subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Dec 28 2007, 03:33 PM
Коментар
|
|
![]() The engineer ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 285 Регистриран: 7-January 07 Град: Варна Потребител No.: 257 Статус: Офлайн |
Sisq0, electroneon, благодаря за идеите Варианта със средния бутон ми се струва удобен заместител на Ctrl+LeftClick. |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Dec 28 2007, 04:29 PM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
Средния клик ( Ctrl+LeftClick ) работи само върху надписа на категорията, за цялото поле не става в нов таб по никакъв начин. пробвайте тези 2 добавки https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1122 Tab Mix Plus https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4810 Speed Dial Някои с 20" wide монитор с идея за добри настройки за Font ? |
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
Dec 28 2007, 07:35 PM
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн |
А за IE как да направя със среден бутон да ми отваря нов прозорец? Да не давам десен бутон и оупън ин ню уиндоу.
|
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
|
Dec 28 2007, 08:20 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 178 Регистриран: 24-January 07 Град: Варна Потребител No.: 2 684 Статус: Офлайн |
Тука коментарите прочетох и ми стана весело, защото оперката си го може много отдавна това, изключение прави само бързото набиране.
|
|
------------------------------------ Каквото получавам това отвръщам! ТУК!!!
![]() Vidon Music отново online. Pop, Rock, Ballad, Alternative, BG Pop, Latin, Dance, R&B и още..... |
|
|
|
|
Dec 30 2007, 09:07 AM
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 067 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн |
Opera е най-неудачният браузър в историята.
Този коментар е бил редактиран от tato на Dec 30 2007, 09:07 AM |
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
|
Jan 3 2008, 02:05 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 30-December 07 Град: София Потребител No.: 55 770 Статус: Офлайн |
Аз пък съм си много доволен от операта.Firefox-a също си е ок ама дървен ми се струва.Нали тва си е мое мнение не е задължително да съм прав.Операта има неща, с които така съм свикнал 4е като седна на комп със firefox или IE не мога да се опраа |
|
|
|
|
|
|
Jan 5 2008, 09:02 AM
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 067 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн |
Опция да се „изключва снега“? Вкъщи съм го бастисал с adblock-a, ама в службата нямам админски права и не моо си инсталирам firefox. |
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
|
Jan 11 2008, 09:04 AM
Коментар
|
|
![]() ..: Гъбата :.. ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 700 Регистриран: 24-January 07 Потребител No.: 2 657 Статус: Офлайн |
Предлагам при редактирането на дадено мнение, темата да отчита, че има нови мнения(естествено, без това да се отразява върху броя мнения на дадения потребител). Още по-добре би било, ако в такъв случай при кликане на темата, линка води към съответното мнение. Имам предвид ако не е последното, за да не се търси излишно.
|
|
------------------------------------ Не е достойно да се използва името на "Екип", за оправдание на лична вендета и цензура. Хората не са глупави. Извинение или оставка.
|
|
|
|
|
Jan 25 2008, 12:59 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 101 Регистриран: 12-December 07 Град: Някъде там! Потребител No.: 54 470 Статус: Офлайн |
Определено се уверих, че това е най-хубавият БГ сайт за субтитрии. Много се радвам, че реших да се регна точно тук. Искам да похваля всички, които полагат усилия да правят прекрасните си преводи. Сега моята забележка, според мен все пак в сайта не трябва да се качват субтитрии без редакция. Ето, аз например си свалям субтитриите и след като изгледам серия от Чародейките си правя редакция на всички файлове, които са качени без редакция. Просто искам да си запиша всички сезони на DVD дискове и те да са с перфектни субтитрии. Това е моята забележка.
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Jan 28 2008, 11:10 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Изгонени Коментари: 18 Регистриран: 26-January 08 Град: Varna Потребител No.: 58 782 Статус: Офлайн |
Това е добре,че пише как да станеш "Начинаещ преводач","Майстор преводач","Напреднал преводач"...но защо също така не сложите ИНСТРУКЦИЙ как примерно може да се стане V.I.P или как да влезеш в група Б.А.Р.Д и такива!? Мисля,че ще е от полза. Този коментар е бил редактиран от Deathwish на Jan 28 2008, 11:10 AM |
|
------------------------------------ Валери Христов ВълчевDeathwish UNSTOPPABLE! |
|
|
|
|
Jan 28 2008, 11:13 AM
Коментар
|
|
За тая работа инструкции няма. Все едно да искаш инструкции как да станеш умен. Ми нема как да стане. Кой се е родил прост, е прост до края. |
|
|
|
|
|
Jan 28 2008, 11:19 AM
Коментар
|
|
![]() ..: Гъбата :.. ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 700 Регистриран: 24-January 07 Потребител No.: 2 657 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ Не е достойно да се използва името на "Екип", за оправдание на лична вендета и цензура. Хората не са глупави. Извинение или оставка.
|
|
|
|
|
Jan 28 2008, 11:19 AM
Коментар
|
|
![]() -=The Minstrel in the Gallery=- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 273 Регистриран: 22-December 06 Град: София Потребител No.: 16 Статус: Офлайн |
Deathwish - VIP & БАРД се става по заслуги - ВИП-овете са хора, допринесли за развитието на интернет-обществото или конкретно на настоящия сайт. Същото се отнася и за БАРД-овете, въпреки че след задълбочени проучвания стигнах до извода, че част от БАРД-овете също превеждат филми, но предимно от поредицата "Медицина и физкултура" или от т.н. раздел ХХX |
|
|
|
|
|
|
Jan 28 2008, 11:24 AM
Коментар
|
|
И основата трябва да е най-малко 42° и минимум 1л. |
|
|
|
|
|
Jan 28 2008, 11:24 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Изгонени Коментари: 18 Регистриран: 26-January 08 Град: Varna Потребител No.: 58 782 Статус: Офлайн |
Аха...Благодарско модераторе! |
|
------------------------------------ Валери Христов ВълчевDeathwish UNSTOPPABLE! |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 24th November 2025 - 05:08 PM |