subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Aug 2 2007, 05:05 AM
Коментар
|
|
|
-= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 68 Регистриран: 20-January 07 Потребител No.: 1 802 Статус: Офлайн |
ВАЛТЕР БРАНИ САРАЕВО Филмът в IMDB Режисьор: Хайрудин Крвавац Сценарист: Джордже Лебович Първо излъчване:30 ноември 1972 Унгария Жанр: Военен Сюжетна линия: Истинска история за мъж, който се е опитал да спре нацистикте войски по време на Втората Световна война. В ролите: Велимир Бата Живойнович - Валтер, Раде Маркович - Сеад Капетанович, Любиша Самарджич - Зис, Драгомир Джидра Боянич - Кондор, Павле Вуйсич - началник гара, Емир Кустурица - Младежа, Неда Спасоевич, Слободан Димитриевич..... Владимир Перич - Валтер е роден в Приеполье, Сърбия през 1919. След като завършва икономика, започва работа в банка в Сараево през 1940 г. По това време постъпва в комунстическата партия на Сараево. По време на войната остава в Сараево до 1942 г., когато бяга в освобедената територия, контролирана от партизаните. В последствие става зам. командир на партизанския отряд Зеница. По-късно става батальонен командир в 6-та бригада в Източна Босна. През 1943 г. получава задача да се върне в Сараево и да поеме командването на съпротивата и да изгони по всякакъв начин нашественищите от града. Валтер е убит от минометна граната в битката за освобождение на Сараево на 6-ти април 1945 г. В известна степен, той става икона на града. Субтитри на български език Този коментар е бил редактиран от Zaza14 на Feb 5 2012, 12:51 PM |
|
|
|
|
|
|
Aug 4 2007, 05:14 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 25-January 07 Потребител No.: 3 043 Статус: Офлайн |
Може ли да го някой да го качи някаъде из българските тракери,че регистрациите в този сайт са временно затворени.Благодаря предварително.
|
|
|
|
|
|
|
Aug 4 2007, 06:49 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 25-January 07 Потребител No.: 3 043 Статус: Офлайн |
Благодаря ви много!
|
|
|
|
|
|
|
Aug 4 2007, 09:11 PM
Коментар
|
|
|
-= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 68 Регистриран: 20-January 07 Потребител No.: 1 802 Статус: Офлайн |
Браво, че сте го качили в български торент сайтове. Филмът е стар, но си заслужава да се види от младите. Така де...щом няма читави учебници, да гледат история с филми. Бих помолила администраторите да пуснат линковете в темата, че на мен ми писна да се регистрирам навсякъде. Преведох три интересни сръбски филма, а съм свалила още... Та няма да е лошо, както има в някои сайтове обособени вече опции "руски филми" или "азиатски филми" да направите и "сръбски филми", а аз обещавам да направя всичко възможно да ги гледате преведени:-) |
|
|
|
|
|
|
Aug 4 2007, 10:09 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 135 Регистриран: 13-January 07 Потребител No.: 861 Статус: Офлайн |
Приветствам идеята!С две ръце-ЗА! Преди време в bol.bg имаше доста сръбско,словенско и всякакво балканско кино.... Дано се постави началото и в други тракери..... А относно преводите.....свалям шапка! |
|
|
|
|
|
|
Aug 5 2007, 03:54 AM
Коментар
|
|
![]() Homo vulgaris ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 015 Регистриран: 31-January 07 Град: Лондон Потребител No.: 4 726 Статус: Офлайн |
Та няма да е лошо, както има в някои сайтове обособени вече опции "руски филми" или "азиатски филми" да направите и "сръбски филми", а аз обещавам да направя всичко възможно да ги гледате преведени:-) Може би отделна тема, както например "Класически и спагети уестърни"? П.П. Този коментар е бил редактиран от danissimo на Aug 5 2007, 08:51 PM |
|
|
|
|
|
|
Aug 5 2007, 10:57 AM
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог |
Ако имате достатъчно материал, с който да напълните темата, ще е най-добре да я направите. Ще е по-подредено. А и сръбското кино има страхотни попадения.
|
|
|
|
|
|
|
Aug 5 2007, 07:41 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 10 Регистриран: 8-June 07 Потребител No.: 32 892 Статус: Офлайн |
Aз досега съм превел 4 сръбски и един македонски филм и имам намерение да превеждам още. Добре ще е да има отделен раздел за балканско кино.
|
|
|
|
|
|
|
Aug 5 2007, 08:00 PM
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог |
Чак раздел отделен няма да има. Говорим за тема, която да събира всички такива филми. Ако тръгнем да правим отдели за европейско, холивудско, индийско, източно и прочие кина ще стане една...
|
|
|
|
|
|
|
Aug 5 2007, 08:24 PM
Коментар
|
|
|
Чак раздел отделен няма да има. Говорим за тема, която да събира всички такива филми. Ако тръгнем да правим отдели за европейско, холивудско, индийско, източно и прочие кина ще стане една... Съжалявам, но не ме разбрахте...не тема, или отделен раздел тук, а в торент сайтовете, откъдето да се свалят филмите, защото повечето от юзерите тук, дори нямат достъп до външен нет, а както разбирам и до читави торент сайтове. Повечето от сръбските филми са с лошо качество и не мисля, че ще е проблем за върлите противници на "пиратството". Просто е хубаво тези филми да се видят. Колкото до новите сръбски филми - те са сатрип, така че и за тях не е проблем. P.S. Sisq0 Специални благодарности, че ми оправяш линковета за субтитрите!!! |
|
|
|
|
|
|
Aug 5 2007, 09:23 PM
Коментар
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aug 5 2007, 10:11 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 135 Регистриран: 13-January 07 Потребител No.: 861 Статус: Офлайн |
Балканско кино Радвам се,че този тракер отново работи......Мисля,че тук има най-много нашенско кино..... Дано съм ви бил полезен А за преводите и тези които превеждат от сръбски-СТРАХОТНИ СТЕ! Този коментар е бил редактиран от Zaza14 на Feb 5 2012, 12:52 PM |
|
|
|
|
|
|
Aug 10 2007, 04:03 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 48 Регистриран: 12-January 07 Потребител No.: 675 Статус: Офлайн |
Благодаря ти за кой ли път за страхотния превод! Този коментар е бил редактиран от Zaza14 на Feb 5 2012, 12:52 PM |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 25th February 2026 - 02:25 PM |