subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 152 Регистриран: 9-February 07 Град: София Потребител No.: 8 645 Статус: Офлайн ![]() |
На "Fear Of The Dark" сякаш най -много се усещаше,че всички викат яко.На Стив дъщеря му яко ме изнерви.Накрая почнаха да и подвикват"Довиждане". ![]() |
------------------------------------ ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 221 Регистриран: 26-December 06 Потребител No.: 94 Статус: Офлайн ![]() |
Е, тва на нищо не прилича! Не сте напълнили стадиона, така ли? И вие сте едни металисти... Дано поне сте се драли качествено, да не се излагаме пред чужденците. ![]() |
------------------------------------ Quit smoking or die trying! Не пуши от 12 март 2009 г., 16 ч. 17 мин. So it goes. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
Ми аз го напълних със себе си, тия които не го - не моо ги мисля... а ти що не дойде да го напълниш? ![]() Mad Max, е F.O.T.D. & H.B.T.N... то е ясно. ![]() |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн ![]() |
Събудих се с една мечта по-малко. Пътуването към София премина в слушане на предварително подреден сетлист на базата на това, което са свирили в Любляна и което предварително знаех, че ще свирят плюс естествено други хубави нещица (при Мейдън те са в изобилие) , които съвсем логично ни докараха акт за превишена скорост ![]() За предвижването до стадиона мога да кажа само, че нямах никакви проблеми защото това го осъществих още към 16:30 часа. Колата бе надлежно паркирана при познати и с помоща на метализиралият се трамвай N:12 безпроблемно се озовах пред стадиона, пред който незнайно защо феновете си стояха и чакаха да стане явно 19:00 часа за да влязат. Попитах на контролите дали пускат вътре при което съвсем любезно получих утвърдителен отговор и чястта от Сливенската групичка, с която бях безпроблемно и без особено чакане се настанихме на терена с по чаша бира, която съм установил че на всички концерти е особено пенлива. Явно бирените спонсори се стараят да рекламират освен продуктите си и някой перилен препарат или веро със завидни пенливи качества. Та както казах по-горе безпроблемно заех мястото, което си бях избрал. Същото бях направил и 1999та на Металика в Пловдив и ми е чудно защо феновете не си спомят блъсканицата от този друг мащабен концерт а пак стояха отвън до последния момент и се оплакваха че ставало бавно с влизането. За Ахат мога да кажа, че съм радостен, че този път те бяха "подгряваща" група а не константните Б.Т.Р. Още повече, че представянето им мина само в рамките на четири до болка познати песни, което обаче ми подействаха добре. За дъщеричката обаче си бях поседнал на тревичката, знаейки че нищо няма да изпусна. И ето че в 21:00 интрото предизвести какво ще последва. Саундът беше слаб в сектора на 30 левовите билети, въпреки, че бях доста напред в него. Сцената беше вярно доста по-ниска отколкото очаквах, но припявайки и скачайки виждах задоволително. Предварително знаех, че няма да свирят повече от стандартния час и половина и заради това се радвах на всяка една песен, включително и на новите. Преди The Number Of The Beast се бяхме озовали до група фенове, които кротко си гледаха и пляскаха само след края на песните като на концерт на Георги Христов но покрай нас се размърдаха пък и естествено основната заслуга за това беше на Fear Of The Dark . Та ви споменах за тях, защото след Hallowed Be Thy Name думите им бяха "Гати, това ли беше?! Тъкмо стана хубаво" .... Мдааа, много от хората назад явно очакваха изтощителен лайф като времетраене поне два часа или пък три. Явно си мислеха, че специално заради нас Мейдън ще извсирят цялото си близо тридесетгодишно творчество. Сигурно и заради това останаха разочаровани. На тях мога да кажа само, че на рекордните си концерти по посещаемост преди две години в скандинавията групата не е свирала повече от стандартните сто минути. Естествено въпреки това знание си стоях и виках и плясках с хората около мен след HBTN не за друга, а за да аплодирам Брус и компания. Жалко обаче, че не са чули виковете ни, защото веднага след като се скриха са ги качили на луксозните мерцедеси и пайдьом... В заключение на това мога да кажа само, че видях и чух това което очаквах. Звукът беше чист и за разлика от доста концерти в БГ, на които се правят компромиси с качеството за сметка на силата, тук хората си бяха заложили на качеството. Не можах да наблюдавам толкова време Ейдриън Смит колкото ми се искаше, но следващият път като дойдат (дай боже) в БГ или някоя съседна страна ще се постарая. Съжалявам единствено за това, че не си взех от VIP билетите уплашен от блъсканицата на Металика и предпочетох да съм по-назад с цел опазване на финната ми персона ![]() p.s. Догодина ще е 20 годишнината от 7th Son Of The 7th Son и предвкусвам, че сетлиста ще с доста по-широко присъствие на парчета от него и нищо чудно да направят сетлист както преди две години, когато свириха само парчета от първите четири албума. Така, че може и да съм се събудил с една мечта по-малко, но на нейно място се появи друга ![]() |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Гилдията на благородните девици ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 056 Регистриран: 1-January 07 Град: София Потребител No.: 187 Статус: Офлайн ![]() |
Elitsa, ти пък откъде разбра, че стадионът не е бил пълен???? ![]() . The-Sliqi, в такива случаи /стадион/ е прието по света минималната височина на сцената да е 3 метра /ниво на платформата/, а не както тука 2 м... Да, от 2 метра пред сцената се вижда прекрасно, ама той тато го обясни как се е чувствал... |
------------------------------------ Мисленето не е за всеки...
