subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Dec 13 2007, 07:13 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 868 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 35 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ ![]() ![]() |
|
|
|
|
Dec 13 2007, 08:12 PM
Коментар
|
|
|
-=Quizat Haderach=- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 160 Регистриран: 25-December 06 Град: България Потребител No.: 90 Статус: Офлайн |
Мислех да похваля любимият на много потребители LG DVX-9700/9900, обаче Елитката печели по точки (стига проблемите на предишните версии - 400 и 400 NEW да ги няма вече): - по-ниска цена (много важно, 20лв.) - вграден DTS декодер (който си има отделен няма грижи) - USB вход - мнооого голям + Обаче това, което не можах да видя или разбера, е как изглежда дистанционното, защото на LG-то е просто супер - големи бутони, добре организирани, а най-важното - командвам си и телевизора с него - 2в1, разбираш ли!!! |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Dec 13 2007, 09:17 PM
Коментар
|
|
![]() OTK Качени субтитри Група: Root Admin Коментари: 1 371 Регистриран: 22-December 06 Град: В нас Потребител No.: 18 Статус: Офлайн Моят блог |
sty, естествено че имаш изходи за 5.1, не ставай смешен. ДТС аудио също просвирва. Виж, дистанционното трябва да го снимам, аз съм свикнал на старото и това някак ми е куцо. Но, за 60 лв. какво да му търсиш кусури. mitrium, 9.90лв. и получаваш SONY универсално дистанционно, ако щеш 2 в 1, ако искащ 6 в 1. |
|
------------------------------------ Даааа, лошо нещо е нета... Навремето два шамара и в ъгъла, да не се обажда. Сега им четеш простотиите.
"Изгубих си времето с този филм." Като го прочета и направо откачам... Все едно някой ви е спрял облагородяването на майка България. Хайде стига, седите по цял ден в леглата пред телефоните и мрънкате. Само торите фаянса. |
|
|
|
|
Dec 13 2007, 11:04 PM
Коментар
|
|
![]() Гилдията на благородните девици ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 056 Регистриран: 1-January 07 Град: София Потребител No.: 187 Статус: Офлайн |
Абе, Брадатия, що ме излъга, че си си купил Elite 4400 USB, бе? Тука ми разправяш за 4000 USB? Кого лъжеш, признавай! Убью... . Zaza, мойто кино е: MB Gigabyte некво дърто на s.370, CPU Cell 950 Mhz, 256 MB SDRAM, HDD 40 GB, SB Live 5.1!, Speakers Creative 5100 5+1, DVD+RW TEAC, OS Win XP SP2, има USB и Internet даже.... Този коментар е бил редактиран от BestRipper на Dec 13 2007, 11:09 PM |
|
------------------------------------ Мисленето не е за всеки...
-------- Какво е предназначението на жената в хобито на мъжа? - Да ти развали кефа от него! |
|
|
|
|
Dec 14 2007, 09:39 AM
Коментар
|
|
![]() OTK Качени субтитри Група: Root Admin Коментари: 1 371 Регистриран: 22-December 06 Град: В нас Потребител No.: 18 Статус: Офлайн Моят блог |
BestRipper, който пие много водка - недочува. 4000 USB, не заеквай на "4"-ката. Хубаво ДВД имаш, а струва ли 60лв.? |
|
------------------------------------ Даааа, лошо нещо е нета... Навремето два шамара и в ъгъла, да не се обажда. Сега им четеш простотиите.
"Изгубих си времето с този филм." Като го прочета и направо откачам... Все едно някой ви е спрял облагородяването на майка България. Хайде стига, седите по цял ден в леглата пред телефоните и мрънкате. Само торите фаянса. |
|
|
|
|
Dec 14 2007, 11:01 AM
Коментар
|
|
![]() Гилдията на благородните девици ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 056 Регистриран: 1-January 07 Град: София Потребител No.: 187 Статус: Офлайн |
Не се праи на ударен, не е от водките.. от водките проблемите бяха на другия ден... Мойто струват повече от 60 лева, ама подлежи на ъпгрейд - хардуеърно и софтуеърно... А твоето?
