subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
Аналогични са настройките и при мен и звукът конкретно на тоя рип е ОК в SW. А, оправил си се, екстра. Този коментар е бил редактиран от tato на Mar 9 2012, 04:01 PM |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Овца-стръвница ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 437 Регистриран: 12-October 07 Град: София Потребител No.: 46 535 Статус: Офлайн ![]() |
И аз да се включа с проблем - някои филми (.avi, не .mkv) тръгват в SW, но без никакъв звук. Имам последен ffdshow, настроих всичко според скрийншотовете на sty, но проблемът не се решава. Също така смених в настройките на SW видео плейърът да е winamp, после пробвах и с wmp, но пак без успех. Не знам още каква информация трябва да дам, но ще съм благодарна, ако някой ми помогне, че без звук никак не е готино ![]() |
------------------------------------ You must be the change you wish to see in the world.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 729 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн ![]() |
1. Информация за операционната система. 2. За монтираните кодеци, например дали сте се изхитрили да наблъскате и други чудесии, освен два - три кодек пакета, два - три плейъра с вградени кодеци и уинамп. 3. Информация за рилийза, като например дали пък случайно въпросното .avi не е с два или повече аудиопотока вътре в него. 4. Точното название на рилийза, за да го намерим и проверим. 5. Информация за няколко рилийза, с които нямате този проблем, а също и точното им название. *** За финал: Конфликти се получават между системите ви от кодеци и зададените им настройки и приоритети. Не знам защо си мислите, че като настроите SW да ползва т.нар. "външен плейър", го карате да отваря видеото с него. Всъщност тази опция важи само и единствено за т.нар. "външен преглед с видео", а SW в собствения си прозорец пак ще отвори видеото със собствения си плейър. С многото си кодеци ошашквате именно неговия плейър, защото точно той се нуждае от въпросните кодеци, за да просвирва аудио и видео от различен тип. Това е причината, поради която КМР най-невъзмутимо отваря сума различни типове файлове (той си работи със собствените кодеци), а в същото време SW не ще. Има, разбира се, и такава вероятност: http://subs.sab.bz/forum/index.php?s=&...st&p=152381 Този коментар е бил редактиран от sty на Mar 9 2012, 06:14 PM |
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Овца-стръвница ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 437 Регистриран: 12-October 07 Град: София Потребител No.: 46 535 Статус: Офлайн ![]() |
Малко се забавих, защото нямах време, но сега седнах и оправих проблема. Деинсталирах текущите K-Lite и ffdshow, изчистих регистрите, после инсталирах всичко наново според дадените в темата настройки и проблемът със звука и с .mkv файловете се оправи! sty, ![]() |
------------------------------------ You must be the change you wish to see in the world.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 17-April 12 Град: София Потребител No.: 129 055 Статус: Офлайн ![]() |
Здравейте, имам един филм в .mkv формат. На SW 2.51 тръгва само звука от филма, а на SW 4 си тръгва нормално и звук и картина. Защо е така и мога ли да го оправя ?
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ..: Гъбата :.. ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 700 Регистриран: 24-January 07 Потребител No.: 2 657 Статус: Офлайн ![]() |
Здравейте, имам един филм в .mkv формат. На SW 2.51 тръгва само звука от филма, а на SW 4 си тръгва нормално и звук и картина. Защо е така и мога ли да го оправя ? Защо е така няма да ви кажа, тъй като търсачката не е за украса. Ето ви две бързи решения: По-стара версия от 2.33 или пета и шеста точка. |
------------------------------------ Не е достойно да се използва името на "Екип", за оправдание на лична вендета и цензура. Хората не са глупави. Извинение или оставка.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 17-April 12 Град: София Потребител No.: 129 055 Статус: Офлайн ![]() |
Защо е така няма да ви кажа, тъй като търсачката не е за украса. Ето ви две бързи решения: По-стара версия от 2.33 или пета и шеста точка. Благодаря на Gabata. Оправи се по втория начин с пета и шеста точка. Използвах търсачката и видях темата, но не разбирам чак толкова все още и не се сетих,че това ми решава проблема. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 101 Регистриран: 12-December 07 Град: Някъде там! Потребител No.: 54 470 Статус: Офлайн ![]() |
Здравейте. Не съм сигурна дали тук е мястото на моя въпрос, но subtitle workshop_а не иска да ми зареди видеото. То е във формат mp4. Преди не съм имала такива проблеми, но беше отдавна и не знам дали съм била със същата версия. Дали е нещо от настройките или просто трябва да сваля друг формат видео? С windows 7 съм, ако това има значение.
|
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() научно-популярен човек ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 019 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 26 Статус: Офлайн ![]() |
А с някакъв плеър "върви" ли файлът?
|
------------------------------------ Yes, London. You Know: Fish, Chips, Cup 'o Tea, Bad Food, Worse Weather, Mary Fucking Poppins... LONDON.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 729 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн ![]() |
Две теми по-долу: http://subs.sab.bz/forum/index.php?showtopic=9851 Прегледай я и ни напиши с коя версия на програмата си и с какви кодеци. ![]() Ето това може да ти е от полза: http://subs.sab.bz/forum/index.php?s=&...st&p=174149 Този коментар е бил редактиран от sty на Oct 22 2012, 01:24 PM |
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 101 Регистриран: 12-December 07 Град: Някъде там! Потребител No.: 54 470 Статус: Офлайн ![]() |
Върви ми перфектно с BS
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Darth Choco ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 493 Регистриран: 30-December 06 Потребител No.: 169 Статус: Офлайн ![]() |
shtipliiska, въпросът е дали SW ти показва видеото за други файлове, които не са mp4, а не дали други плейъри ти отварят файла.
|
------------------------------------ Жицкъ шоколадената принцеса a.k.a. Милка Локумова Шоколадкова
yve_sl (20:41:52 20/03/2011) Баси, като боа глътнала слон съм. :( yve_sl (21:05:54 26/05/2011) Ти щеше да си дремеш, аз - да те храня. ![]() С радиото не се спори. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Съжалявам, не разбрах въпроса. Току-що, пробвах с друго нещо. Тръгва си перфектно и звук, и картина. Май само с mp4 не става.
Този коментар е бил редактиран от shtipliiska на Oct 22 2012, 01:50 PM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Вики, въпросът беше дали файлът тръгва с плейър и кой плейър ползва shtipliiska, за да си гледа филмите. Питахме неслучайно. Но и от твоят въпрос има полза... ![]() shtipliiska, погледни дали нямаш случайно една папка с название K-Lite Codec Pack в старт-менюто. Т.е. иконката с логото на Windows най-долу вляво - всички програми. Ако имаш, решението е едно, ако нямаш - друго. Ще си поговорим пак, след като се върна, ако дотогава не са те упътили. Ще си поговорим например за ffdshow и настройките как стават... http://www.shotpix.com/images/11049054740341056762.jpg http://store.picbg.net/pubpic/8A/2C/de51d76c181e8a2c.jpg ====== Забляла съм се . ![]() Вики Този коментар е бил редактиран от Victoria на Oct 22 2012, 04:43 PM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мда, боса съм, ама не чак толкова. Не го намирам K-Lite codec_a, което по принцип е много странно, но както и да е. предполагам трябва да го инсталирам? *** Имаш лично съобщение. Ще решим въпроса чрез ffdshow... FFDShow MPEG-4 Video Decoder sty Този коментар е бил редактиран от sty на Oct 22 2012, 07:08 PM |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd October 2025 - 03:56 AM |