subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Dec 28 2006, 03:08 PM
Коментар
|
|
![]() -= джамандолейка =- Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 916 Регистриран: 21-December 06 Град: Лориен Потребител No.: 11 Статус: Офлайн |
"Вер ис дъ стоооун? " |
|
------------------------------------ Таралежът е птица упорита: не ритнеш ли го, не полита. |
|
|
|
|
Dec 28 2006, 10:33 PM
Коментар
|
|
|
~Dean Born To Rune~ ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 801 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 40 Статус: Офлайн Моят блог |
Wyrd Sisters: "Обяснихме му, че да паднеш по стълбите с кинжал забит в гърба е нелечима болест причинена от неразумно отваряне на устата." |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Dec 29 2006, 04:28 PM
Коментар
|
|
![]() (. .) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 171 Регистриран: 29-December 06 Град: El Segundo Потребител No.: 152 Статус: Офлайн |
Bruce Campbell > Evil Dead My name is Ash and I am a slave. As far as I can tell, the year is 1300 A.D and I'm being dragged to my death. It wasn't always like this, I had a normal life, once. Името ми е Аш и съм роб. Мисля че годината е 1300 и ме водят към смъртта ми. Някога не беше така. Водех нормален живот. |
|
------------------------------------ в процес на превод: My Name Is Bruce [2007] - на сайта; Frusta e il corpo, La [1963] - редакция; Re-Animator [1985] - 40%; Operazione Paura [1966] -10% |
|
|
|
|
Dec 29 2006, 10:10 PM
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 729 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн |
К`ви цитати, ве! А?! Are you talking to me? |
|
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
|
Dec 30 2006, 01:37 AM
Коментар
|
|
![]() -= джамандолейка =- Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 916 Регистриран: 21-December 06 Град: Лориен Потребител No.: 11 Статус: Офлайн |
Цитат {63215}{63305}Уви, деца мои! Това ще е денят,|който винаги ще помните, {63309}{63382}като деня, в който за малко... {63436}{63510}капитан Джак Спароу. |
|
------------------------------------ Таралежът е птица упорита: не ритнеш ли го, не полита. |
|
|
|
|
Dec 30 2006, 08:06 PM
Коментар
|
|
|
~Dean Born To Rune~ ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 801 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 40 Статус: Офлайн Моят блог |
|
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Jan 1 2007, 01:03 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 1-January 07 Потребител No.: 188 Статус: Офлайн |
In this country, you gotta make the money first. Then when you get the money, you get the power. Then when you get the power, then you get the women. Al Pacino - Scarface Един и от мен. |
|
|
|
|
|
|
Jan 2 2007, 04:06 AM
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 729 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн |
sty, друже, TALK TO THE HAND Ако ще цитираме бат`Арни, друже, да прибавим и: Hasta la vista, baby! Или имаш предвид The Fifth Element? Ето още нещо по памет, ще се радвам да ми припомните от кой филм е: Марлоу танцува с поредната фатална мацка, плътно прилепнали. Тя: - Това пистолетът ти ли е, или се радваш да ме видиш? |
|
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
|
Jan 2 2007, 07:34 PM
Коментар
|
|
![]() -= WAFan =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 232 Регистриран: 22-December 06 Град: мУле Потребител No.: 53 Статус: Офлайн |
Цитат("Heat") Have no attachments. Allow nothing to be in your life... ...that you can't walk out on in 30 seconds if you spot the heat around the corner." Цитат("Dirty Harry") This is a.44 Magnum, the most powerful handgun in the world and would blow your head clean off you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" Well, do you, punk? |
|
------------------------------------ UNAVAiLABLE
|
|
|
|
|
Jan 3 2007, 06:39 PM
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 067 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн |
Като каза „Well, do you, punk?“ и се сетих за един любим момент от Million Dollar Baby: 110. Get a job, punk. |
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
|
Jan 3 2007, 09:28 PM
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн |
Run, Forest, run! |
|
|
|
|
|
|
Jan 6 2007, 07:30 PM
Коментар
|
|
![]() -= ШпиОниН НумЕру УнО =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 400 Регистриран: 22-December 06 Град: Pleven Потребител No.: 38 Статус: Офлайн Моят блог |
Дами и господа ами Вие сте забравили най важния цитат от наи дългата поредица от студената война та чак до наши дни. My name is Bond, James Bond. |
|
------------------------------------ Red sky in the morning, the sailor takes warning, red sky at night, sailor's delight
![]() |
|
|
|
|
Jan 8 2007, 03:49 PM
Коментар
|
|
![]() UNACS TEAM ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 521 Регистриран: 8-January 07 Град: Somewhere in The Infinity Потребител No.: 292 Статус: Офлайн |
Ами и аз като Insaneboy - My precious ! И от последният Деимс Бонд (То само и това ме изкефи) - Последната ръка едва не ме уби ! |
|
------------------------------------ ![]() The Future Is OURS / "When Two Worlds Collide, Anything Can Happen..." |
|
|
|
|
Jan 9 2007, 01:26 PM
Коментар
|
|
![]() Д'ска ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 74 Регистриран: 8-January 07 Град: София Потребител No.: 308 Статус: Офлайн |
PULP FICTION Don't you hate that? What? Uncomfortable silences. Why do we feel it's necessary to yak about bullshit in order to be comfortable? I don't know. That's a good question. That's when you know you've found somebody special. When you can just shut the fuck up for a minute and comfortably enjoy the silence. - Не мразиш ли това? - Кое да мразя? - Неловкото мълчание. Защо ли мислим, че трябва да дрънкаме глупости, за да ни е приятно? - Не знам. Добър въпрос. - Това е когато си мислиш, че си попаднал на някой специален. Когато просто можеш да млъкнеш за минута и удобно да споделиш тишината. И продължава... - Не мисля, че му е времето, но не се притеснявай. Току що се запознахме. - Ще ти кажа какво. Отивам до тоалетната да си напудря носа.и стой тук... и мисли какво да ми кажеш като се върна. - Ще помисля. -------------------------------------- И т.н. В ресторанта е много силен момент. |
|
------------------------------------ ![]() ------------------------------------ I don't wanna have it all, I JUST WANT TO HAVE ENOUGH! |
|
|
|
|
Jan 10 2007, 05:15 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 7 Регистриран: 8-January 07 Потребител No.: 317 Статус: Офлайн |
Ето и една велика реплика от един незабравим български филм - Топло : Голям човек е дакелът !!!
|
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 25th November 2025 - 07:23 AM |