Brought to you by Headoff Xen

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Collapse

> subs.sab.bz - Информация

Сериал/Прогрес Spartacus: House of Ashur - 01x07 от Koen new7.gif
Shef (2025) - 07x18 от Василиса new7.gif
Robin Hood - 01x10 от The_Assassin new7.gif
Power Book II: Ghost - 03x01 от motleycrue
Man vs Baby - 01x04 от С.Славов
Outlander (2024) - 07x16 от Horatio
Maigret (2025) - Сезон 1 от С.Славов
Rise of the Raven - Сезон 1 от Guerrilla
The Institute (2025) - Сезон 1 от С.Славов
Untamed (2025) - Сезон 1 от The_Assassin
УебРип субтитри A Spy Among Friends - Сезон 1 от JoroNikolov new7.gif
Doc (2025) - 02x01 от JoroNikolov new7.gif
The Palace (2023) - Субтитри от freakazoid
Bugonia (2025) - Субтитри от JoroNikolov
Chainsaw Man - Reze Arc - Субтитри от С. Славов
Tulsa King (2025) - 03x10 от JoroNikolov
The 40-Year-Old Virgin - Субтитри от JoroNikolov
Thoughts & Prayers - Субтитри от С. Славов
It: Welcome to Derry - 01x03 от JoroNikolov
Mayor of Kingstown - 04х03 от JoroNikolov
Филм/Прогрес The Shadow's Edge - Субтитри от Tigermaster new7.gif
Carry-On (2024) - Субтитри от KikoDraka new7.gif
Sisu: Road to Revenge - Субтитри от С.Славов new7.gif
Predator: Badlands - Субтитри от С. Славов
Frankenstein (2025) - Субтитри от ditta
The Long Walk - Субтитри от The_Assassin
The Naked Gun (2025) - Субтитри от spitfire_
Nobody 2 (2025) - Субтитри от dimi123
LEGO Disney Princess - Субтитри от Gloripeace
JW: Rebirth - Субтитри от The_Assassin
 Forum Rules ПРАВИЛА НА РАЗДЕЛА!
4 страници V  < 1 2 3 4 >  
Reply to this topicStart new topic Thank You
> DVD плейъри, молба за помощ
Оценка 5 V
Zaza14
коментар Dec 13 2007, 07:13 PM
Коментар #16

-= Ветеран =-
Икона на група
Качени субтитри

Група: Глобални модератори
Коментари: 868
Регистриран: 22-December 06
Потребител No.: 35
Статус: Офлайн

Цитат(didodido @ Dec 13 2007, 04:34 PM) *
Zaza14, имаш нормален, среден и едър, като последният е за преглед от комшията. rofl.gif

Мерси. Питах пак, понеже в един Технонезнамкойси магазин ме убеждаваха, че няма плейъри, на които може да се избира размерът на буквите.

------------------------------------
Go to the top of the page PM

+Quote Post
mitrium
коментар Dec 13 2007, 08:12 PM
Коментар #17

-=Quizat Haderach=-
Качени субтитри

Група: Майстори Преводачи
Коментари: 160
Регистриран: 25-December 06
Град: България
Потребител No.: 90

Мислех да похваля любимият на много потребители LG DVX-9700/9900,
обаче Елитката печели по точки (стига проблемите на предишните версии - 400 и 400 NEW да ги няма вече):
- по-ниска цена (много важно, 20лв.)
- вграден DTS декодер (който си има отделен няма грижи)
- USB вход - мнооого голям +

Обаче това, което не можах да видя или разбера, е как изглежда дистанционното,
защото на LG-то е просто супер - големи бутони, добре организирани, а най-важното -
командвам си и телевизора с него - 2в1, разбираш ли!!!

+Quote Post
didodido
коментар Dec 13 2007, 09:17 PM
Коментар #18

OTK
Икона на група
Качени субтитри

Група: Root Admin
Коментари: 1 371
Град: В нас
Потребител No.: 18
Моят блог

sty, естествено че имаш изходи за 5.1, не ставай смешен.
ДТС аудио също просвирва.
Виж, дистанционното трябва да го снимам, аз съм свикнал на старото и това някак ми е куцо. Но, за 60 лв. какво да му търсиш кусури.
mitrium, 9.90лв. и получаваш SONY универсално дистанционно, ако щеш 2 в 1, ако искащ 6 в 1. 3.gif

Даааа, лошо нещо е нета... Навремето два шамара и в ъгъла, да не се обажда. Сега им четеш простотиите.
"Изгубих си времето с този филм."
Като го прочета и направо откачам... Все едно някой ви е спрял облагородяването на майка България. Хайде стига, седите по цял ден в леглата пред телефоните и мрънкате. Само торите фаянса.

