subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 20 Регистриран: 31-March 07 Град: София Потребител No.: 20 689 Статус: Офлайн ![]() |
Аз също съм на мнение, че сериалчето е много приятен начин да си прекараш свободното време ![]() ![]() Но да, на мен Престън също ми липсва, и то много, но какво да се прави, би си шута човека. Ама ми се иска Изи и Алекс да се съберат. Tо е ясно, че той я обича ( в последната серия, след като Алекс я заведе при тази дето лекува и бабата каза, че тя го кара да свети ), ма тя, Изи, като една истинска женка не знае какво иска, а дано поумнее по някое време. ![]() Този коментар е бил редактиран от sandra_theinsane на Jan 15 2008, 08:47 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 14 Регистриран: 20-January 07 Град: Варна Потребител No.: 1 715 Статус: Офлайн ![]() |
Някой знае ли кога ще има нова серия?
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 28-April 07 Град: London, United Kingdom Потребител No.: 25 401 Статус: Офлайн ![]() |
Имам една добра и една лоша новина добрата е че стачката на сценаристите свърши, а лошата е че анатомията се завръща чаааааак на 24 Април ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 14-February 08 Град: София Потребител No.: 61 079 Статус: Офлайн ![]() |
Жалко, мн взе да ми липсва
Този коментар е бил редактиран от schlau на Feb 21 2008, 03:45 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 26-March 08 Град: Rousse Потребител No.: 66 438 Статус: Офлайн ![]() |
Тема за дискусии:Какво мислите за новия триъгълник-МерДерРоуз?Точно сега ли Дерек трябваше да се откаже от Мер.тъкмо когато тя вече е готова за нещо по-сериозно? ![]() Много гадно е че така стана но какво да се прави , те винаги се карат и се сдобряват и да видим до къде ще стигне това .... Новите серий излизат на 2..04 май, така ли е? |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 29-March 08 Град: София Потребител No.: 66 784 Статус: Офлайн ![]() |
Страхотен сериал ![]() ![]() |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 28-September 07 Град: Seatlle Потребител No.: 44 898 Статус: Офлайн ![]() |
Гледахте ли вече новия епизод.Страхотен е.Много яки бяха и случаите.Имам чувството.че за първи път го гледам този сериал.Страшно променен ми беше.Много свеж.Много съм щастлива.че пак ще си го гледкам. Разбрах.че май съвсем скоро МерДер отново ще се съберат.въпреки че в началото се говореше че връзката му с Роуз ще продължи дълго.сега е точно обратното.... ![]() |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 328 Регистриран: 11-March 07 Град: вкъщи Потребител No.: 17 897 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
А защо името на сериала се превежда като "Анализът на Грей"? Има един дебел учебник по анатомия, който се казва Grey's Anatomy и си мислех, че името на сериала идва оттам.
|
------------------------------------ Цитат "No wonder gay men are always so fashionable, they've spent centuries in the closet!" :) |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 27-October 08 Потребител No.: 79 974 Статус: Офлайн ![]() |
Поздравявам Ви с новият сезон!
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 7 Регистриран: 13-August 08 Град: Unta,Malaz Потребител No.: 75 709 Статус: Офлайн ![]() |
Много се извинявам за този въпрос,ама гледам че коментирате сериала,а аз от скоро го гледам,ама ударих на камък с епизодите от третия сезон.Та въпроса ми е може ли някой да ми каже откъде да си издърпам последните епизоди от 3-я сезон и по-точно от 15 епизод нататък?Благодаря предварително!
Този коментар е бил редактиран от ashaman1 на Nov 11 2008, 06:44 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 7-February 07 Потребител No.: 6 843 Статус: Офлайн ![]() |
всички серии ги има в замунда...
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 26-January 09 Потребител No.: 86 687 Статус: Офлайн ![]() |
Искам да кажа само че много благодаря на Turezki за перфектния превод на сериала и нека продължава в същия дух!!!!
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 14-November 08 Потребител No.: 81 191 Статус: Офлайн ![]() |
страхотен е сериала,много благодаря на Turezki ,че прави превода много точно и не се разминава са английския ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Внимание споилер !Отвори! Според шефа на болницата Джордж и Изи ще напуснат сериала ... "Grey's Anatomy" cast member James Pickens Jr. says the medical drama will be saying goodbye to Katherine Heigl and T.R. Knight. Pickens, who plays Dr. Richard Webber on the ABC series, told Us Weekly magazine that Heigl and Knight are leaving. Pickens says he wishes Heigl "nothing but the best," the magazine reported online Tuesday. He says his other co-star, Knight, wants to pursue other "career paths." Rhimes "That was a very interesting rumor. And it's not true." Този коментар е бил редактиран от Базикчо на Feb 14 2009, 08:28 PM |
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. ![]() Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 13 Регистриран: 9-February 09 Град: София Потребител No.: 87 834 Статус: Офлайн ![]() |
Прекрасен превод, прекрасен сериал... PS Turezki велик си... ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 1st October 2025 - 06:25 PM |