subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 29-November 07 Град: София Потребител No.: 53 266 Статус: Офлайн ![]() |
Наистина,това е прекрасен сериал,очаквам с нетърпение следващия епизод
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 1-May 07 Потребител No.: 26 101 Статус: Офлайн ![]() |
Me too ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 7 Регистриран: 9-May 07 Потребител No.: 28 264 Статус: Офлайн ![]() |
Здравейте в i imdb пише че нов епизод на Хаус ще има на 22 януари, но аз още не съм го намерила. Да не би тази информация да не е верна? Ако е така някой има ли по - вярна информация?
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 10 Регистриран: 31-January 07 Потребител No.: 4 666 Статус: Офлайн ![]() |
Здравейте в i imdb пише че нов епизод на Хаус ще има на 22 януари, но аз още не съм го намерила. Да не би тази информация да не е верна? Ако е така някой има ли по - вярна информация? Няма да има нов епизод тази седмица. Евентуално другата трябва да има според tv.com. А в imdb.com редовно не са верни датите на излъчване на сериалите. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 26-January 07 Потребител No.: 3 123 Статус: Офлайн ![]() |
Мисля, че на 29 ще излъчват епизод, след това на 3 февруари / http://www.crew7.com/tv/?shows=68 /
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 57 Регистриран: 13-January 07 Град: In a world full with dreams Потребител No.: 819 Статус: Офлайн ![]() |
МРазя Американската супер купа!!!!! Заради шибаното ръгби, епизода(новият) ще излезе чак в Неделя(USA) а при нас ще пристигне чак в понеделник! ![]() |
------------------------------------ ![]() Илюзия, болка и все по малко живот,сега вече май не ти е чак толкова гот. Опитваш се да кажеш нещо, но заспиваш.Искаш да знаеш на къде отиваш!? Никъде другаде освен в пръстта,при твоя най-добър приятел - Смъртта. Смъртта-това съм аз! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() GOD of Serials ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 82 Регистриран: 13-January 07 Град: Ballsvill Потребител No.: 839 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ Sanctuary 4 All Цитат "I probably won't go down in history, but I will go down on your sister" "Едва ли ще свърша в историята, но определено ще свърша в сестра ти." Цитат(Tony Soprano) "Log off, that "cookies" shit makes me nervous!" |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 57 Регистриран: 13-January 07 Град: In a world full with dreams Потребител No.: 819 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ ![]() Илюзия, болка и все по малко живот,сега вече май не ти е чак толкова гот. Опитваш се да кажеш нещо, но заспиваш.Искаш да знаеш на къде отиваш!? Никъде другаде освен в пръстта,при твоя най-добър приятел - Смъртта. Смъртта-това съм аз! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 3-February 07 Град: Sofia Потребител No.: 5 713 Статус: Офлайн ![]() |
Не че искам да се натрапвам или нещо подобно,но някой пише ли субтитри! PS.Не пришпорвам никой просто съм любопитна ![]() |
------------------------------------ One Tree Hill & Veronica Mars
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 31-January 08 Потребител No.: 59 350 Статус: Офлайн ![]() |
Не че се натрапвам и аз, но къде има тема за субтитрите на новия епизод - с удоволствие бих подал ръка и за по-бързо превеждане. П.С>не съм "самороден талант" в преводите, но имам 5 годишна школовка и редкия шанс за свободно време. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :: Vampire Hunter :: ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 162 Регистриран: 7-February 07 Потребител No.: 6 733 Статус: Офлайн ![]() |
Значи другата седмица сезона свършва след 11 и 12 епизод, така ли е?
|
------------------------------------ Човек е истински мъдър тогава, когато знае, че не знае нищо.
![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 8-February 07 Град: София Потребител No.: 7 940 Статус: Офлайн ![]() |
Ако може някой да сложи в календара накои дати ще излиза серяла. Благодаря предварително ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 132 Регистриран: 9-February 07 Град: София Потребител No.: 8 512 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ~The Darkest Power~ ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 121 Регистриран: 14-January 07 Потребител No.: 1 055 Статус: Офлайн ![]() |
За сега последната заснета 12 серия ще излезе на 5/6 февруари.
|
------------------------------------ Raines - 01x06 - Прогрес: 50%
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 19-February 07 Град: MainaTown Потребител No.: 11 188 Статус: Офлайн ![]() |
Абе каква е тази стачка такава...смисъл дайте ми някъде линк да прочета за какво става въпрос...няма нито нови епизоди на Heroes нито на House M.D. какво става търса из гугъл...нищо :О Те ти темичка, чети -> http://subs.sab.bz/forum/index.php?showtopic=3660 Този коментар е бил редактиран от Sisq0 на Feb 4 2008, 08:41 PM |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 12th October 2025 - 08:25 PM |