subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Jan 12 2007, 04:23 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 11 Регистриран: 9-January 07 Потребител No.: 333 Статус: Офлайн |
По спомен: Цитат Стrга с това думкане бе, Гоше..
Кокошките спряха да носят. Те през войната - бомбардират, бомбардират, пък престанат... - Ма това е изкуство. - Пикая аз на това изкуство! |
|
------------------------------------ Не, не ми наливай веч от тая стара Джанксова ракия, че свят ще ми се вие и знам ли що ще плещя и очите ще облещя и може би дори ей тъй ще си издъхна, ала налей ми пак от тая грешна стара Джанксова ракия.
|
|
|
|
|
Jan 12 2007, 08:41 AM
Коментар
|
|
![]() -=SRT=- ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 58 Регистриран: 27-December 06 Град: Бахурсленд Потребител No.: 122 Статус: Офлайн |
По спомен: Стrга с това думкане бе, Гоше.. Кокошките спряха да носят. Те през войната - бомбардират, бомбардират, пък престанат... - Ма това е изкуство. - Пикая аз на това изкуство! "Музика, музика... Ма кокошките спряха да снасят! ... При 20 кокошки, яйца от пазара купувам!" Нещо такова беше... |
|
|
|
|
|
|
Jan 12 2007, 09:43 AM
Коментар
|
|
![]() -= Тhe Hong Kong Кid =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 506 Регистриран: 23-December 06 Град: Хонг Конг Потребител No.: 68 Статус: Офлайн |
Брус Лий във филма "Драконът идва": Boards don't hit back! |
|
------------------------------------ "Когато рамото ти се движи, аз го виждам. Бъди бърз и директен като използваш ЧИ. Това ти дава сила! Важна е изненадата." Брус Лий към Джейсън Стиуел(Няма място за отстъпление)
|
|
|
|
|
Jan 12 2007, 09:55 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 11 Регистриран: 9-January 07 Потребител No.: 333 Статус: Офлайн |
"Музика, музика... Ма кокошките спряха да снасят! ... При 20 кокошки, яйца от пазара купувам!" Нещо такова беше... И от същия филм: "Прего? - Айде прего, ма!" и "Какво да бъде? - Три коли. Ма вие нищо ли нама да пиете?" и още "Айде бе! Свирете бе! Издишатеее! Само ти сърцеееееее........" Май беше "Куче в чекмедже": "Заповядайте, седнете. - Благодаря, голяма да пораснеш. - Айде и ти голяма да пораснеш. - " |
|
------------------------------------ Не, не ми наливай веч от тая стара Джанксова ракия, че свят ще ми се вие и знам ли що ще плещя и очите ще облещя и може би дори ей тъй ще си издъхна, ала налей ми пак от тая грешна стара Джанксова ракия.