+Quote Post
BestRipper
коментар Dec 13 2007, 11:04 PM
Коментар #19

Гилдията на благородните девици
Качени субтитри

Коментари: 1 056
Регистриран: 1-January 07
Град: София
Потребител No.: 187

Абе, Брадатия, що ме излъга, че си си купил Elite 4400 USB, бе? Тука ми разправяш за 4000 USB? Кого лъжеш, признавай! Убью...
.
Zaza, мойто кино е: MB Gigabyte некво дърто на s.370, CPU Cell 950 Mhz, 256 MB SDRAM, HDD 40 GB, SB Live 5.1!, Speakers Creative 5100 5+1, DVD+RW TEAC, OS Win XP SP2, има USB и Internet даже.... 4.gif Имам и дистанционно /БГ/, вярно има малко проблеми с програми, ама става и като мишка... Чете ВСИЧКО!!! Ако евентуално не ще - слагам му кодеци и тръгва одма... И не вярвай на тия дебили в магазините - изобщо не знаят какво продават, как се включва към други неща, камо ми какво нещо ново е излязло...

Този коментар е бил редактиран от BestRipper на Dec 13 2007, 11:09 PM

Мисленето не е за всеки...
--------
Какво е предназначението на жената в хобито на мъжа?
- Да ти развали кефа от него!

+Quote Post
didodido
коментар Dec 14 2007, 09:39 AM
Коментар #20

OTK
Икона на група
Качени субтитри

Моят блог

BestRipper, който пие много водка - недочува.rofl.gif
4000 USB, не заеквай на "4"-ката.smiley.gif
Хубаво ДВД имаш, а струва ли 60лв.? smiley.gif

Даааа, лошо нещо е нета... Навремето два шамара и в ъгъла, да не се обажда. Сега им четеш простотиите.
Като го прочета и направо откачам... Все едно някой ви е спрял облагородяването на майка България. Хайде стига, седите по цял ден в леглата пред телефоните и мрънкате. Само торите фаянса.

+Quote Post
BestRipper
коментар Dec 14 2007, 11:01 AM
Коментар #21

Качени субтитри

Не се праи на ударен, не е от водките.. от водките проблемите бяха на другия ден... Мойто струват повече от 60 лева, ама подлежи на ъпгрейд - хардуеърно и софтуеърно... А твоето?

--------

+Quote Post
didodido
коментар Dec 14 2007, 11:08 AM
Коментар #22

OTK
Икона на група
Качени субтитри

Моят блог

Moйту, само софтуерно, ама е на цената на записвачката ти. bumless.gif girl_drink3.gif

+Quote Post
azrod
коментар Dec 14 2007, 06:02 PM
Коментар #23

-= Новак =-
*
Качени субтитри

Група: Потребител
Коментари: 33
Регистриран: 3-April 07
Град: Асеновград
Потребител No.: 20 910

И все пак да попитам кой е прехваленият модел - pv 400 usb или pv 4000 usb. Че втория за под 600 лв не го виждам в нета, а за тая цена тряя да може субтитрите и по диагонал да ги показва smiley.gif)))))

+Quote Post
didodido
коментар Dec 15 2007, 11:17 AM
Коментар #24

OTK
Икона на група
Качени субтитри

Моят блог

pv 4000 usb - 65лв. МЕТРО.

