subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 335 Регистриран: 12-January 07 Град: Русе Потребител No.: 680 Статус: Офлайн ![]() |
Някой поглеждал ли е този сериал Paradox дали е интересен ![]() Резюме : Астрофизикът Кристиан Кинг (Emun Elliott) получава от космоса странни фотофрагменти от някакъв взрив. Тази катастрофа ще се случи в бъдещето след 18 часа и ще предизвика гибелта на хората. Кристиан се обръща към полицията и със случая се заема Ребека Флинт (Tamzin Outhwaite). С помощта на колегите си Холт (Mark Bonnar) и Гада (Chikе Okonkwo) и с участието на учения, те постепенно разшифрират значението на всеки детайл от загадъчното послние. Остава само да предотвратят трагичните събития и да се опитат да променят предначертаното бъдеще... Този коментар е бил редактиран от Victoria на Feb 12 2012, 01:12 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Велико зло ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 735 Регистриран: 19-February 07 Потребител No.: 11 345 Статус: Офлайн ![]() |
И аз го загледах в замунда, но реших да изчакам някой, различен от дивите тийнс там да пусне отзиви. От резюмето ме хвана поне за пилотката. ![]() |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() UNACS TEAM ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 521 Регистриран: 8-January 07 Град: Somewhere in The Infinity Потребител No.: 292 Статус: Офлайн ![]() |
Лично много ми хареса пилотния епизод и в момента навивам Deleter да го почнем, но едва ли ще става бърже. Гаранции още не давам.
|
------------------------------------ ![]() The Future Is OURS / "When Two Worlds Collide, Anything Can Happen..." |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= DEXTERITY =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 310 Регистриран: 17-September 08 Град: Ботевград Потребител No.: 77 645 Статус: Офлайн ![]() |
И на мен ми се хареса пилотният епизод. Ако се събере екип и аз бих се включил в превода на две-три серии ![]() |
------------------------------------ |
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Мани-мани =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 828 Регистриран: 9-January 07 Град: София Потребител No.: 370 Статус: Офлайн ![]() |
Току-що го изгледах - много добър пилотен епизод. Засега готови 5 епизода. Страна - Великобритания, нещо по-различно от американските сериали. Диалогът не е лесен, но може да бъде преборен. Най - добре ще бъде с английски субтитри, разбира се. Който се заеме, може да разчита на помощ. Определено ще следя този сериал. ![]() |
------------------------------------ In life go straight and turn right... Чудото на чудесата е, че понякога се случват! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн ![]() |
Ще се гледа. Въпреки че това с 18-те часа и промяна на предначертаното бъдеще ми се вижда малко постно. ![]() Едит: А постерът колко е грозен... Този коментар е бил редактиран от burndead на Dec 13 2009, 09:52 PM |
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Изгонени Коментари: 12 Регистриран: 8-December 09 Град: Разград Потребител No.: 103 497 Статус: Офлайн ![]() |
Пилотния епизод не съм го гледал, но понякога дали филма/сериала е добър се разбира още по постера и описанието. Това е лично мое мнение, но според мен сериала не е хубав. ![]() |
------------------------------------ Живей докато можеш!"The Sky Is The Limit"
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= DEXTERITY =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 310 Регистриран: 17-September 08 Град: Ботевград Потребител No.: 77 645 Статус: Офлайн ![]() |
Твоето нение по този въпрос е абсурдно. Това говори, че ти си повърхностен човек.
|
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 29 Регистриран: 6-December 08 Потребител No.: 83 045 Статус: Офлайн ![]() |
Надявам се сериала да е интересен. Най-малкото, защото е британски и както беше посочено по-горе в коментарите, ще бъде нещо различно от американските си събратя, въртящи сюжетната си линия около космос и събития някъде в бъдещето.
|
------------------------------------ The Fallen Shall Rise In A River Of Blood |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 335 Регистриран: 12-January 07 Град: Русе Потребител No.: 680 Статус: Офлайн ![]() |
Най после изгледах и петте серии сериала доста ми допадна а и свърши доста интригуващо дано има продължение догодина ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 437 Регистриран: 11-January 07 Град: Varna, Bulgaria Потребител No.: 552 Статус: Офлайн ![]() |
аз взех доста да се заребявам по английски сериали май ! / THE FIXER, SPOOKS, DOCTOR WHO/ сега и този, само жалко че 5 епизода бяха, много малко даже за първи сезон ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 160 Регистриран: 8-May 07 Град: Варна Потребител No.: 27 843 Статус: Офлайн ![]() |
Сериалът е много приятен. Не е нещо уникално, но държи в напрежение. Описанието малко лъже с това : "ще предизвика гибелта на хората". Дано има втори сезон ![]() PAIN, един друг мой любим британски сериал - Primeval, също започна с малко серии, но след това доста добре го развиха. Този коментар е бил редактиран от peterx на Jan 3 2010, 04:25 PM |
------------------------------------ Perfection is only a goal.
Striving for it is what we are living for. "Love is the emptiness which binds our souls." |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 437 Регистриран: 11-January 07 Град: Varna, Bulgaria Потребител No.: 552 Статус: Офлайн ![]() |
А да"праисторично" го забравих да спомена и аз го следях поне докато умря Кътър ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 16th October 2025 - 07:52 AM |