subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= джамандолейка =- ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 916 Регистриран: 21-December 06 Град: Лориен Потребител No.: 11 Статус: Офлайн ![]() |
Много ще съм ви задължена, ако сложите този емотикон - ![]() М? ![]() |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
-= F o z z y =- |
![]()
Коментар
|
Качени субтитри Гост Статус: Офлайн ![]() |
![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 Регистриран: 21-December 06 Град: София Потребител No.: 13 Статус: Офлайн ![]() |
Това с точилката е много притеснителна емотка.... аз съм възмутен и напускам ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 733 Регистриран: 22-December 06 Град: Oort cloud Потребител No.: 25 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Шъ въ замоля - ![]() |
------------------------------------ Цитат pozdrav za julian ot jenamo |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПО-НОВ БОКЛУК! ![]() Качени субтитри Група: Изгонени Коментари: 36 Регистриран: 22-December 06 Град: Hvang-Ann Потребител No.: 23 Статус: Офлайн ![]() |
Ето и аз предлагам на вниманието ви няколко емот иконки:
Прикачени файлове
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
-= F o z z y =- |
![]()
Коментар
|
Качени субтитри Гост Статус: Офлайн ![]() |
Добавих ги. ![]() Ако ви се искат още, предлагайте. Но, първо добре прегледайте наличния набор и се стремете новите да отговарят на общия арт-стил. ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 868 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 35 Статус: Офлайн ![]() |
Няколко предложения ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Този коментар е бил редактиран от Zaza14 на Dec 23 2006, 11:24 AM |
------------------------------------ ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 063 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
Тва дето в коментарите на тракера е :beer: -> ![]() Тва за почитателите на т. нар. userbar-ове (всякаква прилика с места за освинване на потребителите е случайна). Явно ме мързи да превеждам днес. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Мое да съградя и за различните рангове пириводачи потребитйелски барове (и кръчми), ако някой от червеньо-синио-пембените каже как да ги пишувам на инглиски, щото шрифта не е кирилизиран, а ме мързи да си играя общо взето толкова, колкото и да превеждам. ![]() Този коментар е бил редактиран от tato на Jan 23 2008, 05:56 PM |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Пенсиониран Манекен на Винпром =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: СтелТ Коментари: 453 Регистриран: 22-December 06 Град: Ичера, край МегданЯ Потребител No.: 24 Статус: Офлайн ![]() |
Ето едно скромно приносче към общия арт стил и от мен:
Прикачени файлове
|
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 733 Регистриран: 22-December 06 Град: Oort cloud Потребител No.: 25 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
А "Subtitles Guru" ще си имаме ли? ![]() |
------------------------------------ Цитат pozdrav za julian ot jenamo |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПО-НОВ БОКЛУК! ![]() Качени субтитри Група: Изгонени Коментари: 36 Регистриран: 22-December 06 Град: Hvang-Ann Потребител No.: 23 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= джамандолейка =- ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 916 Регистриран: 21-December 06 Град: Лориен Потребител No.: 11 Статус: Офлайн ![]() |
Посъбрах малко сладурски човечета. В текстовия документ са линковете без тагове, ако така е по-лесно. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
И последно, засега. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 20 Регистриран: 24-December 06 Потребител No.: 83 Статус: Офлайн ![]() |
Ето няколко предложения и от мен. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 17th March 2025 - 07:44 PM |