subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Aug 14 2009, 07:03 AM
Коментар
|
|
![]() Гилдията на благородните девици ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 056 Регистриран: 1-January 07 Град: София Потребител No.: 187 Статус: Офлайн |
Офф 1: thereisnoother, ако искаш да видиш съвременния Бай Ганьо, просто гледай Бай Тодор Батков... без грим пасва 200% на оригинала на Ал. Константинов.... Офф 2: Не знам защо все си мислите, че българското е някакво извънземно, а всички останали са чудеса неписани. Ако знаете колко световноизвестни артисти говорят като каруцари и е цяло чудо да им се разбере какво дъвчат и мънкат... А па за разни им цветисти изрази, вързани около крилата английска дума "fuck" - там пък просто не ми се говори... |
|
------------------------------------ Мисленето не е за всеки...
-------- Какво е предназначението на жената в хобито на мъжа? - Да ти развали кефа от него! |
|
|
|
|
Jun 25 2011, 11:47 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 18-March 08 Град: Пловдив Потребител No.: 65 605 Статус: Офлайн |
Здравейте. Направих български субтитри на филма Тримата от запаса, но в него има твърде много немски реплики. Ако някои има необходимите знания по немски език, нека ми пише на лична да му пратя субтитрите (репликите на немски съм ги оставил като празни субтитри) за да ги преведе. Благодаря предварително на отзовалите се. |
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 2nd May 2026 - 05:11 PM |