+Quote Post
BestRipper
коментар Dec 15 2007, 11:31 AM
Коментар #25

Качени субтитри

azrod, аз поне видях в магазин /МЕТРО/ само модел 4000 на Елит... Ако искате актуални цени - влизайте директно в сайтовете на Техномаркет, Технополис, Метро и т.н. и изобщо не се занимавайте в случая с Гугъл, Гъгъл, Мъгел и т.н. - най-много да ви намери някоя архивна он-лайн оферта от 60-те години на миналия век...
.
Въпреки че съм противник на тия плейъри, реших вчера и взех един такъв на NEO, описан от Asenn в началото на тематата... 40 кинта - къде ли не са заминали.. Та ето някои практически възможности на плейъра NEO DVD-E70:
1. Дистанционното му наистина е дървено - с малки, меки и кривещи се бутони, ъгълът на насочване е доволно тесен. Трите бутона на самия плейър /за отваряне/затваряне на тавата, плей/пауза и стоп - вдясно от тавата за дисковете/ са доста твърди и трудно се натискат - направо трябва да прикрепяш плейъра да не се помести назад, въпреки че е 2 кг и е с метален корпус. Самата тава е доста тънка и изглежда доста афиф... Самият плейър е поставен на доста високи за размерите му крачета /гумени тампони/, които според мен са абсолютно излишни за вентилацията му - плейърът ИЗОБЩО не се нагрява, дори самите дискове след продължителна употреба са напълно студени! Тъй като телевизорчето, за което го взех, е само с един звуков вход, подключих плейъра към две двулентови колони и звукът му излезе доволно качествен. Има скрийнсейвър, менюто няма български език... Лошото е, че от имената на папки, файлове и т.н. показва само първите 8 /осем/ символи...
2. Разпознаване на дискове - най-същественият момент...
А/ CD-R - разпознава и възпроизвежда без никакви проблеми матрични и всякакви "печени" дискове - аудио, мр3, мр4 и DivX формат. Пробвано с марки Princo, Verbatim /бели и сребърни/, НР /сини/, Еuro, Traxdata и т.н., дори и доволно понадрани дискове...
Б/ CD-RW - прочете без проблеми дискове CD-RW Ricoh 4x и Maxell 4x
В/ DVD5 - чете без никви проблеми всякакви марки ДВД дискове /DVD-R и DVD+R/ - от Traxdata DVD-/+R 4x до EMTEC DVD+R 16x, SONY DVD+R 18x и всякви по-нови модели. При възпроизвеждане на DivX филм с резолюция, близка до тази на ДВД и висок битрейт, записан на ДВД5, се получи известно забавяне при подкарването на филма - някъде около 20-25 секунди - после никакви проблеми.
Г/ DVD9 - чете без проблеми САМО матрични дискове, с почти всички печени имаше грижи - не ги разпознава изобщо... Разпозна само едни стари Traxdata 8x /виолетови/ - с всички по-нови греда... Според мен в случая проблемът е софтуеърен - щот като разпознава поне един модел, просто трябва да се ъпдейтне фърмуеъра с подходящ /подобно на различни оптични устройства за компютър/.
Д/ DVD+RW - разпозна без проблеми дискове EMTEC 4x и TDK 4x
E/ USB вход - разпозна без никви проблеми флашка PQI 4 Gb /в магазина ми казаха, че поддържал до 2 Gb/ и подкара клип в мр4 формат моментално - без никво накъсване и забавяне.
Ж/ При запис на Дивекс на ДВД5 диск разпознава САМО първата сесия - ако сте добавяли постепенно филми или субтитри, ще ви прочете информацията, записана само в първата сесия...
З/ Незнайно защо при повечето ДВД-та показва образа в формат 4:3, въпреки съответните настройки - но може и аз нещо още да не съм му разучил. При Дивекс този проблеми го няма.
И/ Въпреки че разпознава DTS аудио в ДВД-то и Дивекса, не разпознава чисто DTS audio и не може да го възпроизведе.
K/ Подкарва без проблеми мултимедийни дискове - ДВД видео + ДВД Аудио...
Л/ Изобщо не подкарва филми с резолюция над тази на ДВД /720х576/ - изобщо не тръгваха класическите WAF-ове /800х336/, както и други рипове над PAL DVD резолюция, независимо от кодека...
...
Та общо взето това мога да споделя на тоя етап...

