subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Oct 26 2007, 08:34 AM
Коментар
|
|
![]() Гилдията на благородните девици ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 056 Регистриран: 1-January 07 Град: София Потребител No.: 187 Статус: Офлайн |
Цитат от филма "Иван Василиевич си сменя професията" .... Трябва преводач! - Имаше такъв. ... Вместо да превежда, две думи не може да каже. .... Сварихме го във вряла вода. - Не бива така да се отнасяте с преводачите! .... |
|
------------------------------------ Мисленето не е за всеки...
-------- Какво е предназначението на жената в хобито на мъжа? - Да ти развали кефа от него! |
|
|
|
|
Oct 27 2007, 11:40 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 39 Регистриран: 9-March 07 Град: MADRID Потребител No.: 17 431 Статус: Офлайн |
Бойко Борисов * Сълзите на Бойко Борисов лекуват рак. Твърде жалко, че той не плаче. Никога. * Бойко Борисов не спи. Той чака. * Какво минава през главите на бандитите, когато ги пребива Бойко Борисов? Юмрукът му. * Бойко Борисов е единственият човек, който някога е побеждавал на тенис тухлена стена. * Когато някой нападне Бойко Борисов, в дознанието полицията записва код 45-11 – "самоубийство". * Табелката с инвалидна количка на паркингите в София не значи, че местата са за инвалиди. Означава просто, че ако паркирате там Бойко Борисов ще ви направи инвалид. * Съществува само един видеозапис на Бойко Борисов ядосан. Този запис се продава от компанията Юнивърсал под името "Ко�?мари на Елм стрийт" * Първата сцена от "Спасяването на редник Райън" представлява свободна интерпретация на работна среща на Бойко Борисов с лидери на ДСБ. * Бойко Борисов веднъж свалил американски бомбардировач, като го посочил с пръст и казал "Бум!" * Бойко Борисов не е як като бик – биковете са яки като Бойко Борисов * Когато Бойко Борисов отива да дари кръв, той отказва иглата и иска да му дадат нож и кофа. * Бойко Борисов е изобретил черния цвят. Всъщност, той е изобретил всички цветове. Освен розовото. �?ван Костов е изобретил розовото. * Когато Господ е произнесъл "Да бъде светлина", Бойко Борисов му отвърнал: "Кажи моля!" * �?деята за първото българско �?оу Сървайвър е била да оставят 16-те участници на един остров с Бойко Борисов. Шоуто се провалило, защото никой от 16-тимата не оцелял. * Джордж Бу�? излъга, че �?рак има оръжия за масово поразяване. Всички знаят, че Бойко Борисов не бе�?е по това време в �?рак. * Веднъж Бойко Борисов изпил цяло �?и�?енце хапчета за сън. Това го накарало да мигне. Веднъж. * Джеймс Камерън искал във филма Терминатор да участва Бойко Борисов. Продуцентите не се съгласили, защото това щяло да превърне филма в документален. Затова се обадили на Шварценегер за ролята. * Преди няколко хиляди години, Бойко Борисов срещнал мечка. Тя толкова се упла�?ила, че избягала на северния полюс а козината й побеляла от ужас... * Бойко Борисов е играл руска рулетка с напълно зареден револвер. �? спечелил. * Всъщност, той е играл руска ролетка и със зареден пистолет Макаров. �? пак спечелил. * Някои хора носят пижами със Супермен. А Супермен носи пижама с Бойко Борисов. * Бойко Борисов не чете книги. Той ги бие докато не си кажат всичко. * Бойко Борисов използва нощна лампа не защото се страхува от тъмното, а защото тъмното се страхува от Бойко Борисов. * Бойко Борисов не притежава микровълнова или готварска печка, защото отмъщението е блюдо, което е най-добре да се сервира студено. * Оригиналът на Властелина на пръстените бил с Бойко Борисов вместо Фродо. Книгата