subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Oct 19 2007, 11:09 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 7-July 07 Потребител No.: 35 528 Статус: Офлайн |
Не знам дали тук е правилното място, ако не е то нека някой каже към кого мога да се обърна за помощ. Ситуацията е следната: Имам двд плейър, който е divx certified, на който обаче SRT субтитрите излизат твърде малки и трудно се чете. Затова се разрових из нета и намерих няколко начина да вграждам субтитри и да получавам .divx файлове - srttobmp беше единият, а другият е със sub2divx. В своята същност те конвертират SRT файл на bmp-ta, тоест всяка реплика е отделно BMP, след което правят XSUB файл и този файл го вграждат в AVI-то и се получава DIVX. Проблемът е, че sub2divx, който използва divxmux за миксирането на видео+аудио+субтитри, не винаги успява да отвори файла и и гърми с грешка DIVXMUX_ERROR_OPENNING FILE. Без да имам някаква идея от какво може да е това. Пробвах и начин със virtualdub + subtitler plugin, но плъгина не може да разчете кирилицата и изкарва някакви знаци. Проблема е, че всички "програми" всъщност се явяват GUI на divxmux, а в случая той не може да отвори avi-to. Та, ако може някой от вас да ми даде идея за начин, който ще работи на друга основа, или как мога да пусна филма да се "диагностицира" и евентуално да се оправят грешките, защото на компютъра си върви без проблеми. Този коментар е бил редактиран от lorddoskias на Oct 19 2007, 11:24 AM |
|
|
|
|
|
|
Oct 19 2007, 01:53 PM
Коментар
|
|
![]() UNACS TEAM ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 521 Регистриран: 8-January 07 Град: Somewhere in The Infinity Потребител No.: 292 Статус: Офлайн |
Аз бих ти препоръчал програмата PocketDivXEncoder прави всичко на което мога се сетя, поне мен ме устройва (вграждам субтитри и конвертирам едновременно в .аvi формат за смартфона). Пробвай я и кажи дали ти върши работа, вярно товари много процесора, но е много добра.
|
|
------------------------------------ ![]() The Future Is OURS / "When Two Worlds Collide, Anything Can Happen..." |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 20th December 2025 - 07:13 PM |