Този коментар е бил редактиран от BestRipper на Dec 15 2007, 03:53 PM

--------

+Quote Post
thefirelord
коментар Dec 15 2007, 01:38 PM
Коментар #26

-= Новак =-
*
Качени субтитри

Коментари: 21
Регистриран: 17-October 07
Град: Стара Загора
Потребител No.: 47 174

Със семейството ми сега караме на един SANG, който се предполагаша да е добра стока, но уви... Взехме го с нагласата да си гледаме DivX-чета на него, но уви и това не се получава много много. Но нещото в него, което най-много ме дразни са субтитрите. angry.gif Както беше написал някой, субтитрите излизат "е т о т а к а", което направо ми бърка в мозъка и го разбива на миш-маш. Това вероятно е проблем и при други плейъри. Другото, което е гадно е, че не чете сесиини дискове. Реших да гледам някои серии на Лас Вегас, които бутнах на един стар непълен ДВД, ама А! fuck.gif
Чета, че доста се харесва малкото Нео. Май ще стане така, че малкото Нео ще се окаже голяма работа. Пък и цената, която е обявена за плейър с толкова много възможности е направо смешна.
Мисля, че Нео-то е най-доброто решение засега. Има доста Елит-че, който също са добри, но и на тях(с риск да се повторя или потретя) им куцат субтитрите. Или поне от това, което съм виждал. smiley.gif

Този коментар е бил редактиран от thefirelord на Dec 15 2007, 01:39 PM

+Quote Post
azrod
коментар Dec 15 2007, 01:56 PM
Коментар #27

-= Новак =-
*
Качени субтитри

Коментари: 33
Регистриран: 3-April 07
Град: Асеновград
Потребител No.: 20 910

Айде да споделя и аз малко от скромния си опит с тези машинки - харесвам един-единствен модел на САНГ от Технополис (около 60 лв. беше последно като съм купувал) и само него рекламирам на моите познати, които питат какво да си вземат, но без проба на място - всичко друго е говорене наизуст. 3 броя САНГ, които според продавачите са абсолютно идентични като софт и възможности само с различен дизайн, извадиха три различни изгледа на субтитрите, едните бяха малки, другите пък нямаха фон и на места не се четяха, само моя "любим" модел си ги показа нормално големи, бели, очертани с черно букви, но това беше около март месец. Чете CD-R/W, DVD+-RW без проблем, само за DVD9 не съм го пробвал, дори разчете DVD натъпкано с mp3 и количество от рода на 1000+. Но сега никаква идея какви ли шедьоври са изсипани от китайския свят...

П.С.: Някой ден може и до Метро да мръдна да ги видя тея pv4000usb. А там вече пускат ли ти стоката преди да я купиш или все още си важи тяхната политика "Купи пък си го чукай в главата ако не ти хареса как работи" ?

Този коментар е бил редактиран от azrod на Dec 15 2007, 02:01 PM

+Quote Post
asenn
коментар Dec 15 2007, 03:09 PM
Коментар #28

-= Ветеран =-
Качени субтитри

Коментари: 404
Регистриран: 9-January 07
Град: CZ
Потребител No.: 371

Цитат(BestRipper @ Dec 15 2007, 11:31 AM) *
З/ Незнайно защо при повечето ДВД-та показва образа в формат 4:3, въпреки съответните настройки - но може и аз нещо още да не съм му разучил. При Дивекс този проблеми го няма...

При мен ДВД-то не е разтеглено, а субтитрите са си на черния фон отдолу.

Да не би случайно да си натиснал zoom-a? 3.gif

+Quote Post
BestRipper
коментар Dec 15 2007, 04:01 PM
Коментар #29

Качени субтитри

Asenn, не е от Zoom-a... сега съм го закачил на един стар ТВ "Сони" - гледам, че на някои от програмите по кабелната надписи в долната част на екрана едва се виждат - нещо май самият ТВ разтегля образа.. ще го пробвам и на другия, дето е по-нов...
.
Иначе хубавото на бутона Eject на дистанционното работи и в обратна посока - "Close тавата" laugh.gif

--------

+Quote Post
KALBI
коментар Dec 15 2007, 05:53 PM
Коментар #30

.
Икона на група
Качени субтитри

Група: Ментори
Коментари: 691
Регистриран: 8-February 07
Потребител No.: 7 360

Така, взех и аз от тоя Елит. Шрифта наистина е гадничък. Сега аджеба ще може ли да се ъпдейтне и да не е толкова гаден? smiley.gif

+Quote Post

4 страници V  < 1 2 3 4 >
Reply to this topicStart new topic Thank You

- Олекотена версия Час: 21st January 2026 - 08:53 PM
Special for Translator's Heaven PHPTranslator's Converted By Translator's Heaven ©2006 InvisionCore
    Headoff Xen   Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!