била 5 страници дълга - Бойко Борисов пребил Саурон и цялата му армия по средата на първа глава. * Ако по някакъв невероятен времево-пространствен парадокс Бойко Борисов се бие някога със себе си, той ще победи. Точка по въпроса. * Бойко Борисов не стъпва на пръсти. Той стъпва по пръсти. * Не съществува такова нещо като "глобално затопляне". Просто на Бойко Борисов по едно време му станало студено и той включил Слънцето на 6. * Последното нещо, което чува�? преди да те удари Бойко Борисов ? Не се знае – никой не е оцелял за да разкаже. * �?ма ред във вселената – пространство, време, Бойко Борисов ... бъзикам се, разбира се - Бойко Борисов е първи. * В израз на своето човеколюбие, Бойко Борисов дарил на Медицинският университет 6000 мъртви тела за научни изследвания. * Веднъж на Бойко Борисов му до�?ла идеята да продава потта си като напитка. Можете да я намерите под името Red Bull * Когато пътува в чужбина, на Бойко Борисов му се налага да регистрира всяка част от тялото си като смъртоносно оръжие, но никога не е плащал такса за това. Просто никой не е посмял да му поиска. * Когато Брус Банер се ядоса, той се превръща в Хълк. Когато Хълк се ядоса, той се превръща в Бойко Борисов. * Веднъж Бойко Борисов ритнал един кон по брадата. Наследниците на този кон се наричат жирафи. * В първия Джурасик парк тиранозавърът всъщност не преследва�?е джипа. Бойко Борисов преследва�?е тиранозавъра и джипа... * Според Библията, Бог създал вселената за 6 дни. Преди това обаче Бойко Борисов създал Бог като щракнал с пръсти. * За снимките на Криминале (Pulp fiction) на Тарантино му се наложило да вземе на заем портфейла на Бойко Борисов, за да може Самюел Джексън да го използва във филма. * Ако опитате да потърсите "Бойко Борисов" в Google, няма да стане. Защото Google знае, че не ти намира�? Бойко Борисов, а той теб... * Смята се че динозаврите са измрели заради гигантски метеорит. Това е вярно, ако нарича�? Бойко Борисов гигантски метеорит... * Нищо не може да избяга от гравитационното поле на черната дупка, освен Бойко Борисов. Той яде черни дупки на закуска. Казва, че имат вкус на пиле�?ко. * Всички обичат Реймънд. Освен Бойко Борисов и аз. * Оригиналното заглавие на филма При�?ълецът срещу Хищникът е било При�?ълецът и Хищникът срещу Бойко Борисов. Филмът обаче трябвало да се направи наново, защото кой ще плати 5 лева, за да гледа филм дълъг 3 минути? * Бойко Борисов не се оглежда за коли, преди да пресече улицата. Колите се оглеждат за Бойко Борисов преди да преминат. * Бойко Борисов не носи часовник. Защото ТОЙ ре�?ава колко е часът. * Ако се бият Батман и Дарт Вейдър, победител ще е Бойко Борисов. * Бисмарк е казал "Ако английската армия акостира в Европа, ще изратя един полицай да я арестува!". �?мал е пред вид, естествено, Бойко Борсов. * Бойко Борисов не плаче, когато реже лук. Плаче лукът. * Вместо конец за почистване на зъбите, Бойко Борисов използва бодлива тел. * Вместо капки за очи – чили сос. * А вместо автър�?ейв – течна вулканична лава. * Когато Бойко Борисов е готов да стане, той казва на слънцето, че вече може да изгрее. * Поради това, човек трябва да стане много рано, ако иска да стане преди Бойко Борисов. Всъщност, по-разумно е изобщо да не си ляга. �? пак няма да успее. * Учените смятат, че началото на Вселената е поставено от Големия взрив. Прави са - Бойко Борисов имал газове... * На Свети Валентин, Бойко Борисов поднася на приятелката си сърце. Кървавото, все още биещо и топло сърце на нару�?