subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Nov 28 2007, 03:15 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 38 Регистриран: 2-January 07 Град: София Потребител No.: 195 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Nov 28 2007, 08:04 AM
Коментар
|
|
![]() Злобна Гад ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 243 Регистриран: 31-October 07 Град: На село Потребител No.: 49 377 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ Вселената ще бъде моя !
|
|
|
|
|
Nov 28 2007, 08:27 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 21 Регистриран: 17-October 07 Град: Стара Загора Потребител No.: 47 174 Статус: Офлайн |
И аз така мисля. В IMDb пишат, че досега са заснели 14 епизода, но и миналата седмица бяха толкова. Дано си изпълнят поръчката за цял сезон, пък да Бог, и за още сезони. Колкото до този епизод - много добър! И аз си мисля Сара кой ли ще предпочете и тайно се надявам да е Чък. |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Nov 28 2007, 09:50 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 15 Регистриран: 24-February 07 Потребител No.: 13 006 Статус: Офлайн |
Да сериала наистина е много добър! И дано има още сезони !Ама нека първо завършат този!Тея пък и тея след стачката на нашите даскали сички почнаха!Тея там в гррмания във франция ся и сценаристите!
|
|
|
|
|
|
|
Nov 28 2007, 10:15 PM
Коментар
|
|
![]() Не искам вече с рейса! Искам Lamborghini! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 171 Регистриран: 2-November 07 Град: http://subs.sab.bz/ Потребител No.: 49 667 Статус: Офлайн |
Аз си мисля, че няма как да оставят такъв добър сериал без още сезони Извън темата:Всеки има право даси потърси правата това е което правят сценаристите, но според мен. За други е само някакво глупаво тяхно искане и заради тези сценеристи сега немогат да си гледат сериалите. |
|
------------------------------------ Пием твърде много, пушим твърде много, харчим твърде безотговорно, смеем се твърде малко, шофираме твърде бързо, ядосваме се твърде лесно, лягаме си твърде късно, събуждаме се твърде уморени, четем твърде малко, гледаме твърде много телевизия и се молим твърде рядко. Увеличихме притежанията си, но намалихме ценностите си. Говорим твърде много, обичаме твърде рядко и мразим твърде често. |
|
|
|
|
Nov 28 2007, 10:56 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 15 Регистриран: 24-February 07 Потребител No.: 13 006 Статус: Офлайн |
Дано да има!Сега последния епизод не съм го гледал ама щеше да е много яко ако Рейчъл Билсън беше останала още малко в сериала още няколко епизода!И както някой беше казал по нагоре и аз мисля че Чък ще стане някакъв доста добър агент ще го обучат така да се каже!А пък и ако харесва Сара може да се старае да е горе доло на нивото на Брайс да има по добър шанс тя да го хареса! П.С. да наистина са си прави хората !Ама дано по бързо всичко свърши! |
|
|
|
|
|
|
Nov 28 2007, 11:01 PM
Коментар
|
|
![]() Не искам вече с рейса! Искам Lamborghini! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 171 Регистриран: 2-November 07 Град: http://subs.sab.bz/ Потребител No.: 49 667 Статус: Офлайн |
Ако си спомням добре от репликите от 9 епизод мисля, че Сара харесва повече Чък отколкото Брайс. Но най-големия проблем е, че нз дали мисля правилно хахах Цитат 261
00:16:21,460 --> 00:16:24,875 Падаш си по мъжете, с които работиш. Първо Брайс, а сега и Чък. 262 00:16:25,230 --> 00:16:28,420 Брайс беше грешка, а не си падам по Чък. 263 00:16:28,740 --> 00:16:29,770 Както кажеш. Този коментар е бил редактиран от eX1stentZ на Nov 28 2007, 11:03 PM |
|
------------------------------------ Пием твърде много, пушим твърде много, харчим твърде безотговорно, смеем се твърде малко, шофираме твърде бързо, ядосваме се твърде лесно, лягаме си твърде късно, събуждаме се твърде уморени, четем твърде малко, гледаме твърде много телевизия и се молим твърде рядко. Увеличихме притежанията си, но намалихме ценностите си. Говорим твърде много, обичаме твърде рядко и мразим твърде често. |
|
|
|
|
Nov 28 2007, 11:34 PM
Коментар
|
|
|
Не само това когато има бяха дали оная отрова която ги кара да казват истината нали чък пита сара:"нашата измислен връзка отива ли на някаде" и тя отговори "съжелявам не" и той вика нали "добре" и после кеиси пита сара по гсм-а каза ли под влияние на отровата нещо което да те компрометира и тя няква се замисли и вика "Не ..Добре че съм обучена да издъражам на *името на отровата* Според мен по това също може да се съди че тя го харесва! |
|
|
|
|
|
|
Nov 29 2007, 07:56 AM
Коментар
|
|
![]() Злобна Гад ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 243 Регистриран: 31-October 07 Град: На село Потребител No.: 49 377 Статус: Офлайн |
Няма спор, че го харесва, но още не са дали колко сериозни са "нещата" й с Брайс ... Нашия разбира се е по пич ! Добродушен умен сипматяга |
|
|
|
|
|
|
Nov 29 2007, 01:43 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 27 Регистриран: 14-January 07 Град: Севлиево Потребител No.: 974 Статус: Офлайн |
аве сриала кърти пък нз |
|
------------------------------------ ![]() The life is a game therefore be a player ! |
|
|
|
|
Nov 29 2007, 02:41 PM
Коментар
|
|
![]() UNACS TEAM ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 521 Регистриран: 8-January 07 Град: Somewhere in The Infinity Потребител No.: 292 Статус: Офлайн |
Аз лично бих го гледал заради мацката! |
|
------------------------------------ ![]() The Future Is OURS / "When Two Worlds Collide, Anything Can Happen..." |
|
|
|
|
Nov 29 2007, 03:10 PM
Коментар
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nov 29 2007, 03:33 PM
Коментар
|
|
![]() ..: Гъбата :.. ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 700 Регистриран: 24-January 07 Потребител No.: 2 657 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ Не е достойно да се използва името на "Екип", за оправдание на лична вендета и цензура. Хората не са глупави. Извинение или оставка.
|
|
|
|
|
Nov 29 2007, 04:03 PM
Коментар
|
|
Аз сестрата и момата от закусвалнята съм сигорен, че са от ОС |
|
|
|
|
|
Nov 29 2007, 09:47 PM
Коментар
|
|
|
Значи тая дето и викате "момата със закусвалнята" се казва Rachel Bilson ( Рейчъл билсън) името и в Чък е Лу а в The O.C. Самър и да тя беше приятелка на сет !А тая сестрата не я знам мисля че не е от The O.C.!
|
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 26th October 2025 - 08:09 AM |