-------- Какво е предназначението на жената в хобито на мъжа? - Да ти развали кефа от него! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн ![]() |
На мен ми се струва, че сцената беше на SME, а не на Maiden ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 221 Регистриран: 26-December 06 Потребител No.: 94 Статус: Офлайн ![]() |
Да, от снимките ми се струва, че са по-малко хората от на Депеш. Аз не съм бесен фен. ![]() |
------------------------------------ Quit smoking or die trying! Не пуши от 12 март 2009 г., 16 ч. 17 мин. So it goes. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
Говорихме си с един колега-мейдънист в деня след концерта по ICQ-то: - Scream for me, Sofia! - Айрън мейдън ще ви намери всички! (превод в ефир - тва естествено съм аз) - Как си, бе? - Всичко ме боли и нямам глас. - И аз съм смазан. Ама довечера ако дойдат пак - там съм! ![]() Този коментар е бил редактиран от tato на Jun 6 2007, 02:49 PM |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= The Driver =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 144 Регистриран: 22-January 07 Град: София Потребител No.: 1 967 Статус: Офлайн ![]() |
Беше си доста яко, но не достатъчно шумно, може би ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Stranger in a Strange Land ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 466 Регистриран: 22-December 06 Град: Н Потребител No.: 22 Статус: Офлайн ![]() |
Това беше най-големия концерт, на който съм бил досега. Прекарах си чудесно, макар и да беше само час и половина – Iron Maiden имат толкова много добри песни, че няма как да ги изпълнят всичките. ![]() ![]() ![]() ![]() Между другото, тук има доста снимки и клипчета. Този коментар е бил редактиран от ilarion на Jun 7 2007, 11:50 AM |
------------------------------------ "На човек му трябват две години, за да се научи да говори и 60, за да се научи да мълчи." японска поговорка |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 7-June 07 Град: София Потребител No.: 32 854 Статус: Офлайн ![]() |
Мисля ,че нямаше контакт с публиката
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 17 Регистриран: 14-February 07 Потребител No.: 10 069 Статус: Офлайн ![]() |
Не може една тетка с шалвари и самочувствие по-голямо от на Мейдън ,да ми пищи две песни от десет години на всеки концерт като подгряваща група. Е омръзна ми от тия АХАТ ! Освен че не ме подгряха ,а допълнително ме изнервиха и праснах един кретен с бутилка вода в главата че се буташе. Некой викаше че стадиона не бил пълен ? хе-хе - алчните чичковци от СМЕ бяха продали повече билети от хигиеничния минимум ,за тва стана тотален джмел и стояхме като копърки. БестРипър - Брус си е отсекаде един среднист вокал даже слиза и до долнист ,Мейдън са си квартална група ,а едно време се учеха пред метрото на Сердика с акордеони. бати излагацията ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() (◕◡◕) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 085 Регистриран: 7-March 07 Град: Misanthrope, sie bitte! Потребител No.: 16 581 Статус: Офлайн ![]() |
Аз пък смятам, че това е човекът-група. 30 години всичко се пише от един човек - ясно кой. Е, не може да не се изчерпи творческото му вдъхновение... За мен това е станало отдавна - преди 15 години. Примери за такива човеци-групи колкото щеш. ![]() |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 6th September 2025 - 01:17 PM |