subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Mar 8 2010, 12:39 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 8-March 10 Потребител No.: 108 020 Статус: Офлайн |
Здрасти, Незнаех къде другаде да се обърна за помощ та реших да е тук. Проблема е следния - Пускам си филм и всичко върви нормално - звук, картина, но до момента в който персонажите започнат да говорят. Не се чува почти нищо, супер тихо и приглушено излизат репликите, ефектите на филма - стрелби разни, музики и т.н. се чуват нормално, но говора прави проблем. Опитах какво ли не като започна от пълен рейнстал на драйвърите за звуковата карта, кодеци, плеари какво ли не опитах и нищо не помага проблема си седи... Всичко за което се сетих не стана, дано има някой който може да помогне... |
|
|
|
|
|
|
Mar 8 2010, 01:05 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 26 Регистриран: 28-February 07 Потребител No.: 13 983 Статус: Офлайн |
Имаш ли инсталирани кодъци? При всички релийзи ли ти прави така? При мен правеше така, като ми се развалиха слушалките. Т.е буксите на слушалките отиват на кино.
|
|
|
|
|
|
|
Mar 8 2010, 01:09 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 378 Регистриран: 17-July 09 Град: Кюстендил Потребител No.: 96 732 Статус: Офлайн |
Да не би да е от самият филм. Не разбирам много, но може самият релийз да е такъв, така че ти каквото и да правиш то пак да си е така. Пробвай с друг филм и кажи. И от коментара на svilen13 да попитам как слушаш филма - колонки, слушалки. Пробвай друг начин, ако можеш (други колонки, слушалки, или в друга букса ако имаш пробвай).
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Mar 8 2010, 01:17 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 8-March 10 Потребител No.: 108 020 Статус: Офлайн |
Ами опитал съм всичко възможно, всички рилийзи, всички кодеци всичко. С креативки 5+1 съм странното е, че проблема се появява само при някой филми мисля, че тези с AC3 кодек, инсталирах прейнсталирах кодека няколко пъти без резултат |
|
|
|
|
|
|
Mar 8 2010, 01:44 AM
Коментар
|
|
|
Сега свалих БлуРей релийз на същия филм, отново същата работа |
|
|
|
|
|
|
Mar 8 2010, 01:47 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 219 Регистриран: 23-December 06 Град: Асеновград Потребител No.: 61 Статус: Офлайн |
Проблема ти е настройките за гледане на 5.1 каналните филми, оправи си настройките за колони и кодеци дали си нагласил да гледаш 5.1.
|
|
|
|
|
|
|
Mar 8 2010, 01:56 AM
Коментар
|
|
|
Ох ще те почерпя, цъкнах една работа по-принцип колоните ми са 5.1, но ги смених към 4 канала и всичко се оправи, жив и здрав :* -close Този коментар е бил редактиран от Plastique на Mar 8 2010, 01:56 AM |
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 3rd July 2026 - 11:10 PM |