|
|
-------- Какво е предназначението на жената в хобито на мъжа? - Да ти развали кефа от него! |
|
|
|
|
Dec 14 2007, 11:08 AM
Коментар
|
|
Moйту, само софтуерно, ама е на цената на записвачката ти. |
|
|
|
|
|
Dec 14 2007, 06:02 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 33 Регистриран: 3-April 07 Град: Асеновград Потребител No.: 20 910 Статус: Офлайн |
И все пак да попитам кой е прехваленият модел - pv 400 usb или pv 4000 usb. Че втория за под 600 лв не го виждам в нета, а за тая цена тряя да може субтитрите и по диагонал да ги показва |
|
|
|
|
|
|
Dec 15 2007, 11:17 AM
Коментар
|
|
pv 4000 usb - 65лв. МЕТРО.
|
|
|
|
|
|
Dec 15 2007, 11:31 AM
Коментар
|
|
azrod, аз поне видях в магазин /МЕТРО/ само модел 4000 на Елит... Ако искате актуални цени - влизайте директно в сайтовете на Техномаркет, Технополис, Метро и т.н. и изобщо не се занимавайте в случая с Гугъл, Гъгъл, Мъгел и т.н. - най-много да ви намери някоя архивна он-лайн оферта от 60-те години на миналия век... . Въпреки че съм противник на тия плейъри, реших вчера и взех един такъв на NEO, описан от Asenn в началото на тематата... 40 кинта - къде ли не са заминали.. Та ето някои практически възможности на плейъра NEO DVD-E70: 1. Дистанционното му наистина е дървено - с малки, меки и кривещи се бутони, ъгълът на насочване е доволно тесен. Трите бутона на самия плейър /за отваряне/затваряне на тавата, плей/пауза и стоп - вдясно от тавата за дисковете/ са доста твърди и трудно се натискат - направо трябва да прикрепяш плейъра да не се помести назад, въпреки че е 2 кг и е с метален корпус. Самата тава е доста тънка и изглежда доста афиф... Самият плейър е поставен на доста високи за размерите му крачета /гумени тампони/, които според мен са абсолютно излишни за вентилацията му - плейърът ИЗОБЩО не се нагрява, дори самите дискове след продължителна употреба са напълно студени! Тъй като телевизорчето, за което го взех, е само с един звуков вход, подключих плейъра към две двулентови колони и звукът му излезе доволно качествен. Има скрийнсейвър, менюто няма български език... Лошото е, че от имената на папки, файлове и т.н. показва само първите 8 /осем/ символи... 2. Разпознаване на дискове - най-същественият момент... А/ CD-R - разпознава и възпроизвежда без никакви проблеми матрични и всякакви "печени" дискове - аудио, мр3, мр4 и DivX формат. Пробвано с марки Princo, Verbatim /бели и сребърни/, НР /сини/, Еuro, Traxdata и т.н., дори и доволно понадрани дискове... Б/ CD-RW - прочете без проблеми дискове CD-RW Ricoh 4x и Maxell 4x В/ DVD5 - чете без никви проблеми всякакви марки ДВД дискове /DVD-R и DVD+R/ - от Traxdata DVD-/+R 4x до EMTEC DVD+R 16x, SONY DVD+R 18x и всякви по-нови модели. При възпроизвеждане на DivX филм с резолюция, близка до тази на ДВД и висок битрейт, записан на ДВД5, се получи известно забавяне при подкарването на филма - някъде около 20-25 секунди - после никакви проблеми. Г/ DVD9 - чете без проблеми САМО матрични дискове, с почти всички печени имаше грижи - не ги разпознава изобщо... Разпозна само едни стари Traxdata 8x /виолетови/ - с всички по-нови греда... Според мен в случая проблемът е софтуеърен - щот като разпознава поне един модел, просто трябва да се ъпдейтне фърмуеъра с подходящ /подобно на различни оптични устройства за компютър/. Д/ DVD+RW - разпозна без проблеми дискове EMTEC 4x и TDK 4x E/ USB вход - разпозна без никви проблеми флашка PQI 4 Gb /в магазина ми казаха, че поддържал до 2 Gb/ и подкара клип в мр4 формат моментално - без никво накъсване и забавяне. Ж/ При запис на Дивекс на ДВД5 диск разпознава САМО първата сесия - ако сте добавяли постепенно филми или субтитри, ще ви прочете информацията, записана само в първата сесия... З/ Незнайно защо при повечето ДВД-та показва образа в формат 