|
|
|
|
|
Jan 12 2007, 11:09 AM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 733 Регистриран: 22-December 06 Град: Oort cloud Потребител No.: 25 Статус: Офлайн Моят блог |
Ей го цялото: „-Абе, Гоше, ще оглушеем с това твое думкане, бе! Здравето ми взе! Ти мани ме мене, ами кокошките спряха да снасят, при 20 кокошки — яйца от пазара купувам! Аз и на война съм бил, ама такова чудо! Бомбардират, бомбардират, па спрат. Какво беше това чудо, какво беше това изкуство?“ — чичо Петър (Георги Русев) "Вход АБСЕЛЮТНО ЗАБРАНЕН" Повече тук: УИКИЦИТАТИ |
|
------------------------------------ Цитат pozdrav za julian ot jenamo |
|
|
|
|
Jan 12 2007, 11:21 AM
Коментар
|
|
![]() -= Тhe Hong Kong Кid =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 506 Регистриран: 23-December 06 Град: Хонг Конг Потребител No.: 68 Статус: Офлайн |
Робин Худ- мъже в чорапогащи * „Подпис: Кралския счетоводител на принц Джон, Х.М.Р.Тиквеник.“ * „Чети и плачи.“ * „— Това никога нямаше да се случи,ако баща ви беше жив. - Той е умрял? - Да! - А майка ми? - Тя умря от пневмония, докато вас ви нямаше. - Братята ми? - Бяха погубени от чумата. - Кучето ми, Понго? - Прегази го каруца. - Златната ми рибка, Голди? - Беше изядена от котката. - Котката ми? - Задави се с рибката... Xубаво е да си вкъщи, нали, господарю Робин?“ * "- Виждам,виждам!(блъска се) - Не,не виждам!" * "-Казвам се Апчу! -Наздраве! -Не,името ми е Апчу. -Наздраве!" |
|
------------------------------------ "Когато рамото ти се движи, аз го виждам. Бъди бърз и директен като използваш ЧИ. Това ти дава сила! Важна е изненадата." Брус Лий към Джейсън Стиуел(Няма място за отстъпление)
|
|
|
|
|
Jan 12 2007, 11:28 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 30 Регистриран: 12-January 07 Град: София Потребител No.: 681 Статус: Офлайн |
Man On Fire Последно желание, моля те. - Последно желание? Бих желал... да имаше... повече време. |
|
|
|
|
|
|
Jan 12 2007, 11:55 AM
Коментар
|
|
![]() -= Keep Walking =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 72 Регистриран: 11-January 07 Град: Густо майна Потребител No.: 477 Статус: Офлайн |
Съжалявам за българското написване на тази фраза " Джафаа ... крий " |
|
------------------------------------ Plug And Play Hosting - web hosting, Shared Hosting, Free SSL, Free Domain Човек е истински мъдър тогава, когато знае, че не знае нищо - Сократ |
|
|
|
|
Jan 12 2007, 01:20 PM
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Jan 12 2007, 01:28 PM
Коментар
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| isbotev |
Jan 12 2007, 03:48 PM
Коментар
|
|
Качени субтитри Гост Статус: Офлайн |
"Кръстникът": ... Баща ми отишъл при импресариото, заедно с Лука Брази. Лука държал пистолет, опрян в слепоочието му. Баща ми му направил предложение, на което не може да се откаже, и развалили договора срещу 1 000 долара, вместо за 10 000. "Любимец 13" (май беше): ... Пробиваме дупки всякакви. "Диамантената ръка": - Подхлъзнах се, паднах, събуждам се - гипс! |
|
|
|
|
|
|
Jan 13 2007, 02:33 AM
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн |
Инсейн, на какъв език е това? на хинди ли? Звучи интересно Гоа'Улдски - http://en.wikipedia.org/wiki/Goa'uld_language |
|
|
|
|
|
|
Jan 13 2007, 12:39 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 57 Регистриран: 13-January 07 Град: In a world full with dreams Потребител No.: 819 Статус: Офлайн |
The object of war is not to die for your country but to make the other bastards die for theirs. Не се сещам точно кой филм беше, но беше с Мел Гибсон |
|
------------------------------------ ![]() Илюзия, болка и все по малко живот,сега вече май не ти е чак толкова гот. Опитваш се да кажеш нещо, но заспиваш.Искаш да знаеш на къде отиваш!? Никъде другаде освен в пръстта,при твоя най-добър приятел - Смъртта. Смъртта-това съм аз! |
|
|
|
|
Jan 13 2007, 02:59 PM
Коментар
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jan 13 2007, 03:07 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 57 Регистриран: 13-January 07 Град: In a world full with dreams Потребител No.: 819 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ ![]() Илюзия, болка и все по малко живот,сега вече май не ти е чак толкова гот. Опитваш се да кажеш нещо, но заспиваш.Искаш да знаеш на къде отиваш!? Никъде другаде освен в пръстта,при твоя най-добър приятел - Смъртта. Смъртта-това съм аз! |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 26th November 2025 - 12:28 AM |