subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
- = По-луд от Taz = - ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 94 Регистриран: 22-December 06 Град: Кръчмата Потребител No.: 42 Статус: Офлайн ![]() |
Действай с епизод 3, че нямам търпение да го гледам. ![]() |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн ![]() |
offtopic: днес сутринта се израдвах, че излязоха нови два епизода, но радостта ми бързо бе помрачена от новината: спойлер Ако си прочел спойлера, кликни да видиш статията с новината (предпоследния ред на трети абзац) Този коментар е бил редактиран от StratoBOB на Mar 6 2012, 08:37 AM |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 628 Регистриран: 1-February 09 Потребител No.: 87 201 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Още като гледах първия епизод знаех, че това ще стане още преди да завършат сезона.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн ![]() |
Да. За пореден път се убеждавам, че новите сериали трябва само да се колекционират до подновяването им за следващ сезон и чак тогава да се гледат.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 111 Регистриран: 8-February 07 Потребител No.: 7 178 Статус: Офлайн ![]() |
Не бързайте толкова, Алкатраз все още не е спрян, няма нужда го оплаквате ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ♦ Кълвач-преводач ♦ ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 1 595 Регистриран: 10-June 11 Потребител No.: 123 249 Статус: Офлайн ![]() |
Защо новината е за Тера Нова? ![]() |
------------------------------------ Цитат EurekAa: До тъпите режисьори и не знам к'во: "ПРИДЪРЖАЙТЕ СА КЪМ СКРИПТОВЕТЕ!" Цитат EurekAa: Не е снимано с тамагочи, по-скоро с тостер... Цитат EurekAa: Събирали пари от закуски да праят сериал. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= - =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 490 Регистриран: 28-December 06 Потребител No.: 144 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ I don't read the script. The script reads me.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ♦ Кълвач-преводач ♦ ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 1 595 Регистриран: 10-June 11 Потребител No.: 123 249 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ Цитат EurekAa: До тъпите режисьори и не знам к'во: "ПРИДЪРЖАЙТЕ СА КЪМ СКРИПТОВЕТЕ!" Цитат EurekAa: Не е снимано с тамагочи, по-скоро с тостер... Цитат EurekAa: Събирали пари от закуски да праят сериал. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Уди, не бързай да се мръщиш. Написал съм в скобките след линка къде да се погледне в статията. ![]() p.s. tato, извинявай че ти оцапах темата със спам. Този коментар е бил редактиран от StratoBOB на Mar 6 2012, 08:15 PM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
------------------------------------ Напънах се да опаткам и двата епизода днес. Малко ми изтръпнаха пръстите, така че субтитрите са качени без финалното гледане. Възможна е някоя и друга типографска грешка. Сори, ама прегрях, а ми се гледа и Барса. Финалната версия утре през деня. Този коментар е бил редактиран от tato на Mar 11 2012, 07:36 PM |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат The network announced Wednesday night that Touch will go on to a second season, but Alcatraz will have no such luck. The J.J. Abrams-produced drama was canceled after only 13 episodes.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Жалко. Но то отдавна имаше такива слухове.
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 5th August 2025 - 07:16 PM |