subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн ![]() |
Добре, аз гласувах за нашите, айде сега да видим на кое място ще завършат..... Докарахме ги до към 40 смс с мъжа ми, сега остава да стискаме палци! Браво на гърците, правилно предположих, че ще ни подкрепят! 5 място, браво, голямо постижение за нашите Елица и Стоян! ![]() Този коментар е бил редактиран от lady.di на May 13 2007, 12:04 AM |
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ~The Darkest Power~ ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 121 Регистриран: 14-January 07 Потребител No.: 1 055 Статус: Офлайн ![]() |
5-то място!!!!!!!! Ето това не е за вярване! Супер! Честито! Гърците за нас, ние за тях ![]() Този път определено Източна Европа спечели. Този коментар е бил редактиран от EveDallas на May 13 2007, 12:05 AM |
------------------------------------ Raines - 01x06 - Прогрес: 50%
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Начинаещи преводачи Коментари: 66 Регистриран: 18-March 07 Град: София Потребител No.: 19 205 Статус: Офлайн ![]() |
За първи път виждам толкова хубава и гладко обръсната грузинка. След нашата песен най-много ме изкефи тази на Словения. А и македонците изкараха, и песен, и певица. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :: Vampire Hunter :: ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 162 Регистриран: 7-February 07 Потребител No.: 6 733 Статус: Офлайн ![]() |
При 5-то място класираме ли се директно на финал следващата година.
|
------------------------------------ Човек е истински мъдър тогава, когато знае, че не знае нищо.
![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ~The Darkest Power~ ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 121 Регистриран: 14-January 07 Потребител No.: 1 055 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 136 Регистриран: 17-January 07 Потребител No.: 1 330 Статус: Офлайн ![]() |
Мда, музиката не спечели! Спечели гласуването по региони най-вече и кой къде повече емигранти има. Моят топ 3: 1. Грузия - най-добрата песен! Модерен саунд с леки, ненатрапващи се етно мотиви. Песента малко наподобява творчеството на Бьорк. Изобщо не очаквах такова нещо от Грузия. Ярък контраст на фона на останалите глупаци с Шейк ит ап, уха, уха, Бани, бани, мани, мани. 2. Финландия - защото отново вкараха метъл в естрадната Евровизия, което сигурно няма да се повтори повече. Чао, готик, чао метъл! 3. България - песента наистина е хубава, но барабанните ритми много наподобяват Wild Dances на Руслана. Е, все пак определено се различаваше от другите простотии. За Сърбия - изключително силен глас и страхотен текст. Самата песен за съжаление е от естрадните парчета, типични за Евровизия. А видът на певицата е малко странен ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() . ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 691 Регистриран: 8-February 07 Потребител No.: 7 360 Статус: Офлайн ![]() |
Песента на Украйна беше трагична, за визията нямам коментар. Просто беше подигравателно те да станат 2ри. Сръбската песен изобщо не ми хареса, също и изпълнителката й.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн ![]() |
Песента на Украйна беше трагична, за визията нямам коментар. Просто беше подигравателно те да станат 2ри. Сръбската песен изобщо не ми хареса, също и изпълнителката й. Трагична?! Че те бяха откровено недоразумение! Франсетата и англичаните бяха направо смешни. Испанците можеха и да спечелят, ако се бяха явили през 1997, А ''Ясу, Мария'' (с целия ми респект и благодарност към гърците) - моля ви се, Рики Мартин е жив ![]() Но се изкефих много как бавно и славно без големите точки се изкачихме до 5 място - това означава, че на хората тази песен им е харесала. Таз година пети, догодина в тройката! ![]() Този коментар е бил редактиран от lady.di на May 13 2007, 09:48 AM |
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= У Т А Й К А =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 690 Регистриран: 23-January 07 Град: Горна Оряховица / София Потребител No.: 2 226 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
ЮГОСЛАВИЯ спечели... ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() UNACS TEAM ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 521 Регистриран: 8-January 07 Град: Somewhere in The Infinity Потребител No.: 292 Статус: Офлайн ![]() |
Просто възможно най-тъпата песен спечели според мен! Европа тази година се оказа точно без никакъв усет към музиката! От друга страна като знам колко бившите югославски републики се обичат със Сърбия ![]() ![]() ![]() От друга страна финландците са големи идиоти не само, че не са поканили миналогодишните си победители да изпълнят песента с която те доведоха за първи път Евровизия при тях, но и страната на рока да гласува за Сърбия си е направо ... ![]() |
------------------------------------ ![]() The Future Is OURS / "When Two Worlds Collide, Anything Can Happen..." |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Начинаещи преводачи Коментари: 66 Регистриран: 18-March 07 Град: София Потребител No.: 19 205 Статус: Офлайн ![]() |
Просто възможно най-тъпата песен спечели според мен! Европа тази година се оказа точно без никакъв усет към музиката! От друга страна като знам колко бившите югославски републики се обичат със Сърбия ![]() ![]() ![]() От друга страна финландците са големи идиоти не само, че не са поканили миналогодишните си победители да изпълнят песента с която те доведоха за първи път Евровизия при тях, но и страната на рока да гласува за Сърбия си е направо ... ![]() Това само доказва, че на вестници и политици не трябва да се вярва. Само според тях бившите югорепублики (както и бившите съветски) се мразят. След толкова години под една шапка, връзките са много силни и дълбоки. Украинците уж се цепят от Русия, но масово говорят руски (вижте украинските сайтове - в много от тях почти не се пише на украински). Това е само политика. А колкото до Верка Сердючка, а не Сердучка - не се чудете. Това е изключително голямо име в руските и украинските музикални среди. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Как не са поканили миналогодишните победители бе? Там си бяха, нали те откриха концерта в началото.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() UNACS TEAM ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 521 Регистриран: 8-January 07 Град: Somewhere in The Infinity Потребител No.: 292 Статус: Офлайн ![]() |
Пъй явно съм пропуснал първите 3-4 минути! Доглеждах езин епизод на Ентърпрайз! ![]() ПП Поздравления за нашата песен, за това, че стигна на 5-то място! ![]() ![]() ![]() |
------------------------------------ ![]() The Future Is OURS / "When Two Worlds Collide, Anything Can Happen..." |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Най-забавна ми беше песента на травестита от Украина. Накара ме да се дундуркам на дивана, докато я слушах. Напомня ми малко на Dj Aligator - The Whisle Song. п.п. Где ноги, где ноги? ![]() Този коментар е бил редактиран от Sisq0 на May 13 2007, 01:47 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :: Vampire Hunter :: ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 162 Регистриран: 7-February 07 Потребител No.: 6 733 Статус: Офлайн ![]() |
Клипа на бившите победители от Финландия беше убийствен, а нашата песен щеше да е на първо място ако се гласуваше за песен, а не за държава.
|
------------------------------------ Човек е истински мъдър тогава, когато знае, че не знае нищо.
![]() |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 14th September 2025 - 04:58 PM |