subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Jan 8 2012, 11:44 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 619 Регистриран: 12-January 07 Град: София Потребител No.: 739 Статус: Офлайн |
ДАМА, ПОП, АСО, ШПИОНИН
![]() Жанр: Трилър Година: 2011 Режисьор: Томас Алфредсон Актьори: Гари Олдман, Джон Хърт, Том Харди, Марк Стронг, Колин Фърт, Киаран Хиндс, Роджър Лойд-Пак, Стивън Греъм, Тоби Джоунс и др. Държава: Великобритания, Франция, Германия Времетраене: 127 минути Резюме: Международният дебют на нашумелият с "Покани ме да вляза" шведски режисьор Томас Алфредсон и класически шпионски трилър, създаден по едноименния роман на Льо Каре от 1974 г. В началото на 70-те години Джордж Смайли – бивш разузнавач, е нает тайно от доскорошния си работодател да разкрие къртица в британските тайни служби. Смайли е преследван от оплетеното си минало, в което е замесена и руска шпионка. Сега му се налага да разследва бившите си колеги. Заедно с асистента си Питър Гилъм той се потапя в мрачните дебри на Европа от епохата на Студената война – място, където зад всеки приятел се крие вероятен предател. Впечатляващият визуален стил на филма разкрива непостоянството и уязвимостта на човешкото съществуване – все едно дали то е показано през очите на дете от предградие на Стокхолм или на изгубил илюзиите си таен агент с минала слава. Издание: Tinker Tailor Soldier Spy 2011 DVDRIP Xvid-BHRG Tinker Tailor Soldier Spy 2011 R5 AC3 XVID AbSurdiTy Tinker.Tailor.Soldier.Spy.2011.R5.DVDRip.XVID.AC3.HQ.Hive-CM8 Tinker.Tailor.Soldier.Spy.2011.R5.XviD.AC3-REFiLL СУБТИТРИ Tinker.Tailor.Soldier.Spy.2011.720p.BluRay.x264-iNFAMOUS Tinker.Tailor.Soldier.Spy.2011.1080p.BluRay.x264-MOOVEE СУБТИТРИ Този коментар е бил редактиран от dimi123 на Jan 14 2012, 08:44 PM |
|
|
|
|
|
|
Jan 8 2012, 12:11 PM
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн |
34 потребител/и са ви благодарили : stealth, jtel, Babilon, sty, someonenew, Victoria, stanley56, yonkaval, nik_242, Iorty, rburan, danissimo, toreto, nascko, morrt, TheMiamiTiger, zaharchee, vanval, Morris, bobib, kalooo, viper*, domani, toni1984, qwe111, foxbg, Ragnos, skywatcher, The_Bulgarian, Ваня, Glaurunga, JediAndrey, 0ldSCho0l, dexterboy There has/have been 34 person(s) who've used this so far. |
|
|
|
|
|
|
Jan 8 2012, 01:06 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 28 Регистриран: 20-March 11 Потребител No.: 121 633 Статус: Офлайн |
Като почитател на работата ти, се радвам, че ще има превод от теб. Успех.
|
|
|
|
|
|
|
Jan 8 2012, 04:07 PM
Коментар
|
|
![]() -= ШпиОниН НумЕру УнО =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 402 Регистриран: 22-December 06 Град: Pleven Потребител No.: 38 Статус: Офлайн Моят блог |
Май за този филм ще има повече от един превод както изглежда. apg също ще направи превод за филма, но прогреса и темата ще бъдат в темата за Джон льо Каре. Той е преводач на минисериала на BBC от 70-те години Надбягвания няма да правим, просто обявявам, че ще има още един превод. |
|
------------------------------------ Red sky in the morning, the sailor takes warning, red sky at night, sailor's delight
![]() |
|
|
|
|
Jan 8 2012, 04:32 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 16 Регистриран: 31-January 07 Град: София Потребител No.: 4 849 Статус: Офлайн |
Това ми прилича на: "Няма да участваме в конни надбягвания, но за сметка на това ще спретна бой с петли." |
|
|
|
|
|
|
Jan 9 2012, 02:32 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 9-January 12 Потребител No.: 127 462 Статус: Офлайн |
Благодарности за трудът при превода !!! Чакам с нетърпение резултата !
|
|
|
|
|
|
|
Jan 11 2012, 02:05 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 11-January 12 Потребител No.: 127 551 Статус: Офлайн |
Трябваха ми субтитрите и ги направих сам - да бях изчакал още ден-два да си спестя зора. Не очаквах, че ще се появят всъщност. Никога не бях го правил, отне ми към 6 часа - очаквах да е един-два.... Както и да е, постнах ги, грамотен съм, не съм сигурен отговарят ли на "правилата" ви и няма да се засегна, ако не ги пуснете. Едва ли ще повторя усилието, беше донякъде и от любопитство. Много помогна наличието на английските субтитри, много по-рядко човек трябва да пуска видео и звук за контекст (особено за гледан филм, предполагам, както беше в тоя случай). Използвам случая да благодаря ня всички, които правят и разпространяват субтитри. [edit] Не ги пуснаха, таймингът (който просто ползвах) не се хареса нещо и разни други дреболии, все неща с които не бих си губил времето. Филмът се гледа съвсем добре със субтитрите, сложил съм ги тук все пак да има публичен достъп до тях: xxx [/edit] [edit2] Погледнах, че някой си Данчо ми е редактирал последния пост махайки линка, който бях сложил. Не съм съгласен да ми се редактират постовете от когото и да е, не смятам, че някой на тоя свят има акъла да ги подобри. Ако не съм спазил "правилата" ви тук постът ми може просто да бъде изтрит, не редактиран, благодаря. Ако не ви харесва, че поствам просто ми изтрийте акаунта, ще го преживея. Но не пишете от мое име. Пожелавам на всички засегнати от пренебрежението ми към "правилата", които са си си измислили да са все така успешни в живота. Линкът беше: ------ [/edit2] Този коментар е бил редактиран от Victoria на Jan 21 2012, 11:54 AM
Причина за редакцията: Български и английски субтитри се качват само на сайта!
|
|
|
|
|
|
|
Jan 21 2012, 03:10 PM
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 730 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн |
Лоша Виктория! Как можа да изтриеш линка към субтитрите на най-големия акъл на тоя свят! А вероятно и оня свят. Впрочем такива взеха да се появяват на всеки километър. Особено на четвърти. |
|
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
|
Jan 21 2012, 03:39 PM
Коментар
|
|
![]() Stargate Team® Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 044 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 66 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ ![]() Чаша вода, дадена навреме, човек от бесилото може да спаси. - Народна мъдрост! |
|
|
|
|
Jan 21 2012, 03:54 PM
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн |
Тоталитаристи такива, обидихте човека! |
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 19th February 2026 - 11:28 AM |