subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 19 Регистриран: 2-October 07 Град: Стара Загора Потребител No.: 45 363 Статус: Офлайн ![]() |
Това е любимият ми сериал.Първо го гледах по фох лайф много ми хареса след това си го изтеглих и го изгледах с голям интерес.Жалко че са само 3 сезона можеха и още. ![]() |
------------------------------------ Дестилирано в 50 килограма,двуоко,марково обличащо се,пакетче женско зло.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 19 Регистриран: 2-October 07 Град: Стара Загора Потребител No.: 45 363 Статус: Офлайн ![]() |
В мрежата попаднах на клипчета от 4 сезон на "Вероника Марс" ето и линковете http://www.youtube.com/watch?v=nI8PI8y_-M8 , http://www.youtube.com/watch?v=v-WltYt2gDA . Има надежда. ![]() |
------------------------------------ Дестилирано в 50 килограма,двуоко,марково обличащо се,пакетче женско зло.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 40 Регистриран: 15-January 07 Град: Русе Потребител No.: 1 110 Статус: Офлайн ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз съм голчма фенка на сериала а и Кристин Бел е любимата ми актриса.Просто търсих някаква информация в мрежата и попаднах на това.Дано да не се надявам напразно. ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн ![]() |
Аз съм голчма фенка на сериала а и Кристин Бел е любимата ми актриса.Просто търсих някаква информация в мрежата и попаднах на това.Дано да не се надявам напразно. ![]() И аз съм голяма фенка на сериала и на Кристин Бел (опа, фен, не фенка). А тея са екстри от ДВДто на трети сезон, които са ги заснели за телевизията, евентуално ако ги харесат да има нов сезон, ама тц... |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Мада Фака Зле ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 316 Регистриран: 23-December 06 Потребител No.: 77 Статус: Офлайн ![]() |
И аз съм голяма фенка на сериала и на Кристин Бел (опа, фен, не фенка). А тея са екстри от ДВДто на трети сезон, които са ги заснели за телевизията, евентуално ако ги харесат да има нов сезон, ама тц... Айде, айде, баш фенка си ![]() Не се крий ![]() Гадина. ![]() Не ме нападай сега, че издадох тайната ти. То ти се издаде сама де ![]() Ш'та трепа ![]() Този коментар е бил редактиран от Insaneboy на Feb 1 2008, 04:25 PM |
------------------------------------ Best Ripper (20:23):
или пак ти тракат кокаляците? excape (20:24): Качила съм две, три кила, та сега ги свалям :D Best Ripper (20:24): Aбе ще ги сваляш... искаш до София ли да ти се чува тракането? *CRAZY* |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн ![]() |
1 потребител/и са ви благодарили : lex_luthor There has/have been 1 person(s) who've used this so far. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 42 Регистриран: 1-May 08 Град: Видин Потребител No.: 69 357 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ Only trance music!
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 19th June 2025 - 05:01 AM |