4:3, въпреки съответните настройки - но може и аз нещо още да не съм му разучил. При Дивекс този проблеми го няма. И/ Въпреки че разпознава DTS аудио в ДВД-то и Дивекса, не разпознава чисто DTS audio и не може да го възпроизведе. K/ Подкарва без проблеми мултимедийни дискове - ДВД видео + ДВД Аудио... Л/ Изобщо не подкарва филми с резолюция над тази на ДВД /720х576/ - изобщо не тръгваха класическите WAF-ове /800х336/, както и други рипове над PAL DVD резолюция, независимо от кодека... ... Та общо взето това мога да споделя на тоя етап... Този коментар е бил редактиран от BestRipper на Dec 15 2007, 03:53 PM |
|
|
|
|
|
Dec 15 2007, 01:38 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 21 Регистриран: 17-October 07 Град: Стара Загора Потребител No.: 47 174 Статус: Офлайн |
Със семейството ми сега караме на един SANG, който се предполагаша да е добра стока, но уви... Взехме го с нагласата да си гледаме DivX-чета на него, но уви и това не се получава много много. Но нещото в него, което най-много ме дразни са субтитрите. Чета, че доста се харесва малкото Нео. Май ще стане така, че малкото Нео ще се окаже голяма работа. Пък и цената, която е обявена за плейър с толкова много възможности е направо смешна. Мисля, че Нео-то е най-доброто решение засега. Има доста Елит-че, който също са добри, но и на тях(с риск да се повторя или потретя) им куцат субтитрите. Или поне от това, което съм виждал. Този коментар е бил редактиран от thefirelord на Dec 15 2007, 01:39 PM |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Dec 15 2007, 01:56 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 33 Регистриран: 3-April 07 Град: Асеновград Потребител No.: 20 910 Статус: Офлайн |
Айде да споделя и аз малко от скромния си опит с тези машинки - харесвам един-единствен модел на САНГ от Технополис (около 60 лв. беше последно като съм купувал) и само него рекламирам на моите познати, които питат какво да си вземат, но без проба на място - всичко друго е говорене наизуст. 3 броя САНГ, които според продавачите са абсолютно идентични като софт и възможности само с различен дизайн, извадиха три различни изгледа на субтитрите, едните бяха малки, другите пък нямаха фон и на места не се четяха, само моя "любим" модел си ги показа нормално големи, бели, очертани с черно букви, но това беше около март месец. Чете CD-R/W, DVD+-RW без проблем, само за DVD9 не съм го пробвал, дори разчете DVD натъпкано с mp3 и количество от рода на 1000+. Но сега никаква идея какви ли шедьоври са изсипани от китайския свят... П.С.: Някой ден може и до Метро да мръдна да ги видя тея pv4000usb. А там вече пускат ли ти стоката преди да я купиш или все още си важи тяхната политика "Купи пък си го чукай в главата ако не ти хареса как работи" ? Този коментар е бил редактиран от azrod на Dec 15 2007, 02:01 PM |
|
|
|
|
|
|
Dec 15 2007, 03:09 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 404 Регистриран: 9-January 07 Град: CZ Потребител No.: 371 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Dec 15 2007, 04:01 PM
Коментар
|
|
Asenn, не е от Zoom-a... сега съм го закачил на един стар ТВ "Сони" - гледам, че на някои от програмите по кабелната надписи в долната част на екрана едва се виждат - нещо май самият ТВ разтегля образа.. ще го пробвам и на другия, дето е по-нов... . Иначе хубавото на бутона Eject на дистанционното работи и в обратна посока - "Close тавата" |
|
|
|
|
|
Dec 15 2007, 05:53 PM
Коментар
|
|
![]() . ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 691 Регистриран: 8-February 07 Потребител No.: 7 360 Статус: Офлайн |
Така, взех и аз от тоя Елит. Шрифта наистина е гадничък. Сега аджеба ще може ли да се ъпдейтне и да не е толкова гаден? |
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 21st January 2026 - 08:53 PM |