subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Jun 17 2007, 11:09 PM
Коментар
|
|
![]() -= Принцесата от Кулата =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 104 Регистриран: 16-February 07 Град: София Потребител No.: 10 630 Статус: Офлайн |
Ей...понякога ми се иска и аз да съм мъж......, но само понякога ..... http://www.ctrl-z.org/zankov/projects/male...ed/why_male.htm
|
|
|
|
|
|
|
Jun 18 2007, 09:58 AM
Коментар
|
|
![]() -= джамандолейка =- Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 916 Регистриран: 21-December 06 Град: Лориен Потребител No.: 11 Статус: Офлайн |
Щастлива любов Уважаеми мъже! Съратници! Нека ви попитам нещо. Що е то ”щастлива любов”? За съжаление щастливата любов се превежда с едно-единствено изречение: НАПРАВИ Я ЩАСТЛИВА! Правилата на играта са прости: - правиш това, което й харесва – получаваш точки; - правиш това, което тя очаква от теб – нищо не получаваш; - правиш това, което не й харесва – губиш точки. Така че – правете си сметката! ВСЕКИДНЕВНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ: - Оправил си леглото +1 - Оправил си леглото, но си забравил да сложиш декоративните възглавнички 0 - Просто си хвърлил покривалото върху намачканите завивки -1 - Оставил си капака на тоалетната чиния отворен -5 - Сложил си ново руло тоалетна хартия 0 - Когато тоалетната хартия е свършила, си сложи салфетки -1 - Когато и салфетките са свършили, почнал си да ползваш вестник -2 - Съгласяваш се да отидеш до супера за превръзки +5 - В проливен дъжд +8 - Но се връщаш с бира -5 - Посред нощ проверяваш ”какъв е тоя шум в коридора” и там няма нищо - 0 - Посред нощ проверяваш ”какъв е тоя шум в коридора” и там има нещо +5 - Убиваш го с чехъла +10 - Оказва се нейното кученце -10 ОТИВАТЕ НА ЗАВЕДЕНИЕ: - Търчиш след нея цяла вечер 0 - Стоиш малко, а после се изнизваш при свой колега на бара -2 - Колегата се казва Таня -4 - Таня е по-слаба -6 - Таня е с по-големи цици -8 НА НЕЙНИЯ РОЖДЕН ДЕН: - Водиш я в ресторант 0 - Вътре не гледат мач +1 - Добре де, гледат мач -2 - Лицето ти е боядисано в цветовете на любимия отбор -10 - ”Е, тази вечер поръчвай каквото искаш...” +1 - ”... До 20 лева!” -2 РЕШИЛ СИ ДА ИЗЛЕЗЕШ С ПРИЯТЕЛ: - За самия факт -5 - Приятелят ти е щастливо женен -3 - Заклет ерген -7 - Кара DODGE VIPER -10 КИНО И КИНОПРОЖЕКЦИИ: - Ти си я завел на кино +2 - Завел си я на филм, който тя харесва +4 - Завел си я на филм, който ти не понасяш +6 - Завел си я на филм, който ти харесваш -2 - Филмът се казва "Мъртвият инспектор 3" -3 - Пълен е със сцени на киборги, които изяждат хора -9 - Излъгал си, че това е английски филм за любовта и децата -15 ВЪНШЕН ВИД: - Появява ти се видимо шкембе -15 - Появява ти се видимо шкембе, но ти почваш да се бориш с проблема +10 - Появява ти се видимо шкембе, а ти си купуваш по-широки дънки и бермуди -30 - Появява ти се видимо шкембе, за което ти казваш: ”Е какво толкова, ти си имаш същото!” -800 ОБСЪЖДАНЕ НА ПРОБЛЕМ: - Слушаш с изражение на лицето, издаващо някакъв интерес 0 - повече от 30 минути +5 - повече от 30 минути и без да погледнеш нито веднъж в телевизора +100 - Накрая тя разбира, че просто си заспал -20 ГОЛЕМИЯТ ВЪПРОС "ДЕБЕЛА ЛИ СЪМ?": - Бавиш се с отговора -10 - Питаш "Къде точно?" -35 - Всеки друг отговор -20 Източник - SlackPack |
|
------------------------------------ Таралежът е птица упорита: не ритнеш ли го, не полита. |
|
|
|
|
Jun 18 2007, 10:04 AM
Коментар
|
|
![]() -= Тhe Hong Kong Кid =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 513 Регистриран: 23-December 06 Град: Хонг Конг Потребител No.: 68 Статус: Офлайн |
Това изби рибата! |
|
------------------------------------ "Когато рамото ти се движи, аз го виждам. Бъди бърз и директен като използваш ЧИ. Това ти дава сила! Важна е изненадата." Брус Лий към Джейсън Стиуел(Няма място за отстъпление)
|
|
|
|
|
Jun 18 2007, 10:31 AM
Коментар
|
|
![]() Гилдията на благородните девици ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 056 Регистриран: 1-January 07 Град: София Потребител No.: 187 Статус: Офлайн |
Въпрос: Защо мъжете обичат жените да им правят свирки? Отговор: За да си осигурят поне пет минути тишина и спокойствие... Този коментар е бил редактиран от BestRipper на Jun 18 2007, 10:40 AM |
|
------------------------------------ Мисленето не е за всеки...
