subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 88 Регистриран: 1-February 07 Град: Sofia Потребител No.: 5 055 Статус: Офлайн ![]() |
Сериалът е спрян изцяло! Неопределеното време е доста определено и ясно. ![]() Този коментар е бил редактиран от franvanster на Mar 27 2008, 01:26 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн ![]() |
Сериалът е спрян изцяло! Неопределеното време е доста определено и ясно. ![]() Все още има вариант някоя тяхна кабеларка (като Sci-Fi) да го продължи, те са доста добронамерени към сериали с лоялна публика като Джерико. Друг вариант е да стане интернет сериал. http://www.tvrage.com/Jericho/news/?read_news=4350 |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 15 Регистриран: 10-June 07 Град: София Потребител No.: 33 143 Статус: Офлайн ![]() |
Винаги има лъч надежда... ![]() Insaneboy, мерси за инфото. ![]() |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 11 Регистриран: 21-January 07 Град: Варна Потребител No.: 1 867 Статус: Офлайн ![]() |
Дано да продължи!
|
------------------------------------ "Всичко, което не е до морето, е провинция." (Ърнест Хемингуей) |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 9-January 07 Потребител No.: 347 Статус: Офлайн ![]() |
И на мен не ми се вярва. Пък и с тази концепция... Няма арабски терористи, американците не са най-великите, и аз си мисля че това е допринесло за спирането му ![]() иначе мисля че това е сериала който сам гледал със затаен дъх до последната сек. не съм гледал последния еп. все още , но си мисля дали няма да се появи другия последен епизод който били приготвили в скучай че го продължат - все пак още 1 еп. няма да откажа да изгледам ![]() иска ми се да вярвам че ще продължи - но смятам че е мн малко вероятно ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 28-March 08 Потребител No.: 66 711 Статус: Офлайн ![]() |
сериалът е страхотен,определено има с какво да ни впечатли. ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 38 Регистриран: 10-April 07 Град: Los Angeles , California Потребител No.: 22 731 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Не ни остава друго освен да се надяваме сериала да премине в "ръцете" на друга телевизия ![]() |
------------------------------------ "Ако съдбата ти затваря вратата, влез през прозореца!"
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 11 Регистриран: 10-March 07 Град: 43.367N 26.6Е Потребител No.: 17 542 Статус: Офлайн ![]() |
Дайте своя глас на imdb.com за момента рейтинга е User Rating: 8.3/10 (9,556 votes) ...може пък да помогнем, ако все пак преговарят за продължаването с друга телевизия ![]() |
------------------------------------ #satcodes
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 26th June 2025 - 06:42 AM |