продължавам да експериментирам и от лаптопа, да видим. Ако установя някаква зависимост, ще пиша. Този коментар е бил редактиран от tato на Apr 2 2015, 02:06 AM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Благодаря! Ще си сканирам Chrome ![]() Хубав ден! |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Изгонени Коментари: 27 Регистриран: 21-February 14 Потребител No.: 136 277 Статус: Офлайн ![]() |
Прочетете това: http://malwaretips.com/blogs/plus-hd-v1-9c-removal/ ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 72 Регистриран: 16-April 10 Град: Варна Потребител No.: 110 434 Статус: Офлайн ![]() |
Дами и пичове, променете начина по който се дават оценки. Срамота е за неадекватни преводи в унакса, да гласуват по 15-20 човека, а тук за субтитри с по 10 хиляди сваляния, един да не си е направил труда да сложи някаква оценка, без значение каква. Надали ползвателите на нашия сайт са по-различни, по-глупави или по-безразлични от тези в унакса. Да не говорим, че най-вероятно са едни и същи. Примерно като ще се свалят субтитри, задължително да се отваря прозореца, където може да се дава оценка или дарение. Понеже повечето цъкат на името, свалят си субтитрите и до там. Мерси. |
------------------------------------ Stop making stupid people famous.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= - =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 490 Регистриран: 28-December 06 Потребител No.: 144 Статус: Офлайн ![]() |
Дами и пичове, променете начина по който се дават оценки. Срамота е за неадекватни преводи в унакса, да гласуват по 15-20 човека, а тук за субтитри с по 10 хиляди сваляния, един да не си е направил труда да сложи някаква оценка, без значение каква. Надали ползвателите на нашия сайт са по-различни, по-глупави или по-безразлични от тези в унакса. Да не говорим, че най-вероятно са едни и същи. Примерно като ще се свалят субтитри, задължително да се отваря прозореца, където може да се дава оценка или дарение. Понеже повечето цъкат на името, свалят си субтитрите и до там. Мерси. Високите оценки на неадекватните преводи в юнакс ги дават потребители, които са били в прединфарктно състояние от нетърпение да се появят субтитри. В тоя смисъл оценките са напълно заслужени - става дума за човешки живот. Това е по-важно от качеството на субтитрите, все пак. Извиването на ръце за, подразбира се, високи оценки, ще доведе до появата на ниски оценки, обосновани с гневни емотикони. |
------------------------------------ I don't read the script. The script reads me.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() •¡°♚Individualist♚•¿° ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 882 Регистриран: 9-December 13 Потребител No.: 135 604 Статус: Офлайн ![]() |
Примерно като ще се свалят субтитри, задължително да се отваря прозореца, където може да се дава оценка или дарение. Понеже повечето цъкат на името, свалят си субтитрите и до там. spitfire, повечето потребители свалят субтитрите от тракерите, което значи, че отварят прозореца, в който се виждат формите за оценка и дарение. Разбира се, някои свалят и директно от началната ни страница, но не мисля, че броят на тези потребители е чак толкова голям. Аз лично не смятам, че броят на гласувалите или коментиралите под субтитрите ми е мерило за благодарността на потребителите или качеството на превода ми. Важно е дали хората избират да гледат даден филм или сериал с твоя превод или нечий друг. От това можеш да си направиш изводите. Можем да поспорим колко са реални тези 15-20 човека в унакс, които гласуват, като подкрепям и казаното от someonenew. ![]() |
------------------------------------ ♚"Evil isn't born, it's made."♚
![]() https://www.youtube.com/watch?v=DaosJdqHlko Цитат The Lion may be more powerful, but the Wolf doesn't perform in the circus. |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 7th September 2025 - 04:54 PM |