subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Nov 6 2007, 02:27 AM
Коментар
|
|
![]() Homo vulgaris ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 015 Регистриран: 31-January 07 Град: Лондон Потребител No.: 4 726 Статус: Офлайн |
Половината ни форум се върти около сериалите. Как би ви се отразила една продължителна стачка на сценаристите?
Този коментар е бил редактиран от Sisq0 на Feb 13 2008, 10:59 AM |
|
|
|
|
|
|
Nov 6 2007, 02:58 AM
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 067 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн |
Трябваше да има отговор: * Приемам я на дози по 50 гр. с по някоя шопска. Хлъц! |
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
|
Nov 6 2007, 03:02 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 31-October 07 Потребител No.: 49 354 Статус: Офлайн |
Какво им става на хората? Всички навсякъде стачкуват.. Луда работа.. Този коментар е бил редактиран от medeika на Nov 6 2007, 03:03 AM |
|
------------------------------------ Животът е хубав, стига да си достатъчно извратен, за да му се насладиш!
|
|
|
|
|
Nov 6 2007, 08:21 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Изгонени Коментари: 13 Регистриран: 30-October 07 Потребител No.: 49 266 Статус: Офлайн |
Аз не знам за какво става дума!Някой би ли ми обеснил? |
|
------------------------------------ Translator`s Heaven ® Never Die! JuckSaw |
|
|
|
|
Nov 6 2007, 08:26 AM
Коментар
|
|
![]() . ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 691 Регистриран: 8-February 07 Потребител No.: 7 360 Статус: Офлайн |
Ако спрат да излизат от новите епизоди, ще се превеждат стари сериали и пак ще има преводи, не е това въпросът. В случай, че тия сценаристи дето мислят филми не поумнеят дразтично и феноменално ще я закъсаме. Докато продължават да излизат филми без грам смисъл - 28 weeks later, Hostel 2 и тем подобни...
|
|
|
|
|
|
|
Nov 6 2007, 09:01 AM
Коментар
|
|
![]() Stranger in a Strange Land ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 466 Регистриран: 22-December 06 Град: Н Потребител No.: 22 Статус: Офлайн |
JuckSaw, виж ТУК за подробности.
|
|
------------------------------------ "На човек му трябват две години, за да се научи да говори и 60, за да се научи да мълчи." японска поговорка |
|
|
|
|
Nov 6 2007, 10:36 AM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
Ами аз не съм много щастлива от факта, че ще се лиша от едно приятно забавление, има сериали, които наистина ужасно много ми харесват, но в крайна сметка се надявам да преживея, ако спрат да се излъчват...
|
|
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
|
Nov 6 2007, 11:18 AM
Коментар
|
|
![]() ~The Darkest Power~ ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 121 Регистриран: 14-January 07 Потребител No.: 1 055 Статус: Офлайн |
Кофти е, че стачкуват, но от друга старана продуцентите прибират всички печалби от продажби на DVD и не не знам си още какво, а сценаристите не виждат и цент от тия пари. А е ясно, че без тях и сериали няма да има. Само се надявам да не продължи стачката 22 седмици като последния път |
|
------------------------------------ Raines - 01x06 - Прогрес: 50%
|
|
|
|
|
Nov 6 2007, 01:00 PM
Коментар
|
|
![]() Злобна Гад ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 243 Регистриран: 31-October 07 Град: На село Потребител No.: 49 377 Статус: Офлайн |
Ами щом така не им харесва ще стачкуват ... намират си се в страна с демокрация, а не с псевдо такава |
|
------------------------------------ Вселената ще бъде моя !
|
|
|
|
|
Nov 6 2007, 01:02 PM
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн |
Да, прав си. Тук никой не позволи на учителите да блокират София през ден... |
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
|
Nov 6 2007, 01:09 PM
Коментар
|
|
![]() Злобна Гад ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 243 Регистриран: 31-October 07 Град: На село Потребител No.: 49 377 Статус: Офлайн |
Да, прав си. Тук никой не позволи на учителите да блокират София през ден... Може да прозвучи смешно, но колко човека са запознати с Това ? Според скромните ми наблюдения голямата пара се обира от актьори и ТВ каналите (поне за сериалите) , а и все пак повечето сериали се поръчват и финансират от ТВ канали |
|
------------------------------------ Вселената ще бъде моя !
|
|
|
|
|
Nov 6 2007, 01:18 PM
Коментар
|
|
![]() (◕◡◕) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 085 Регистриран: 7-March 07 Град: Misanthrope, sie bitte! Потребител No.: 16 581 Статус: Офлайн |
Рипа ми Гъ*о за серЯлите! Сега е момента да си развием сюжетната линия, както ни е кеф. Засипете ги с предложения за сценарии. |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Nov 7 2007, 02:58 AM
Коментар
|
|
![]() -= - =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 490 Регистриран: 28-December 06 Потребител No.: 144 Статус: Офлайн |
Рипа ми Гъ*о за серЯлите! Сега е момента да си развием сюжетната линия, както ни е кеф. Засипете ги с предложения за сценарии. ахахахахаа Браво! Какво градивно предложение! Аз, доколкото разбрах, стачката още не е започнала, та се надявам и да не започне. Макар че продуцентите може и да не се стреснат и все пак да има стачка - какво са 1 милиард загуби при 24 милиарда приходи? |
|
------------------------------------ I don't read the script. The script reads me.
|
|
|
|
|
Nov 7 2007, 03:03 AM
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 067 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн |
Като се има предвид какъв е "евентуалния обем" на рекламният пазар в САЩ, тази стачка просто няма да се състои. Могат да удовлетворят изискванията им десетократно без дори да го "усетят". |
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
|
Nov 7 2007, 02:09 PM
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн |
Ако спрат да излизат от новите епизоди, ще се превеждат стари сериали и пак ще има преводи, не е това въпросът. В случай, че тия сценаристи дето мислят филми не поумнеят дразтично и феноменално ще я закъсаме. Докато продължават да излизат филми без грам смисъл - 28 weeks later, Hostel 2 и тем подобни... Как ще нямат смисъл? Правят ли повече пари от вложените в тях? Правят. Ами тогава има смисъл, да правят пари хората. |
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 17th December 2025 - 05:22 AM |