subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 14-January 07 Град: софия Потребител No.: 1 010 Статус: Офлайн ![]() |
браво! щеше ми се само да има някакво единомислие относно имената на героите... ;] освен като анжие (в официалния кинопревод), видях че в анонса на 'програмата' са го споменали като ейнгър |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 063 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
Точно Енджиър го произнасят във филма. А единомислие няма как да има, щото всеки си прави квото си иска. ![]() |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() BpeMeTo yTpe ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 47 Регистриран: 13-January 07 Град: Асеновград Потребител No.: 862 Статус: Офлайн ![]() |
Браво, момче. Нинджа ![]() |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн ![]() |
Страхотен филм, страхотен превод ![]() |
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 27-January 07 Потребител No.: 3 338 Статус: Офлайн ![]() |
Браво! ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 32 Регистриран: 1-February 07 Град: Стара Загора Потребител No.: 5 096 Статус: Офлайн ![]() |
Цитат P.S. Изобщо не ми пука кой, как и къде ще качи тези субтитри. За когото трябва, е ясно, че са дошли от тук. Естествено, спипам ли някой да си присвои труда по тях като си изпише/замени нещастното прякорче някъде вътре, ще получи доживотен бан от този сайт. ![]() I'm gonna fuck you up, you miserable little maggots!!! ![]() ![]() Това ми хареса. Ама направо ми усмихна деня. Няма да моля да те цитирам, когато пускам мои субтитри, но позволи ми поне да си го мисля всеки път, когато го правя. |
------------------------------------ Ако знаех отговорите на всички въпроси, щях да се кандидатирам за Бог.
M.A.S.H. |
|
|
|
gazarcho |
![]()
Коментар
|
Качени субтитри Гост Статус: Офлайн ![]() |
fozzy i didodido, misleh, che veche ste oteba*i taq rabota sus subtitreite ![]() |
|
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 12 Регистриран: 19-January 07 Потребител No.: 1 606 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= WAFan =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 232 Регистриран: 22-December 06 Град: мУле Потребител No.: 53 Статус: Офлайн ![]() |
![]() Този коментар е бил редактиран от Stone на Jul 3 2007, 09:17 AM |
------------------------------------ UNAVAiLABLE
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 12 Регистриран: 19-January 07 Потребител No.: 1 606 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря много ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() OTK ![]() Качени субтитри Група: Root Admin Коментари: 1 370 Регистриран: 22-December 06 Град: В нас Потребител No.: 18 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Seek, качвай на сайта.
|
------------------------------------ Даааа, лошо нещо е нета... Навремето два шамара и в ъгъла, да не се обажда. Сега им четеш простотиите.
"Изгубих си времето с този филм." Като го прочета и направо откачам... Все едно някой ви е спрял облагородяването на майка България. Хайде стига, седите по цял ден в леглата пред телефоните и мрънкате. Само торите фаянса. |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd June 2025 - 06:36 AM |