subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 21-October 07 Потребител No.: 47 569 Статус: Офлайн ![]() |
Gossip Girl Heroes Desperate Housewives One Tree Hill - от януари |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() GOD of Serials ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 82 Регистриран: 13-January 07 Град: Ballsvill Потребител No.: 839 Статус: Офлайн ![]() |
Програмата ми в момента е следната: Понеделник: The Big Bang Theory Prison Break Two and a Half Men Rules of Engagement Californication Samantha Who Heroes K-Ville Chuck Journeyman The Daily Show The Colbert Report Вторник: House Reaper The Daily Show The Colbert Report Сряда: Back to You Til Death Bionic Woman Private Practice Life Pushing Daisies The Daily Show The Colbert Report Четвъртък: My Name Is Earl Supernatural TNA iMPACT The Sarah Silverman Program The Daily Show The Colbert Report Петък: Ghost Whisperer Stargate Atlantis Women's Murder Club Събота: Почивам или наваксвам с каквото съм изостанал Неделя: Desperate Housewives Tell Me You Love Me Dexter + подбрани издания на Late Night with Conan O'Brien и The Tonight Show with Jay Leno Несериозно е да изреждам приключилите сериали ![]() Този коментар е бил редактиран от ViChiX на Oct 23 2007, 11:04 PM |
------------------------------------ Sanctuary 4 All Цитат "I probably won't go down in history, but I will go down on your sister" "Едва ли ще свърша в историята, но определено ще свърша в сестра ти." Цитат(Tony Soprano) "Log off, that "cookies" shit makes me nervous!" |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 18 Регистриран: 14-May 07 Град: София Потребител No.: 29 486 Статус: Офлайн ![]() |
Сега следя само няколко сериала Prison break CSI Las Vegas CSI New York CSI Miami Dexter |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 18-October 07 Потребител No.: 47 209 Статус: Офлайн ![]() |
1. Prison break 2. House 3. Ghost Whisperer 4.The 4400 Този коментар е бил редактиран от arman4o на Oct 22 2007, 12:55 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 13-October 07 Потребител No.: 46 726 Статус: Офлайн ![]() |
Heroes Ghost Whisperer Prison Break Stargate Atlantis Bionic Woman Journeyman и още няколко , но тях не толкова серия по серия ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 24-September 07 Град: Пловдив Потребител No.: 44 315 Статус: Офлайн ![]() |
Heroes Prison Break Dexter Eureka The 4400 Private Practice Тя и той От всичко по малко общо взето ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() UNACS TEAM ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 521 Регистриран: 8-January 07 Град: Somewhere in The Infinity Потребител No.: 292 Статус: Офлайн ![]() |
Ако говорим серия по серия да гледам: (Септември-Март) Stargate Atlantis Heroes The Big Bang Theory (Април-Юли) Doctor Who (Юли-Септември) The 4400 (Февруари- ?) Battlestar Galactica Общо взето от останалите гледам по цели сезони на веднъж, а не ми се изброяват. Така че все имам да чакам нещо да излезе ![]() |
------------------------------------ ![]() The Future Is OURS / "When Two Worlds Collide, Anything Can Happen..." |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :: Vampire Hunter :: ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 162 Регистриран: 7-February 07 Потребител No.: 6 733 Статус: Офлайн ![]() |
Bionic Woman Dexter Eureka Ghost Whisperer Heroes Hause M.D. Medium Prison Break The 4400 Smallville Supernatural и смятам да започна Stargate Atlantis и Stargate SG1 Общо взето почти не ми остава време за игралните филми. ![]() |
------------------------------------ Човек е истински мъдър тогава, когато знае, че не знае нищо.
