subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() BpeMeTo yTpe ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 47 Регистриран: 13-January 07 Град: Асеновград Потребител No.: 862 Статус: Офлайн ![]() |
Свалих си DVD-то на "Светците от Бундок", изключителен филм. Един от най-любимите ми, но нямам читави титри, които да добавя. В унакса има няколко вида, но на първо четене никой не ми харесаха. Някой от вас случайно да има редактирани и хубави титри? Не може да омажем такъв филм с калпави титри, все пак ![]() ![]() |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ~Dean Born To Rune~ ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 801 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 40 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
DVD-то и аз си го свалях преди време, но мникога не е имало читави титри по нета.
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 44 Регистриран: 5-March 07 Потребител No.: 15 763 Статус: Офлайн ![]() |
Ако можеш да ми дадеш линк за сваляне на ДВД-то? На мен това ми е любимият филм, даже татус мислех да си правя преди години ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() BpeMeTo yTpe ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 47 Регистриран: 13-January 07 Град: Асеновград Потребител No.: 862 Статус: Офлайн ![]() |
StraightEse, аз тайно се надявах ти да се заемеш със задачата ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 44 Регистриран: 5-March 07 Потребител No.: 15 763 Статус: Офлайн ![]() |
Аз ще ги преведа, знам го на изуст, знам абсолютно всичко за какво се отнася, не като субтитрите които досега са излизали - идентични и изсмукани от пръстите + няколко важни, но непреведени реплики, за което и повечето, които са гледали филма, не могат да разберат замисъла. Дайте линк за ДВД-то Този коментар е бил редактиран от jeronimo на Nov 6 2007, 02:29 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() (◕◡◕) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 085 Регистриран: 7-March 07 Град: Misanthrope, sie bitte! Потребител No.: 16 581 Статус: Офлайн ![]() |
A кой ще редактира новия превод? Или то там ще е друго - за него ще се стегнем, а? ![]() |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 13th September 2025 - 10:39 AM |