subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= WAFan =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 232 Регистриран: 22-December 06 Град: мУле Потребител No.: 53 Статус: Офлайн ![]() |
Според мен е ненужно... Какво значи нов филм... скоро сниман..или нов за зрителя? Това, че са от 2007 не значи, че не ги е гледал всеки... по-добре ще е за субтитри, които ги е нямало из БГ пространството...те да се оцветяват в сино (с един checkbox) при upload'a... |
------------------------------------ UNAVAiLABLE
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= RETARD =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 183 Регистриран: 31-January 07 Град: Монтана Потребител No.: 4 810 Статус: Офлайн ![]() |
Не знам дали тука е мястото да напиша едно мое предложение, но ще карам направо... ![]() Мислъта ми е: английските субтитри да са с друг цвят, за да се отличават от българските. Понеже вчера забелязах, че за сериала Eureka, английските субтитри са свалени ~50 пъти (сега гледам са 105). Силно се съмнявам да има чак толкова много желаещи да го гледат с английски букви. А си е голяд яд (говоря от собствено име) да си сваля някакви субтитри, без да поглеждам от страни на какъв език са и чак като си пусна филм/сериал, да видя, че са английски. А за новата екстра - нито ми пречи, нито ми помага ![]() |
------------------------------------ За бира и галоши - сезон нема! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= джамандолейка =- ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 916 Регистриран: 21-December 06 Град: Лориен Потребител No.: 11 Статус: Офлайн ![]() |
`max, вариантите да избегнеш изопването на жилите от яд, че си свалил грешните субтитри са много. Можеш все пак да погледнеш какво теглиш - езикът на субтитрите е изписан веднага след връзката за теглене. Второ, НАЙ-НОВИТЕ БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ е изписано достатъчно ясно, за да кликнеш и отново, избегнеш досадните английски субтитри, които само ти се пречкат и трето, не ги мисли желаещите, английските субтитри, освен всичко останало, помагат И на преводачите, които след превеждането им, да ти предоставят българските такива. |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= ТреЗвеНик =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 476 Регистриран: 11-January 07 Град: София Atlantis Потребител No.: 470 Статус: Офлайн ![]() |
'max, а защо си мислиш, че от този сайт теглят само българи. Бъди сигурен, че тук се появяват английските, веднага след като излязат. ![]() Този коментар е бил редактиран от DarkViper на Aug 30 2007, 08:16 AM |
------------------------------------ ![]() Driving a non quattro car equals drinking non alcoholic beer! ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= RETARD =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 183 Регистриран: 31-January 07 Град: Монтана Потребител No.: 4 810 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ За бира и галоши - сезон нема! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() . ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 691 Регистриран: 8-February 07 Потребител No.: 7 360 Статус: Офлайн ![]() |
Аз доста бих се зарадвал на възможност за смяна на фона и т.н. в главната страница. Както направиха арената. Защото загледам ли се малко повече в бели надписи на тъмен фон после гледам сякаш съм сложил очилата на Kanye West от новия му клип ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн ![]() |
Аз пък предлагам, когато цъкнеш да сваляш субтитри да се появява следната аницамия: Субтитрите за сериали да са оцветени в изумрудено зелено, а тези за филми - в лилаво, за руски филми да са кърваво червени, а анимациите - в аквамарин, а годините съответно да са в гамите на основните групи цветове, които са 10 (червено, жълто, синьо, зелено, лилаво, оранжево, черно и бяло, кафяво, розово) и да започват от кръгла година (например 1920) и да се редуват така през 10 години ![]() Явно няма угодия за всички, но не мога да разбера тази типична черта да се оплюва и критикува всичко, което е направено за улеснение на потребителите ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= WAFan =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 232 Регистриран: 22-December 06 Град: мУле Потребител No.: 53 Статус: Офлайн ![]() |
Stone, нищо не се оплюва...въпросът е какво улеснява... ![]() Този коментар е бил редактиран от SeeKnDestroY на Aug 30 2007, 09:56 AM |
|
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= ТреЗвеНик =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 476 Регистриран: 11-January 07 Град: София Atlantis Потребител No.: 470 Статус: Офлайн ![]() |
