subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Oct 18 2025, 09:43 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 115 Регистриран: 23-January 11 Град: София / Плевен / Русе Потребител No.: 120 181 Статус: Офлайн |
Подкрепям. Коен, брат, да пробваме, ако е зле - никой няма да те кори. И предният сезон беше зле. Превеждах единствено заради Хенри. Нетфликс се подигра с историята. Това не е историята на Вещера, не е и историята на Цири, това е историята на Йенефер. Само ще кажа, че в книгите Йенефер е второстепенен герой, дори не присъства в една цяла книга. Първи сезон имаше потенциал, но бавно сериалът се превърна в присъщата за нетфликс феминистка уок алфабетна помия. Кастинг директорката е за лудницата, толкова сгрешени и неподходящи актьори има, че не е реално. Сценарият е леш. Сериалът рязко премина от адаптация на Вещера към "по мотиви от Вещера". Същата глупост, каквато ще е и Хари Потър. Няма да отделям време и енергия да превеждам простотиите и фантазиите на едни бездарни, либерални и ментално болни хора. Нали сами си признаха, че някои сценаристи не харесват книгите? Какво правят там? Колко трябва да си тъп и малоумен да имаш страхотна история с подробни описания и всичко създадено. След това да имаш видео игра, която всички харесват и има страхотен успех. Буквално всичко ти е пред очите и вече е направено, няма кво толкова да свършиш. На всичкото отгоре и успяват да ти привлекат актьор като Хенри в главната роля. И накрая осираш сериал с такъв потенциал. А на Сапковски не му дреме, важното е да падат пари, ако ще животни вместо хора да сложат. Потребителските рейтинги в имдб и доматите са достатъчно красноречиви. Не знам как тия клоуни успяха да си издействат финансиране за още 2 сезона. Мислех, че нетфликс имат една идея повече акъл от дисни. Нямам намерение даже да гледам това недоразумение. Искаше ми се да превеждам спин-офа на Спартак, обаче като видях, че за главно действащо лице е черна и кльощава гладиаторка, която ще сече мъжете наред, съм много под въпрос. Не ми се превеждат глупости. |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Oct 19 2025, 10:24 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 116 Регистриран: 4-February 08 Град: Враца Потребител No.: 59 913 Статус: Офлайн |
Леле, оставам без коментар...
|
|
------------------------------------ Дойдох... Видях... Победих... "Break the walls down, cross the line!!!" |
|
|
|
|
Oct 19 2025, 07:46 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 531 Регистриран: 8-October 07 Потребител No.: 46 141 Статус: Офлайн Моят блог |
На мен вторият сезон ми хареса, обаче третия спрях да го гледам, преди да стигна до средата. Бая либерална снежинка съм принципно, обаче неуважението, с което продуцентите на сериала подхождат и към книгите, и към Хенри Кавил, че и към Лиъм Хемсуърт, е просто дразнещо. |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 26th October 2025 - 06:01 AM |