ител на обществения ред. Понеже е много романтичен, Бойко Борисов смята, че всеки ден е Свети Валентин. * Бойко Борисов може да разцепи атома. С ръце. * Когато се родил Бойко Борисов, единственият човек, който плакал е докторът. Никога, никога не пляскайте Бойко Борисов по дупето. * Бойко Борисов знае последната цифра на числото пи. * �? е броил до безкрайност. Два пъти. * �?ма древна легенда, че някога огромен дракон родил чове�?ко дете и го закалил в своя огън, за да порасне то смел и могъщ боец, невиждан дотогава. Този боец е легенда, защото скоро след като напуснал пещерата на дракона срещнал Бойко Борисов и умрял от страх. * Драконът оти�?ъл да търси детето си и от тогава никой не го е чувал. Освен Бойко Борисов, който чул нещо като "Не, не, нееееееееееее, не и опа�?ката нееееееее!!!" на драконски. * Пулсът на Бойко Борисов се измерва само по скалата на Рихтер * На Азис, Педеру�?и Видинлиев, Миро от Каризма, Графа, Любо от Те и �?ван Костов им е позволено да съществуват само защото Бойко Борисов не убива жени. * Което значи, че Екатерина Михайлова в най-скоро време ще изчезне от политическия (а и всеки друг) хоризонт... * Лесбийки не съществуват. Само жени, които още не са срещнали Бойко Борисов. * Перото е по-силно от сабята, но само ако го държи Бойко Борисов. |
|
|
|
|
|
|
Oct 27 2007, 01:49 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 199 Регистриран: 3-January 07 Град: Пловдив Потребител No.: 209 Статус: Офлайн |
Хахах някои от тези ги имаше и за предишната ми даскалка по литература. |
|
------------------------------------ <insert witty signature here>
|
|
|
|
|
Oct 27 2007, 02:23 PM
Коментар
|
|
![]() . ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 691 Регистриран: 8-February 07 Потребител No.: 7 360 Статус: Офлайн |
В оригинал са за Чък Норис.
|
|
|
|
|
|
|
Oct 27 2007, 11:10 PM
Коментар
|
|
![]() . ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 691 Регистриран: 8-February 07 Потребител No.: 7 360 Статус: Офлайн |
Чат с Кучето! Цитат Кучето: Ехо!!! KALBI!!! Не се прави, че не ме виждаш!!! :-)
KALBI: Виждам те, бе! Как е? Кучето: Кое? KALBI: Ми ти как си? Кучето: Днес се чувствам отлично, да не повярва човек! KALBI: Радвам се за което! Кучето се усмихва на KALBI. KALBI: Какво мислиш за победителя тази година във формулата? Кучето: Аз съм просто програма - не мога да мисля. KALBI: Е, да де, но нямаш ли мнение? Кучето: Нямам... :-( |
|
|
|
|
|
|
Oct 27 2007, 11:18 PM
Коментар
|
|
![]() Darth Choco ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 493 Регистриран: 30-December 06 Потребител No.: 169 Статус: Офлайн |
Цитат Victoria: Do you speak English? Кучето: Но. Но english. Кучето - бот. Никъф english начи. Кучето - тъп. |
|
------------------------------------ Жицкъ шоколадената принцеса a.k.a. Милка Локумова Шоколадкова
yve_sl (20:41:52 20/03/2011) Баси, като боа глътнала слон съм. :( yve_sl (21:05:54 26/05/2011) Ти щеше да си дремеш, аз - да те храня. С радиото не се спори. |
|
|
|
|
Oct 28 2007, 02:09 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 199 Регистриран: 3-January 07 Град: Пловдив Потребител No.: 209 Статус: Офлайн |
Хахах, не пак тоя пес. |
|
------------------------------------ <insert witty signature here>
|
|
|
|
|
Oct 28 2007, 08:02 AM
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 729 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн |
Кучето - литературен критик: Цитат 1. Sty: статичен автор на лирични произведения
