subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
May 24 2007, 02:40 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 9 Регистриран: 18-January 07 Град: Плевен Потребител No.: 1 486 Статус: Офлайн |
Уникален финал.Няма такъв порода си |
|
|
|
|
|
|
May 24 2007, 04:04 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 27 Регистриран: 8-January 07 Град: Сливен-Пловдив Потребител No.: 298 Статус: Офлайн |
Това можеше да е добър финал на сериала като цяло, но направиха така че да се чудим кои са тия дето им се обадиха и коя точно е Наоми. Хвърлиха ни пак в 3-та глуха |
|
------------------------------------ To understand WOMEN, you will need a manual...
(Un)fortunately, MEN never read manuals |
|
|
|
|
May 24 2007, 04:59 PM
Коментар
|
|
|
And Miles to Go Before I Sleep ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 172 Регистриран: 24-January 07 Град: Somewhere beyond the sea... Потребител No.: 2 731 Статус: Офлайн |
И аз още не мога да се съвзема. Много силни последни два епизода! Как ще издържа до 2008-ма - не знам. |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
May 24 2007, 06:15 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 27-February 07 Потребител No.: 13 817 Статус: Офлайн |
И LOST и PRISON BREAK са еднакво готини според мен,макар че са доста различни с малко общо м/у тях-едни бягят,други ги гонят,нещо като хубавата стара игра Стражари и Апаши.
|
|
|
|
|
|
|
May 24 2007, 06:50 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 53 Регистриран: 9-January 07 Град: Варна Потребител No.: 346 Статус: Офлайн |
баси как свърши направо ни хварлиха в тъч |
|
|
|
|
|
|
May 25 2007, 01:27 AM
Коментар
|
|
![]() Чукча не читател, чукча писател! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 262 Регистриран: 11-January 07 Град: The south states, between two borders Потребител No.: 667 Статус: Офлайн |
Финалните два епизода са просто потресаващи, особено края... А бе все се чудих кога Джак е бил с такава брада ПРЕДИ и не можех да си спомня такова нещо. А ето какво било - значи все пак хората на Наоми са били от добрите и са ги върнали в цивилизацията... И естествено след всички тези преживелици на острова се получава симптома "Виетнам", както се е получило при Джак. Само да не стане като Призън Брейк - избягаха от затвора(в скоби Острова!) и стана една... И все пак - Изгубени е брилянтна идея за тв шоу, която е изпълнена много добре и с нетърпение ще чакаме 4-ия сезон! Този коментар е бил редактиран от booker на May 25 2007, 01:29 AM |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
May 25 2007, 01:57 AM
Коментар
|
|
![]() Д'ска ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 74 Регистриран: 8-January 07 Град: София Потребител No.: 308 Статус: Офлайн |
Аз се чудех кой умря, че Джак щеше да се самоубие заради това... Никой не дойде на погребението освен Джак, Кейт го познаваше, но не искаше да иде. 100% е някой, който са познавали на острова. За спасението - явно е станало нещо грешно, щом Джак толкова искаше да се върне обратно. Винаги съм се доверявал на Джон, той каза, че не трябва да се свързват с хората на Наоми. А Уолт, който "помогна" на Джон откъде се взе?! Този коментар е бил редактиран от closer на May 25 2007, 02:13 AM |
|
------------------------------------ ![]() ------------------------------------ I don't wanna have it all, I JUST WANT TO HAVE ENOUGH! |
|
|
|
|
May 25 2007, 07:58 AM
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн |
Аз се чудех кой умря, че Джак щеше да се самоубие заради това... Никой не дойде на погребението освен Джак, Кейт го познаваше, но не искаше да иде. 100% е някой, който са познавали на острова. За спасението - явно е станало нещо грешно, щом Джак толкова искаше да се върне обратно. Винаги съм се доверявал на Джон, той каза, че не трябва да се свързват с хората на Наоми. А Уолт, който "помогна" на Джон откъде се взе?! Според мен е Джон, Кейт го познава, Джак го познава, ама само на Джак му липсва острова, а Джон го убеждаваше да не си тръгват. |
|
|
|
|
|
|
May 25 2007, 09:35 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 7 Регистриран: 29-March 07 Потребител No.: 20 581 Статус: Офлайн |
Финалните два епизода са просто потресаващи, особено края... А бе все се чудих кога Джак е бил с такава брада ПРЕДИ и не можех да си спомня такова нещо. А ето какво било - значи все пак хората на Наоми са били от добрите и са ги върнали в цивилизацията... И естествено след всички тези преживелици на острова се получава симптома "Виетнам", както се е получило при Джак.... Бе няма да е толкова просто според мен... Нали сценаристите в "The Answers" казаха, че няма да ги "пуснат" толкова лесно от острова, защото сериала ще свърши... Според мен това, което ни показаха е нещо от типа "проблясъците на Дезмънд"... При всички положения направо ни закопаха с тоя финал.... Кой знае кога ще дочакаме продължението, за да видим за какво иде реч |
|
|
|
|
|
|
May 25 2007, 11:12 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 40 Регистриран: 12-January 07 Град: dpcity Потребител No.: 788 Статус: Офлайн |
споко,споко,все още не са се измъкнали от острова.това което дадоха бяха flashFORWARDS,демек показват част от бъдещето,в което те вече са цивилизацията.