![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 30-January 07 Потребител No.: 4 259 Статус: Офлайн ![]() |
Следя доста сериали. А те са: Prison Break One tree hill Heroes Ghost whisperer Supernatural Desperate housewives Gossip girl Moonlight Blood ties Bones The 4400 Тепърва смятам да следя още, а иначе съм изгледала още поне 5-6 сериала. Аз живея стях...пристрастена съм. ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() • Пловдивско Гестапо • ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 594 Регистриран: 18-June 07 Град: ПловДИВ Потребител No.: 33 936 Статус: Офлайн ![]() |
1.Smallville 2.Prison Break 3.Heroes 4.One Tree Hill 5.Supernatural 6.Lost 7.Mclaud's Daughters 8.Everwood |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 1-October 07 Потребител No.: 45 273 Статус: Офлайн ![]() |
Heroes,Gossip Girl,One Tree Hill,Supernatural,Desperate housewives,Grey's Anatomy,Kyle Xy,Moonlight,Reaper,Private Practice ,Greek,Weeds,Las Vegas 5
|
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 52 Регистриран: 18-March 07 Град: Пловдив Потребител No.: 19 239 Статус: Офлайн ![]() |
1. Prison Break 2. Drive 3. The Dresden Files 4. Threshold 5. Tru Calling 6. Angel 7. Buffy the vampire slayer 8. New Amsterdam 9. Supernatural 10. Bionic woman 11. Weeds 12. The 4400 13. Stargate SG1 14. Stargate Atlantis 15. Battlestar Galactica 16. Blood ties 17. Burn Notice 18. Farscape 19. Torchwood 20. Doctor Who 21. Ugly Betty 22. True Blood 23. What about Brian 24. Terminator:The Sarah Connor Chronicles 25. Moonlight 26. Desperate Housewives 27. House M.D 28. Heroes 29. Ghost Whisperer 30. Numb3rs 31. Dexter 32. Kyle XY 33. CSI Miami 34. Rome 35. The Tudors 36. The Legend of the seeker 37. The Office 38. Dollhouse 39. Lie to me 40. Pushing Daisies 41. Knight Rider 42. Witchblade 43. FRINGE 44. Bones 45. Robin Hood ![]() Този коментар е бил редактиран от freya86 на Jun 26 2009, 07:35 PM |
------------------------------------ |
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 20 Регистриран: 31-March 07 Град: София Потребител No.: 20 689 Статус: Офлайн ![]() |
Лелелелеле ![]() 1. Prison Break 2. House M.D. 3. Heroes 4. Gossip Girl 5. Desperate Housewives 6. Private Practice 7. Grey's Anatomy 8. C.S.I. 9. Ugly Betty 10. Big Shots 11. Lost( в очакване ![]() 12. One Tree Hill( също в очакване) А от тези дето са спрени гледам The Tudors & Friends( ма тях малко съм го позанемарила ![]() А тези дето съм ги оставила за по-късно са: Dexter, Smallville, Alias( 1 сезон ми е останал), The O.C., The 4400, Robin Hood, Eureka, и май свършиха!!! ![]() Но разбира се има още МНОООГО, които искам да гледам, но те ще по-чакат доста докато стигна до тях. П.П. Ако майка ми види тоя пост ще ме убие( аз все и казвам, че не са чак толкова много, ма те били цели 10 ![]() Този коментар е бил редактиран от sandra_theinsane на Oct 27 2007, 02:29 PM |
|
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 15 Регистриран: 7-January 07 Град: София Потребител No.: 266 Статус: Офлайн ![]() |
Засега времето ми позволява да следя само тези, като от време на време ми се налага и да си открадвам малко време ![]() 1. Prison Break 2. House M.D. 3. Heroes 4. Grey's Anatomy 5. Lost (в очакване) 6. The 4400 7. Eureka П.П. Ако майка ми види тоя пост ще ме убие( аз все и казвам, че не са чак толкова много, ма те били цели 10 ![]() Мдааа, видя го майка ти ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 9 Регистриран: 21-February 07 Град: Сливен Потребител No.: 12 093 Статус: Офлайн ![]() |
Prison Break, Heroes, K-Ville и следих The O.C.
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 4th October 2025 - 11:19 PM |