subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Изгонени Коментари: 65 Регистриран: 12-January 08 Град: Велико Търново Потребител No.: 57 237 Статус: Офлайн ![]() |
В унакс са качили субтитри за филма. Както там написах, да попитам и тук, да спирам ли превода на филма? Въпреки че най не ми харесва когато съм казал, че ще направя нещо и друг, ще кажеш, че напук го направи преди мен.
Този коментар е бил редактиран от DarkPaIn на Jan 30 2008, 12:02 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -=Translator's Heaven=- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 32 Регистриран: 8-January 07 Град: Шумен Потребител No.: 316 Статус: Офлайн ![]() |
довърши си превода
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() (◕◡◕) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 085 Регистриран: 7-March 07 Град: Misanthrope, sie bitte! Потребител No.: 16 581 Статус: Офлайн ![]() |
Ъхъ. К'во ти пука? Че няма да си първи ли? ![]() |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Изгонени Коментари: 65 Регистриран: 12-January 08 Град: Велико Търново Потребител No.: 57 237 Статус: Офлайн ![]() |
Не ми пука нищо. Просто не ми харесва начина по който всеки иска да кажем да обере аплодисментите. Вместо да ме предупреди, че е почнал преди мен превода да каже. Тук и в унакс съм пуснал тема. Все едно ЛС да прати, но както и да е. Превода иначе аз ще си го довърша и така.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 729 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн ![]() |
Ти пък вземи, че го направи по-хубав от неговия! Иначе не си първи, няма и да бъдеш последен. Все се намира някой "бързак" и обикновено си мисли, че като те изпревари, ще хване Дедо Боже за шушляка. ![]() |
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Agree. Понеже не ми се пуска нова тема, а и ме домързя да видя във форума такава тема, та въпроса ми е - каква е допустимата дължина на дадено изречение, защото много от субтитрите които се качват и гледам, че на повечето грешките са "дълги реплики". Благодаря предварително за отговора. |
|
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Понеже не ми се пуска нова тема, а и ме домързя да видя във форума такава тема, та въпроса ми е - каква е допустимата дължина на дадено изречение, защото много от субтитрите които се качват и гледам, че на повечето грешките са "дълги реплики". Благодаря предварително за отговора. Очевидно не си си направил труда да прочетеш нито FAQ секцията в сайта, нито помощните теми в раздел Дискусии... ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн ![]() |
DarkPaIn, тук
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Знам основните неща, но ей сега ще им обърна повечко внимание ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Първото сд е изцяло готово, без правописни грешки, добър тайминг. Ще гледам по скоро да приключа и със втория диск. Поздрави.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Спирам превода на филма... отказвам се, няма смисъл. Изтрийте темата. ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() (◕◡◕) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 085 Регистриран: 7-March 07 Град: Misanthrope, sie bitte! Потребител No.: 16 581 Статус: Офлайн ![]() |
Я! И защо така? ![]() |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами не знам, просто и другия превод е по-добър, все пак момиче го е правила. Те имат повече нюх за тези неща, ако желаеш мога да ти изпратя първото сд, то е изцяло готово, днеска ми остана само да корегирам второто, имам още 10 мин от него да превода. Пиши лс ако искаш да ти дам първото сд да ги видиш какви са.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -=Translator's Heaven=- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 32 Регистриран: 8-January 07 Град: Шумен Потребител No.: 316 Статус: Офлайн ![]() |
Това трябва да ти е стимул - да пуснеш по-добри и по-качествени субтитри.
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 4th October 2025 - 05:07 PM |