Stone, малко е крайно изказването ти, но наистина няма угодия на всички. ![]() Аз лично съм благодарен за новата екстра, дори и само заради това, че не мога да следя всички новоизлезли филми, а и така може да се погледне във форума им и човек да прецени, дали си заслужава да ги гледа. (а какво ме интересуват преди това, като няма свестни буквички за тях) ![]() Благодаря ви приятели за всичко, което правите за нас! ![]() ![]() Този коментар е бил редактиран от DarkViper на Aug 30 2007, 10:02 AM |
------------------------------------ ![]() Driving a non quattro car equals drinking non alcoholic beer! ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
В момента някои сериали ще ги показва със синя година...други не... Филмите - постоянно излизат нови releases... и често ще се случва в синьо оцветени субтитри за филм, който е гледан преди няколко месеца... |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн ![]() |
SeeKnDestroY, наистина ли смяташ, че има нужда от обяснение? Но щом държиш, ще обясня ![]() Повечето хора, които влизат в сайта, обикновено търсят субтитри за нови филми и сериали, а различният цвят веднага се набива на очи и потребителят по-лесно се ориентира и вижда субтитрите за филми и сериали от 2007 година. Вярно е, че всеки може да използва търсачката, но практиката досега показва, че голяма част от потребителите изобщо не гледат годината, езика и всичката допълнителна информация за субтитрите и най-общо казано в случая наистина се разчита на интуитивното въздействие на различния цвят върху съзнанието и възприятията. Verstehen Sie? DarkViper, приятелю, такъв съм си - понякога краен и винаги открит. Но честно казано понякога доста се дразня от празни критики и умуване, които не са подкрепени с аргументи... В крайна сметка целта на всички, които участваме активно в този сайт, е да го направим по-добър, приятен и полезен и подобни екстри и нововъведения могат само да ни радват и естествено - всички разумни и аргументирани предложения са добре дошли ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Stone, то e ясно, че всичко се прави в името на по-доброто...в това не се съмнявам аз ![]() Обаче (лично мнение) човек почва да се губи из тези сини година... аз в момента се губя из сериалите (които не гледам), че общо взето те се набиват на очи, а след време ще почнат да се набиват на очи филмите... по няколко пъти ще се гледат в синьо ![]() ![]() ![]() Този коментар е бил редактиран от SeeKnDestroY на Aug 30 2007, 10:29 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Virtual ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 97 Регистриран: 12-April 07 Град: Philippines Потребител No.: 23 025 Статус: Офлайн ![]() |
Забелязал съм, че като се направи нещо, всички модератори го одобряват и почват да убеждават, че така е по-добре и по-хубаво, и въобще всичко "по-". На мен лично не ми харесва. Защо трябва да ме убеждавате, че ми харесва? То е като при хората - или ти харесва, или не. Ако трябва нещо да се промени, бих оцветил ника на преводача в съответствие с ранга му. |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() OTK ![]() Качени субтитри Група: Root Admin Коментари: 1 370 Регистриран: 22-December 06 Град: В нас Потребител No.: 18 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Никой в нищо не иска и няма да ви убеждава. Не се стремим да угодим на 40 000 потребителя. Просто е невъзможно. Да не говорим, че екстри, които ги има от 2-3 месеца дори не са били забелязани... Прост пример - `max. Факт е, че това нововъведение го има. Който желае може да го ползва. Real, ти бил оцветил ранговете - аз не. ![]() ОФФ - И някак лъха враждебност от твоите постове, що така? |
------------------------------------ Даааа, лошо нещо е нета... Навремето два шамара и в ъгъла, да не се обажда. Сега им четеш простотиите.
"Изгубих си времето с този филм." Като го прочета и направо откачам... Все едно някой ви е спрял облагородяването на майка България. Хайде стига, седите по цял ден в леглата пред телефоните и мрънкате. Само торите фаянса. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Virtual ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 97 Регистриран: 12-April 07 Град: Philippines Потребител No.: 23 025 Статус: Офлайн ![]() |
didodido, много си симпатичен ![]() Казвам какво мисля за нововъведението. Тук непрекъснато се променят нещата. Не съм аз този, който казва какво да се промени. Но мога да кажа кое ми харесва и кое не... надявам се. Ако не искате обратна връзка - слагате ми едно mute и готово. Относно враждебността - не мога да ти кажа. Аз съм за просперирането на този сайт толкова, колкото и ти (добре де, ти може би малко повече ![]() ![]() Този коментар е бил редактиран от Real на Aug 30 2007, 02:27 PM |
------------------------------------ |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 5th August 2025 - 12:18 PM |