subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 160 Регистриран: 8-May 07 Град: Варна Потребител No.: 27 843 Статус: Офлайн ![]() |
Наистина ужасна новина. ![]() Един свеж и интересен сериал, който очаквах всеки път с нетърпение. Много жалко! |
------------------------------------ Perfection is only a goal.
Striving for it is what we are living for. "Love is the emptiness which binds our souls." |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() UNACS TEAM ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 521 Регистриран: 8-January 07 Град: Somewhere in The Infinity Потребител No.: 292 Статус: Офлайн ![]() |
Е, просто нямам думи... Как ще го спрат, бе? Смело мога да заявя, че втори сезон ми разби и най-смелите очаквания, а те ще го режат?!? Надявам се феновете да се обединят и противопоставят на решението им, както миналата година беше спасен Чък! |
------------------------------------ ![]() The Future Is OURS / "When Two Worlds Collide, Anything Can Happen..." |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 15 Регистриран: 11-January 07 Град: Bulgarian Потребител No.: 451 Статус: Офлайн ![]() |
Това ме разби. ![]() То от любимите ми сериали остват само Doctor Who и Flashfoward, като за втория чух слухове че нямало да има друг сезон ![]() Този коментар е бил редактиран от krasaveca на Apr 28 2010, 04:43 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 234 Регистриран: 20-February 07 Град: Бургас Потребител No.: 11 672 Статус: Офлайн ![]() |
Само ще кажа: какво по дяволите правят тия от abc
|
------------------------------------ It's a new era. No rules, no destiny. Just utter and complete freedom. BricksLog - Най-големият български сайт на LEGO тематика |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 437 Регистриран: 11-January 07 Град: Varna, Bulgaria Потребител No.: 552 Статус: Офлайн ![]() |
това че останалата част от света харесва нещо не означава, че и драгата американска ТЪПА публика го харесва.... ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 160 Регистриран: 8-May 07 Град: Варна Потребител No.: 27 843 Статус: Офлайн ![]() |
Отдавна не бях гледал толкова увлекателен сериал в този жанр. А и май в момента не се очаква нищо толкова добро. ![]() П.П. Чак баща ми се запали, а той рядко гледа такива филми. Този коментар е бил редактиран от peterx на Apr 29 2010, 11:13 AM |
------------------------------------ Perfection is only a goal.
Striving for it is what we are living for. "Love is the emptiness which binds our souls." |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн ![]() |
Страхотна финална серия. Ще ми липсват Зедедикус и компания!
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() DINGER! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 718 Регистриран: 24-August 09 Град: PLOVDIV Потребител No.: 98 085 Статус: Офлайн ![]() |
Серията наистина беше уникална! Как ще ми махнат секси Търсачите, Изповедници, Морещици и Магьосници? Не е честно. ![]() |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd October 2025 - 03:31 PM |