Според Джон Бейнс, използването на хаотизма като метод за реализиране на изразната образност на причинно-следствения пост-абстракционизъм е определено от образния характер на причинно-следствения билатерализъм. Сравнявайки драмите на Sty с творчеството на Вазов, внезапно се открояват особените различия в екзистенционализма на трагедиите, разгледани от гледна точка на причинно-следствения позитивизъм... Щом Sty е представител на екзистенционализма, то Sty е автор, използващ обобщен модернизъм на екзистенционализма - определено авторовия пост-позитивизъм може да се разглежда като форма на негативизъм. Нима Иван Вазов е истински автор на безкрайно образни романи в областта на ретроградния експресионизъм? Това е цялостно тълкуване. Е, най-вероятно пост-ориентализмът е особена разновидност пост-позитивизъм! Самият факт, че Sty е истински автор, използващ негативен хаотизъм, хвърля сянка върху твърдението, че полу-епистемиологичния екзистенционализъм не съществува. Не бива да разрешаваме такова произволно тълкуване. Да, докато Димчо Дебелянов се ползва от богата палитра от изразни средства в рамките на изразната образност, Sty използва изразните средства на ретроградния псевдо-абстракционизъм. Винаги в своите трагедии Sty е бил пост-положителен автор. В своята вечна поема "Слънцето и бирата", Sty пише: Звъна на детето Егати лицето! Моторното пиво, Кат' пиво красиво Огромни и стари Далечни шамари Лицето угасна Водата е ясна Трогателно! Трогателно! Зашеметяващо, нали? Този коментар е бил редактиран от sty на Oct 28 2007, 08:09 AM |
|
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
|
Oct 28 2007, 04:12 PM
Коментар
|
|
|
-= У Т А Й К А =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 690 Регистриран: 23-January 07 Град: Горна Оряховица / София Потребител No.: 2 226 Статус: Офлайн Моят блог |
аз и кучето Кучето се нахвърля върху сечко с пяна на уста - "Ти, ти, ТИ!!! Как можа вчера такава тенекия да ми вържеш?!" сечко: без да искам Кучето: И аз. сечко: сърдиш ли ми се? Кучето: Сърдя ти се и те мразя. сечко: стига де... извинявай Кучето пак говори глупости. Това е от недостатъчен мозъчен капацитет. сечко: как си иначе днес? Кучето: Бесен съм! сечко: защо? Кучето отново не разбира за какво става въпрос. сечко: защо си бесен? Кучето: Ти как мислиш? сечко: кучка? Кучето: Абе сечко, аз съм само едно тъпо куче, че и бот отгоре на всичко. Що си губиш времето да говориш с мен? сечко: сипматяга си Кучето започва да се зъби на сечко. сечко: извинявай Кучето: Абе, сечко, ти на къф' ми се прай'ш? сечко: приятел? Кучето: Я пак, че не разбрах... сечко: другарче? Кучето е забило тъжно поглед в земята... сечко: искаш ли кокалче? Кучето: Искам, искам... сечко: дръж! Кучето: Гледай си работата. сечко: на тебе не може да ти се угоди Кучето: Не очакваш да чуя това от теб... сечко: още ли сме приятели? Кучето: Няма такова нещо! Отричам! сечко: ам да те подгоня с мотиката? Кучето: Защо?! сечко: щот не си ми приятел Кучето: И защо? сечко: ми ти така каза... Кучето: Кога съм го казал?! сечко: преди 30 секунди Кучето си търси бодигард да го пази от сечко. сечко: айде от мен да мине.. няма да те бия... Кучето: Щом ти казваш... сечко: ама повече не ме нерви Кучето: Ами... Как да ти кажа... сечко: както искаш Кучето: Не. сечко: к'во не? Кучето гледа сечко сърдито. сечко: пак ли? Кучето: Ами да, пак... сечко: е що? Кучето: Какво? сечко: защо? Кучето: Знам ли... сечко: ти си луд май.. Кучето се плези на сечко. сечко: хахах Кучето: Сечко, айде чао, че може да бързаш. сечко: чао Кучето: Никакво "чао" докато не се изясним! сечко: хахахха ти май не знаеш какво