-------- Какво е предназначението на жената в хобито на мъжа? - Да ти развали кефа от него! |
|
|
|
|
Jun 18 2007, 11:14 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 177 Регистриран: 11-January 07 Град: София Потребител No.: 503 Статус: Офлайн |
Ей...понякога ми се иска и аз да съм мъж......, но само понякога ..... http://www.ctrl-z.org/zankov/projects/male...ed/why_male.htm Хехе, в момента най-много завиждам на това: - можете да си свалите ризата, ако ви е топло ПП. Бях срещала някъде някога 100!!! причини да е по-хубаво да си жена, но така и не ги четох, защото бяха на английски, пък и всъщност ми е добре по принцип така (да не съм мъж де, а не да не знам английски). |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Jun 18 2007, 01:45 PM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
Щастлива любов - Появява ти се видимо шкембе, за което ти казваш: ”Е какво толкова, ти си имаш същото!” -800 Източник - SlackPack Ами то няма особен смисъл от тази игра, при положение, че с тези -800 точки надали имат шанс изобщо някога да спечелят |
|
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
|
Jun 18 2007, 02:05 PM
Коментар
|
|
![]() eMDi DiaR ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 172 Регистриран: 17-February 07 Град: McR! Потребител No.: 10 661 Статус: Офлайн Моят блог |
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Jun 18 2007, 03:31 PM
Коментар
|
|
![]() . ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 691 Регистриран: 8-February 07 Потребител No.: 7 360 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Jun 18 2007, 03:36 PM
Коментар
|
|
![]() -= Тhe Hong Kong Кid =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 513 Регистриран: 23-December 06 Град: Хонг Конг Потребител No.: 68 Статус: Офлайн |
Много сладко! |
|
------------------------------------ "Когато рамото ти се движи, аз го виждам. Бъди бърз и директен като използваш ЧИ. Това ти дава сила! Важна е изненадата." Брус Лий към Джейсън Стиуел(Няма място за отстъпление)
|
|
|
|
|
Jun 18 2007, 04:53 PM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
![]() Това го заснех миналата седмица - не знам кой му го е измислил това име на салона, но със сигурност има зъб на собственика |
|
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
|
Jun 18 2007, 04:54 PM
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн |
http://forums.f-e-n.net/viewtopic.php?t=13...%EF%FE%F2%FA%F0 Много интересно четиво, пълно с правописни грешки |
|
|
|
|
|
|
Jun 18 2007, 05:10 PM
Коментар
|
|
![]() . ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 691 Регистриран: 8-February 07 Потребител No.: 7 360 Статус: Офлайн |
Наистина много интересно. Тия дали не са си направили атентатите, както в 24 5-тия сезон? |
|
|
|
|
|
|
Jun 18 2007, 05:13 PM
Коментар
|
|
![]() eMDi DiaR ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 172 Регистриран: 17-February 07 Град: McR! Потребител No.: 10 661 Статус: Офлайн Моят блог |
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Jun 18 2007, 10:51 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 177 Регистриран: 11-January 07 Град: София Потребител No.: 503 Статус: Офлайн |
Откритията на мъжа и на жената: Мъжът откри ЦВЕТОВЕТЕи създаде РИСУВАНЕТО, Жената откри РИСУВАНЕТО & и създаде ГРИМА. Мъжът откри ДУМИТЕ и създаде ДИАЛОГА. Жената откри ДИАЛОГА & и създаде КЛЮКИТЕ. Мъжът откри ИГРИТЕ & и създаде КАРТИТЕ. Жената откри КАРТИТЕ & и създаде ТАРО. Мъжът откри ЗЕМЕДЕЛИЕТО & и създаде ХРАНАТА Жената откри ХРАНАТА & и създаде ДИЕТАТА. Мъжът откри ЧУВСТВАТА & и създаде ЛЮБОВТА, Жената откри ЛЮБОВТА & и създаде СВАТБАТА. Мъжът откри ЖЕНАТА & и създаде СЕКСА. Жената откри СЕКСА & и създаде ГЛАВОБОЛИЕТО. Мъжът откри ПАЗАРА & и създаде ПАРИТЕ, Жената откри ПАРИТЕ & И *БА МАЙКАТА НА ВСИЧКО!!!!!! |
|
|
|
|
|
Jun 19 2007, 08:54 AM
Коментар
|
|
|
~Dean Born To Rune~ ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 801 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 40 Статус: Офлайн Моят блог |
Ето на какво учат децата в училище
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 4th February 2026 - 06:41 AM |