subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Aug 7 2007, 01:51 PM
Коментар
|
|
![]() (◕◡◕) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 085 Регистриран: 7-March 07 Град: Misanthrope, sie bitte! Потребител No.: 16 581 Статус: Офлайн |
![]() Цитат - Let me tell you something, pendejo, you pull any crazy shit with us, you flash a piece out on the lanes, I'll take it away from you, stick it up your ass and pull the fuckin' trigger till it goes "CLICK". - (The Dude) Jesus! - You said it, man, nobody fuckz with de Jesus. |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Aug 7 2007, 03:38 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 125 Регистриран: 9-January 07 Град: София Потребител No.: 337 Статус: Офлайн |
May the Force be with you. Luke: I have a very bad feeling about this. Obi-Wan Kenobi: Use the Force, Luke. Princess Leia: Would it help if I got out and pushed? Darth Vader: I am your father! |
|
|
|
|
|
Aug 7 2007, 05:24 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 12 Регистриран: 19-January 07 Потребител No.: 1 606 Статус: Офлайн |
От Donnie Darko Donnie: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit? И от Fight Club I wanted to breathe smoke. |
|
|
|
|
|
|
Aug 7 2007, 07:51 PM
Коментар
|
|
![]() (◕◡◕) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 085 Регистриран: 7-March 07 Град: Misanthrope, sie bitte! Потребител No.: 16 581 Статус: Офлайн |
Цитат("Narrator") I ran. I ran until my muscles burned and my veins pumped battery acid. Then I ran some more. Целият филм/книга си е за цял един цитат... И другият... Цитат("Nobody") I was then taken east, in a cage. I was taken to Toronto. Then Philadelphia. And then to New York. And each time I arrived at another city, somehow the white men had moved all their people there ahead of me. Each new city contained the same white people as the last, and I could not understand how a whole city of people could be moved so quickly. Този коментар е бил редактиран от _.:*~*:._Shai-Hulud_.:*~*:._ на Aug 7 2007, 07:55 PM |
|
|
|
|
|
Aug 8 2007, 12:52 PM
Коментар
|
|
![]() SugarMugar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: СтелТ Коментари: 207 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 70 Статус: Офлайн Моят блог |
Jurassic Park Цитат God creates dinosaurs. God destroys dinosaurs. God creates man. Man destroys God. Man creates dinosaurs. Dinosaurs eat man. Women rule the world. |
|
------------------------------------ ![]() Знанието без мисъл е загубен труд, а мисълта без знание - опасност. Конфуций |
|
|
|
|
Aug 8 2007, 05:02 PM
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог |
|
|
|
|
|
|
|
Aug 11 2007, 02:29 AM
Коментар
|
|
![]() -= WAFan =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 232 Регистриран: 22-December 06 Град: мУле Потребител No.: 53 Статус: Офлайн |
Цитат Listen, punk. To me you're nothin' but dogshit, you understand? And a lot of things can happen to dogshit. It can be scraped up with a shovel off the ground. It can dry up and blow away in the wind. Or it can be stepped on and squashed. So take my advice and be careful where the dog shits ya! Цитат Go ahead, make my day.
|
|
------------------------------------ UNAVAiLABLE
|
|
|
|
|
Aug 11 2007, 05:47 AM
Коментар
|
|
![]() Homo vulgaris ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 015 Регистриран: 31-January 07 Град: Лондон Потребител No.: 4 726 Статус: Офлайн |
Цитат You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig. Il Buono, il brutto, il cattivo (1966)
|
|
|
|
|
|
|
Aug 12 2007, 05:08 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 182 Регистриран: 18-April 07 Град: Пазарджик Потребител No.: 24 104 Статус: Офлайн |
Equilibrium: Внимавай, Престън. Унищожаваш мечтите ми. Спри! Чакай. Виж ме. Аз съм живо същество. Аз живея, Аз-аз дишам... Аз чувствам. Сега, когато го знаеш... можеш ли да го отнемеш от мен? Наистина ли си струва цената? -Бих я платил с радост. |
|
|
|
|
|
|
Aug 24 2007, 07:57 PM
Коментар
|
|
![]() -= WAFan =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 232 Регистриран: 22-December 06 Град: мУле Потребител No.: 53 Статус: Офлайн |
Цитат Cooke: You scared motherfucker? Well you should be because this green beret is going to kick your big ass.
Matrix: I eat green berets for breakfast. And right now I'm very hungry. Cindy: I can't believe this macho bullshit. |
|
------------------------------------ UNAVAiLABLE
|
|
|
|
|
Aug 24 2007, 11:30 PM
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн |
Sisq0 на това как съм се хилил кат' го гледах за първи път едно време... |
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
|
Aug 25 2007, 11:56 AM
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 067 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн |
Alabama, where's our coke and where's Clarence, and when's he coming back? - We don't have any coke but there's a Pepsi machine down the hall. Този коментар е бил редактиран от tato на Aug 25 2007, 11:57 AM |
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
|
Aug 26 2007, 10:10 PM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
Georgia rule В главната роля ЛИНДЗИ ЛОЪН Опитах се да бъда любезна. Но ще го кажа така, че и вие да го проумеете. 838 Ако пак ме обиждате или замервате с нещо, 839 или се доближите до " Харлан, " или го заприказвате, 840 или ако просто се мернете на хоризонта, 841 ще открия приятелите ви и ще ги изчукам до един. 842 Разбрахме ли се? Ясно ли е? 843 Благодаря за вниманието. Весела ваканция! 844 - Ще се моля за нея. |
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
Aug 26 2007, 10:52 PM
Коментар
|
|
![]() . ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 691 Регистриран: 8-February 07 Потребител No.: 7 360 Статус: Офлайн |
Training Day: Alonzo: It's not what you know, it's what you can prove. |
|
|
|
|
|
|
Sep 2 2007, 02:49 AM
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 067 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн |
My wife's a lesbian. - Cool! |
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 26th November 2025 - 12:31 PM |