subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн ![]() |
Тук ще коментираме сериала, музиката, спойлери и всичко свързано със сериала, а другата тема ще остане само за прогреса на субтитрите и за връзки към сериите.
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн ![]() |
Така е, Грисъм е основна фигура в сериала и много хора го гледат заради него, но ще се върне, защото го чака колета от убиеца с макетите ![]() Въпреки, че последната серия е интересна и без него. Този коментар е бил редактиран от Stone на Jan 30 2007, 04:45 PM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 331 Регистриран: 22-January 07 Град: София Потребител No.: 1 976 Статус: Офлайн ![]() |
Аз също изгледах последната серия / е с % на картинки - няма да казвам колко , че ме е срам ![]() Покрай комплектоването на сезоните открих доста сайтове на фенове - споделям тук няколко от тях , които ме впечатлиха ! Убедих се ,че не само аз съм болна на тема CSI - ![]() ![]() http://www.csiguide.com/csi.asp http://www.csiguide.com/links.asp http://www.csi-fanart.net/ Намерих и сайт в който се попълват песните на всеки сериал - но ми се срина нета и не успях да го възстановя ![]() Музиката във всяка серия е уникална - много добре подбрана , максимално синхронизираща с действието /понякога съм пускала моменти по около 100 пъти ![]() Искам си Грисъмммм!! п.п Stone , успех с превода - ура !! - малко остана до четвъртък - cool !! ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Музиката е едно от най-яките неща в сериала. Ако изровиш линковете с музиката от последните 2 сезона, ще е супер. Ще се опитам да довърша серията днес, но не обещавам... Този коментар е бил редактиран от Stone на Jan 30 2007, 05:16 PM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 30 Регистриран: 29-December 06 Град: Пловдив Потребител No.: 160 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 331 Регистриран: 22-January 07 Град: София Потребител No.: 1 976 Статус: Офлайн ![]() |
От доста време обмислям това за музиката към сериала, защото освен киноман съм и страстен меломан ! А музиката определено , не може да не впечатли зрителя - хващала съм се понякога , че не следя действието , а слушам музиката ..... Мога да дам своя принос за сериала , като изнамеря песните от епизодите на всички сезони и ги комплектовам в един торент - пък после сийд до дупка за всички фенове ![]() ![]() Бавничко ще стане вероятно , но вярвам , че ще достави на много хора удоволствие ! Захващам се за работа тутакси ! Помощ естествено няма да ми е излишна . Ако някой намери нещо може да се присъедини - "Сговорна дружина - слепи ги ражда" ![]() Stone - респект !!! :clap1: п.п WhiRleX - да, да това е сайта дето изгубих снощи !! ураааааааа- започвам да събирам песните !! |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
elisiaelf, успех с начинанието. По-късно ще прегледам песните и ще видя дали мога до помогна със свалянето и намирането им. Тук има един саундтрак към сериала и май е от първи сезон, но не съм сигурен. Аз много се кефя на музиката от последния сезон. CSI OST - Замунда Мамка му, бяха ми останали по-малко от 50 реда, когато ми спря тока и изгубих близо 100 реда превод ![]() Този коментар е бил редактиран от yvetted на Mar 4 2012, 06:18 PM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 40 Регистриран: 12-January 07 Град: dpcity Потребител No.: 788 Статус: Офлайн ![]() |
ех,къде ли ми изчезна мнението.може би в произвола? ![]() ![]() на мен пък музиката не ми е направила чак такова впечатление. ![]() всяка следваща серия пробужда в мен интерес към нещо ново,нещо което не знам.така си търся информация и се обогатявам интелектуално. ![]() ето за това ме кефи сериала. ![]() и казвайте на Грисъм да се връща по-бързо! ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= джамандолейка =- ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 916 Регистриран: 21-December 06 Град: Лориен Потребител No.: 11 Статус: Офлайн ![]() |
hardboy, за да не изтривам цялата тема, се наложи да жертвам съдържателното ти мнение и искрено съжалявам, ако това те е разстроило по някакъв начин.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 40 Регистриран: 12-January 07 Град: dpcity Потребител No.: 788 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аферата GSR (Grissom and Sara Romance) има някакво развитие. След малко като гледате серията, ще разберете какво имам предвид ![]() opa, нямам в момента филма и не знам за коя песничка говориш, но ако имаш предвид - Juanes - A Dios le Pido , я има по торентите и в мулето. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 72 Регистриран: 12-January 07 Град: Враца/В. Търново Потребител No.: 745 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не знам дали ви прави впечатление, но от 2 серии, откакто се появи Кеплър, взеха да вкарват Criminal Minds моменти, когато Кеплър се изживява като профайлър!?... btw субтитрите до половин час ще са готови... Този коментар е бил редактиран от Stone на Jan 31 2007, 08:19 PM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 30 Регистриран: 29-December 06 Град: Пловдив Потребител No.: 160 Статус: Офлайн ![]() |
opa, песента се казва "Corazon" изпълнителя е "Luis Pouca/Pousa" и е от албума "Acapulco 70" Поне аз не можах да я открия никъде! Успех в търсенето и ако я намериш ще се радвам да дадеш линкче. ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Започнах да събирам музиката от 7 сезон - има много яки неща. Като издиря всичко ще я кача някъде ![]() |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 17th June 2025 - 04:35 AM |