|
|
|
|
|
|
|
May 25 2007, 11:44 AM
Коментар
|
|
![]() Д'ска ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 74 Регистриран: 8-January 07 Град: София Потребител No.: 308 Статус: Офлайн |
Според мен е Джон, Кейт го познава, Джак го познава, ама само на Джак му липсва острова, а Джон го убеждаваше да не си тръгват. Уф аз тъкмо бях свикнал с мисълта, че Лок е умрял и не се сетих, че може и той да е... Но пък не ми е ясно защо той ще вземе да напуска острова изобщо, сигурно са го принудили. Когато катастрофира - проходи. Застреляха го - оживя. Сякаш е безсмъртен там. А какво да кажем за Ричард, който изглеждаше по абсолютно същия начин преди 20 (дори и повече) години... Не знам дали е от зарибявката по "Heroes", но тоя сериал все повече ми заприличва на него... |
|
------------------------------------ ![]() ------------------------------------ I don't wanna have it all, I JUST WANT TO HAVE ENOUGH! |
|
|
|
|
May 25 2007, 12:36 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 20-May 07 Потребител No.: 30 750 Статус: Офлайн |
Мисля, че няма да преувелича, ако кажа, че финалът беше УМОПОМРАЧИТЕЛЕН. Според мен ставаше въпрос за Джон, защото Джак се самообвиняваше, а именно Джон беше 'безсмъртен' на острова. Може би Джак иска да се върне обратно, защото знае, че ако занесе трупа на Джон там, ще успее да го съживи? Сигурна съм, че човекът в ковчега не е Сойер, защото Кейт каза: 'Той ще се чуди къде съм.' Най-вероятно със Сойер още са заедно и в бъдещето, но тя не иска той да знае за срещата с Джак. Според мен фактът, че нямаше никой на погребението, трябва да говори много лошо за този човек, а Лок не беше такъв. Ето тук идва най-голямото объркване при мен лично - не мога да го проумея.. Само не ми се ясно как ще дочакам до януари 2008.. Тежко ще е. Този коментар е бил редактиран от CuMoH4eToOo на May 25 2007, 12:39 PM |
|
|
|
|
|
|
May 25 2007, 04:46 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 8 Регистриран: 10-February 07 Град: пловдив Потребител No.: 8 763 Статус: Офлайн |
някой да знае дали ще има 4 сезон?И кога ще излезе? Този коментар е бил редактиран от ptotov на May 25 2007, 04:56 PM |
|
|
|
|
|
|
May 25 2007, 05:42 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 10 Регистриран: 31-January 07 Потребител No.: 4 666 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
May 25 2007, 06:15 PM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
Не беше погребението на Джон. Определено Наоми е от лошите, ( Не е синдром много народ е избит на острова и той е доста виновен затова се чувства гадно Джак ) Бен е прав не приказва лъжи само не мога да зацепя какво толкова има на тоя остров че да умират толкова много народ там. Много гадно беше че не доубиха Михаил и той направи такава поразия ( таман стана интересно с Пенелопи ) и защо не се обадиха от "огледалото" на Джак или Хърли по радиото. |
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 25th November 2025 - 01:44 AM |