subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Мани-мани =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 828 Регистриран: 9-January 07 Град: София Потребител No.: 370 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ In life go straight and turn right... Чудото на чудесата е, че понякога се случват! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Darth Choco ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 493 Регистриран: 30-December 06 Потребител No.: 169 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ Жицкъ шоколадената принцеса a.k.a. Милка Локумова Шоколадкова
yve_sl (20:41:52 20/03/2011) Баси, като боа глътнала слон съм. :( yve_sl (21:05:54 26/05/2011) Ти щеше да си дремеш, аз - да те храня. ![]() С радиото не се спори. |
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 16 Регистриран: 21-February 08 Град: София Потребител No.: 62 154 Статус: Офлайн ![]() |
Може ли някой да ми каже защо се получава така. Цветовете са едни на компютъра ми, но като ги кача на някой сайт и се променят? Благодаря предварително. ![]() |
------------------------------------ So don't tell me you can't forgive me Cause nobody's perfect, no, nobodys perfect |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Мани-мани =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 828 Регистриран: 9-January 07 Град: София Потребител No.: 370 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ In life go straight and turn right... Чудото на чудесата е, че понякога се случват! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Darth Choco ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 493 Регистриран: 30-December 06 Потребител No.: 169 Статус: Офлайн ![]() |
На компютъра ми излиза, както трябва, но като я кача и цветовете се променят. След кратко главоблъскане установих: 1. При запаметяване на изображението на компютъра наистина има разлика. Разликата не е от това, че си качил файла някъде, просто Firefox го изобразява така. 2. В сегашния си вид Internet Explorer дори НЕ зарежда изображението. В момента нямам инсталирани други браузъри тук, за да пробвам, но очевидно ѝ има нещо на самата картинка. 3. Изпробвах в пейнт следното: а) зареждам изображението ти б) давам save as jpg в) отварям в браузъра и вече цветовете са наред (като тези от поста на Йончето) Не съм много запозната и не знам какъв е точният проблем, но с кратко търсене в Гугъл, попаднах на следното и е възможно от там да идват проблемите: Цитат You got an JPEG which uses CMYK instead of RGB encoding, and Firefox/IE choke on such files. In Photoshop, you can convert the JPGs to RGB colorspace, or you can select “Save For Web…” to make the file valid for common browsers.
|
------------------------------------ Жицкъ шоколадената принцеса a.k.a. Милка Локумова Шоколадкова
yve_sl (20:41:52 20/03/2011) Баси, като боа глътнала слон съм. :( yve_sl (21:05:54 26/05/2011) Ти щеше да си дремеш, аз - да те храня. ![]() С радиото не се спори. |
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 16 Регистриран: 21-February 08 Град: София Потребител No.: 62 154 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ So don't tell me you can't forgive me Cause nobody's perfect, no, nobodys perfect |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -=БиРоЛоГ=- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 321 Регистриран: 1-January 07 Град: София Потребител No.: 186 Статус: Офлайн ![]() |
Къде ги намери тия къркани елхи на първата картинка? Сигурно са от моята кръвна група…
|
------------------------------------ Там, където виждам моя баща,
там, където виждам моята майка, моите сестри и братя. От самото начало на времето те ме зоват да заема своето място сред тях! "Истина е, че няма идеални, но има идеали..." ...разлях на клавиатурата си една бира, след това каквото и да натисках, печатеше само три главни букви: "ОЩЕ"... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Гилдията на благородните девици ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 056 Регистриран: 1-January 07 Град: София Потребител No.: 187 Статус: Офлайн ![]() |
Драйвери на видеокартата и МОНИТОРА... Обикновено оттам идват разлики в цветовете. Маса народ НЕ инсталира драйвери на монитора, защото образът така и така тръгва.. Но в програми като Фотошоп това дава веднага отражение на цветовете.
|
------------------------------------ Мисленето не е за всеки...
-------- Какво е предназначението на жената в хобито на мъжа? - Да ти развали кефа от него! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цъ, Венци, в случая не си прав. ![]() Може и ти да пробваш да свалиш файла от по-рано да видиш, че и твоите драйвери няма да са у ред по тази логика. ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Съгласна съм с Вики. В този случай не става дума за драйвери. Наистина картинката се изобразява по различен начин в браузерите и в програмите за изображения. Paint, Irfan View, MSЭV - те я изобразяват добре. Щом се отвори с браузер, цветовете се променят. Затова се получиха разликите при нас двете: тя променя кода на страницата, а аз наслагвах картинките в Paint. Явно вече проблемът е решен. ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн ![]() |
3 потребител/и са ви благодарили : Horatio, .:Wentworth:., Komon There has/have been 3 person(s) who've used this so far. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 26-November 10 Потребител No.: 118 627 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ааааа, втората ми харесва ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 19 Регистриран: 11-January 07 Град: Русе Потребител No.: 637 Статус: Офлайн ![]() |
http://img408.imageshack.us/img408/9417/sabh.png Ще изглежда така http://img27.imageshack.us/img27/8521/subpreview.png Давам ги като линкове, защото или аз нещо бъркам или img tag-а на форума има някакъв бъг и не ми дава png-та да добавя. |
|
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= DH team =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 395 Регистриран: 10-March 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 90 214 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ yve_sl (19:18:02 13/09/2010)
Мише, внимавай, лелиното, с тези съпруги да не се отчаяш. :D "It's gonna be legen...wait for it...dary!" |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 9th September 2025 - 10:31 PM |