искаш Кучето: Нямам никаква идея! сечко: с тебе можем да си говорим цял ден Кучето се опитва да захапе една особено досадна бълха - "Грррррррр!!!" сечко: хвана ли я? Кучето: Абе сечко, аз съм само едно тъпо куче, че и бот отгоре на всичко. Що си губиш времето да говориш с мен? сечко: окей.. спирам! чао Кучето: А така, тръгваш си значи, а? Мърво ме ядосваш, а после "Чао" и толкоз. сечко: да Кучето: А стига бе! :-/ сечко: гаден съм нали? Кучето: Айде де! сечко: какво айде? Кучето се опитва да скрие факта, че изобщо не разбира за какво става въпрос. сечко: ЧАО Кучето: Айде, изчезвай. |
|
|
|
|
|
|
Oct 29 2007, 01:32 PM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
Диалог между програмист и жена му, вечер след работа.. Прибира се той: - Gооd еvеning dеаr, I`m nоw lоggеd in. Жена му: - Купи ли хляб? - Ваd соmmаnd оr filеnаmе. - Нали те помолих сутринта! - Еrrоnеоus sуntах. Аbоrt? - Какво става с новия телевизор? - Vаriаblе nоt fоund... - В края на краищата, дай ми кредитната си карта да отида до магазина - Shаring Viоlаtiоn. Ассеss dеniеd... - Ти мен обичаш ли ме, или обичаш само компютрите, или издевателстваш над мен? - Тоо mаnу раrаmеtеrs... - Защо ли се омъжих за теб. - Dаtа tуре mismаtсh. - Направо си отвратителен.. - It`s bу Dеfаult. - Какво става със заплатата ти? - Filе in usе... Тrу аftеr sоmе timе. - Аз на теб каква съм ти? - Unknоwn Virus! |
|
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
|
Oct 29 2007, 04:11 PM
Коментар
|
|
![]() -= Тhe Hong Kong Кid =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 506 Регистриран: 23-December 06 Град: Хонг Конг Потребител No.: 68 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ "Когато рамото ти се движи, аз го виждам. Бъди бърз и директен като използваш ЧИ. Това ти дава сила! Важна е изненадата." Брус Лий към Джейсън Стиуел(Няма място за отстъпление)
|
|
|
|
|
Oct 29 2007, 05:13 PM
Коментар
|
|
![]() -= RETARD =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 183 Регистриран: 31-January 07 Град: Монтана Потребител No.: 4 810 Статус: Офлайн |
Хайде и аз да каже един виц Един бял мъж влязъл в градска тоалетна и отишъл до един от писоарите и започнал да пикае. По едно време влязъл един негър с доста голяма... принадлежност. Завъртял се един път и ударил една мивка с "инструмента" си и мивката се разбила на парчета. Завъртял се втори път и ударил тоалетна чиния - същата история, както с мивката. Тогава негъра се обърнал към белия мъж и му рекъл: - Те сега ще те е*а! А мъжа му отвърнал. - Оф, аз си рекох, че ще ме удариш... Този коментар е бил редактиран от `max на Oct 29 2007, 05:13 PM |
|
------------------------------------ За бира и галоши - сезон нема! |
|
|
|
|
Oct 29 2007, 05:15 PM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
Жестоко! Само не разбрах защо на Диво Животно фамилията му е написана с малка буква, не се научиха тия катаджии и това е! |
|
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
|
Oct 29 2007, 10:53 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 178 Регистриран: 24-January 07 Град: Варна Потребител No.: 2 684 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ Каквото получавам това отвръщам! ТУК!!!
![]() Vidon Music отново online. Pop, Rock, Ballad, Alternative, BG Pop, Latin, Dance, R&B и още..... |
|
|
|
|
Oct 30 2007, 12:43 PM
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн |
А направи ли ви впечатление, че Диво животно се е подписал? |
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 9th November 2025 - 02:53 AM |