subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 378 Регистриран: 17-July 09 Град: Кюстендил Потребител No.: 96 732 Статус: Офлайн ![]() |
Да, наистина беше доста смешно. Отначало мислех, че говорят на сръбски, руски или друг език, подобен на нашия, защото видях субтитри. После вече разбрах за какво иде реч. И тоз телефон как може да го остави там, нали ще се усетят, все някога ще звънне или СЛУЧАЙНО ще го открият... Те си знаят. Или ще изчезне, или никой няма да го намери, или ако някой го намери няма да му обърне внимание. Надявам се да измислят нещо в крайна сметка с този телефон, а не да го оставят на произвола на съдбата...
|
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 9-May 11 Потребител No.: 122 610 Статус: Офлайн ![]() |
Супер е сериала. Определено е най-добрия български сериал за момента, а го казвам като голям фен на БТВ
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= - =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 490 Регистриран: 28-December 06 Потребител No.: 144 Статус: Офлайн ![]() |
Не пропускайте финала на сезона след малко. Мен лично сериалът много ме радва, независимо че ми хареса едва на второ гледане. Марти е малко дървен, чак ми става смешно понякога от безизразността му. Или от онзи многозначителен sms - ЧОВЕКЪТ НА ДЖАРО... Е ДО ТЕБ! - но той беше по вина на сценаристите. ![]() ![]() ![]() ![]() |
------------------------------------ I don't read the script. The script reads me.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 349 Регистриран: 3-February 07 Град: Варна Потребител No.: 5 483 Статус: Офлайн ![]() |
Пореден голям успех на българското кино. Очаквам с нетърпение продължението ![]() |
------------------------------------ Алкохолът увеличава желанието, но намалява възможностите!
Уилям Шекспир |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 378 Регистриран: 17-July 09 Град: Кюстендил Потребител No.: 96 732 Статус: Офлайн ![]() |
Във втори сезон ще видим какво ще стане и дали ще има промяна в подхода на снимане и писането на сценария. Надявам се леко нещата да се променят към по-добро, че нещо беше започнал да не ми харесва. Краят обаче добре го направиха... Ще чакам продължението.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 198 Регистриран: 25-December 06 Град: Пловдив Потребител No.: 91 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Накрая Миронов как психопатски му се усмихна. ![]() Редим го в топ 5 на сериалите, които съм гледал. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 328 Регистриран: 11-March 07 Град: вкъщи Потребител No.: 17 897 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Често да си кажа по едно време започнах да се дразня как изкарваха полицаите едва ли не някакви пълни идиоти, които не знаят какво правят и всеки може да ги прецака, но това го промениха и определено ме зарадваха. ![]() Много интересно свърши сезонът, така че ще чакаме продължение. ![]() Да видим каква ще е ролята на новия герой... |
------------------------------------ Цитат "No wonder gay men are always so fashionable, they've spent centuries in the closet!" :) |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Злобна Гад ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 243 Регистриран: 31-October 07 Град: На село Потребител No.: 49 377 Статус: Офлайн ![]() |
Чудесен сериал и аз не се кефя на главния герой , но актьорите играещи Иво и Джаро направо дигат сериала на много много високо ниво !
|
------------------------------------ Вселената ще бъде моя !
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 44 Регистриран: 12-January 07 Потребител No.: 690 Статус: Офлайн ![]() |
Потенциални спойлери http://hotnews.bg/n/dzharo-si-namira-majstora.40454.html а и ми споменаха още преди 2-3 епизода да се излъчат, че този Иво е влюбен от доста време в тази Съни.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ..: Гъбата :.. ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 700 Регистриран: 24-January 07 Потребител No.: 2 657 Статус: Офлайн ![]() |
Тези дни изгледах сериала... Остави ме със смесени чувства... Опитали са се да направят нещо актуално, комерсиално, че дори и интересно... и в голяма степен са успели. Интересният филм/сериал се крепи на детайлите, а точно тук лееееко са се издънили. Първо дразни нереалното житие и действия на мутрите (дори и от нов тип), а сериалът определено е насочил огромна част от времето си към тях. Второ - няма такъв смехотворен Биг Бос като Джарко. Няма лична, представителна лимузина. Тази, на която се вози, участва в "акции". Охраната му е смешна, още повече, когато ударната група го пазеше... Живее/твори в чалга клуб. Май ще е някакво провинциално селянче туй момче... Както и да е... Сериалът е интересен и е едно добро начало за новото българско творчество. Дано да продължат в същия дух и да наблегнат на детайлите. Ето и малко разкрития "хванати" между редовете: |
------------------------------------ Не е достойно да се използва името на "Екип", за оправдание на лична вендета и цензура. Хората не са глупави. Извинение или оставка.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Stargate Team® ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 044 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 66 Статус: Офлайн ![]() |
Ето и малко разкрития "хванати" между редовете: ![]() |
------------------------------------ ![]() Чаша вода, дадена навреме, човек от бесилото може да спаси. - Народна мъдрост! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Мани-мани =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 828 Регистриран: 9-January 07 Град: София Потребител No.: 370 Статус: Офлайн ![]() |
Тези дни изгледах сериала... Остави ме със смесени чувства... Опитали са се да направят нещо актуално, комерсиално, че дори и интересно... и в голяма степен са успели. Интересният филм/сериал се крепи на детайлите, а точно тук лееееко са се издънили. Първо дразни нереалното житие и действия на мутрите (дори и от нов тип), а сериалът определено е насочил огромна част от времето си към тях. Второ - няма такъв смехотворен Биг Бос като Джарко. Няма лична, представителна лимузина. Тази, на която се вози, участва в "акции". Охраната му е смешна, още повече, когато ударната група го пазеше... Живее/твори в чалга клуб. Май ще е някакво провинциално селянче туй момче... Както и да е... Сериалът е интересен и е едно добро начало за новото българско творчество. Дано да продължат в същия дух и да наблегнат на детайлите. Ето и малко разкрития "хванати" между редовете: Олеле ![]() |
------------------------------------ In life go straight and turn right... Чудото на чудесата е, че понякога се случват! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 44 Регистриран: 12-January 07 Потребител No.: 690 Статус: Офлайн ![]() |
Трейлър на втори сезон "Няма Джаро, няма Маро...!" Силен трейлър, дано и този сезон да е толкова добър! ![]() Този коментар е бил редактиран от madden на Oct 29 2011, 11:56 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нямам търпение да започне сериалът. Някъде бях чел или някой ми беше казал, че сериалът ще започне доста ефектно, което се потвърждава от трейлъра. Дано има малко промени относно игра и да изпипат малко ситуацията и да не стават нещата толкова предвидими. Все пак с нетърпение го гледам и много му се наслаждавам.
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 26th September 2025 - 07:15 PM |